שבת שלום -סופ"ש קסום

ה מוזה

New member
../images/Emo23.gif../images/Emo42.gifשבת שלום -סופ"ש קסום../images/Emo42.gif

עקבות בחול לילה אחד חלם אדם חלום. הוא חלם שהוא הולך על שפת הים, מטייל עם אלוקיו. מולו בשמיים הבזיקו תמונות מחייו, בכל תמונה שהבזיקה בשמיים הבחין בשני זוגות עקבות שהיו בחול. זוג אחד שלו, והשני של אלוקיו. שהבזיקה תמונת חייו האחרונה מולו, הביט האדם לאחור על העקבות שבחול. הוא הבחין כי פעמים רבות יש רק זוג אחד של עקבות לאורך הדרך. הוא גם הבחין כי דווקא בתמונות העצובות והאומללות בחייו נשנה הדבר. פנה האדם אל אלוקיו ואמר- "אלוקים, אתה אמרת לי שכאשר אחליט ללכת אחריך- תלך איתי לאורך כל הדרך, אך הבחנתי כי בתקופות הקשות של חיי צעדתי לבד. אינני מבין מדוע דווקא בזמנים שנזקקתי לך ביותר, עזבת אותי." ענה לו אלוקיו- "בני היקר אוהב אותך אני ולעולם לא אעזבך. באותם תקופות שבהם היה רב סבלך, כשאתה רואה רק זוג אחד של עקבות, לא היו אלה עקבותיך, היו אלה עקבות שלי כשנשאתי אותך".
בנימה חיובית זו אאחל לכולנו שבת שטופת
מלאה בחום ,שמחה שקט וביטחון

!PuMiCkY

New member
שבת שלום!../images/Emo20.gif

מוזה, אני מכירה את מה שכתבת... זה פשוט מדהים...
שיהיה לכולם סופשבוע רגוע
והמון המון בהצלחה לשרית מחר בארויזיון!
:) עדי.

King of pain

New member
שבת שלום ... סוף שבוע חלום ...

כשביקשתי כוח - אלוקים נתן לי קשיים לחשלני , כשביקשתי חוכמה - אלוקים נתן לי בעיות לפתור , כשביקשתי שפע - אלוקים נתן לי כוח לעבוד , כשביקשתי אומץ - אלוקים נתן לי מכשולים לעבור , כשביקשתי אהבה - אלוקים נתן לי אנשים להקשיב ולעזור להם . ביקשתי טובות - וקיבלתי הזדמנויות . לא קיבלתי דבר ממה שביקשתי - אבל יש לי כל מה שנחוץ לי . שיהיה באמת סוף שבוע נחמד ופריך לכולם , ימים של שקט , והרבה אהבה . ולמוזה - על הכוח , על ההקשבה , על ההזדמנויות ... תודה ... יש לי כמעט כל מה שנחוץ לי ... שבת שלום .

ה מוזה

New member
כשביקשתי אהבה ..אלוקים נתן לי ..

אנשים להקשיב ולעזור להם . קינג אוף ... תודה לך - על השקיעה ועל המיתר שהרעדת לי עכשיו בנשמה. שבת חלומית . ( דמיין לך פה אייקון של שקיעה כתומה וורודה )

למעלה