שביתהההה

¥ LitAloSh ¥

New member
../images/Emo23.gif../images/Emo47.gif../images/Emo88.gifשביתהההה../images/Emo70.gif../images/Emo6.gif

ישששש!! מחר יש שביתה!! (או שממחר!) זה כזה שולט
בדיוק בשבוע של מלא מבחנייים
ואמרו שזה בכל הארץ!!!

¥ LitAloSh ¥

New member
לא קראתי...

אבל שמעתי ברדיו! ואמרו שההסתדרות והארגון נדמה לי לא רוצים להשבית אבל בכל זאת תתקים שביתה כי רק המורים יגיעו לבתי הספר ולא תהיה הבטחה וכו'... צריך לחכות למחר בבוקר כדי לדעת בטוח!

K i n G i

New member
בכל מקרה..

בערים הגדולות לא תתקיים שביתה... כאמור פורום 15 הערים אינו שובת. באסה
אבל זה לא כזה נורא, כי אח"כ מי שנדפק זה התלמידים, שצריכים להשלים חומר, במיוחד בכיתות היותר גבוהות...

¥ LitAloSh ¥

New member
אין לי מושגגג../images/Emo122.gif

לפי מה שהבנתי יש שביתה בכל הארץ ורק המורים מגיעים לבתי הספר כרגיל!

../images/Emo26.gif

אבא שלי עובד בהסתדרות, הוא יו"ר הסתדרות העובדים.... אממ... יש שביתה... אבל זה לא המורים, כאילו זה המנקות\מזכירות וכו'.... אצלנו בצפר, אין שביתה. אני לא יודעת מה לגבי בתי הספר האחרים..

אצלנו לפי מה שהבנתי ישש../images/Emo9.gifיצא על יו

יום שכיף להפסיד: מתימטיקה
נושא
תקשורת
נושא
גיאוגרפיה
תקשורת

:&#39../images/Emo7.gif עם כל העצב טלוש../images/Emo26.gif

אין שביתה: 15 הרשויות הגדולות הודיעו מוקדם יותר , כי לא ישביתו את הלימודים בתחומן. 15 הערים הגדולות במדינה נחשבות לעצמאיות והן לא זוכות למענקי איזון ממשלת ישראל. הערים החברות בפורום ה-15 הן: אשדוד, באר שבע, גבעתיים, הרצליה, חדרה, חולון, חיפה, כפר סבא, נתניה, פתח תקווה, ראשון לציון, רחובות, רמת גן, רעננה, תל אביב. בכל זאת, אני (ועוד מלא ילדים אמרו לי) ל-א בא!

חחחחח אצלנו יש! הודיעו ביום שישי שי

שיש כי אין לנו הסעות כי הן של המועצה האזורית ששובתת! חחחחחחח מי יהיה פה מחר? (למרות שלא ניראה לי שאני יהיה כי אני הולכת להוציא תעודת זהות ודרכון)

../images/Emo15.gif../images/Emo10.gif

גם אני לא יבוא - אם אני יצליח לשכנע את אמא שלי
גו אני גו אני גו גו גו אני

../images/Emo15.gifהצלחתיייייי../images/Emo70.gif../images/Emo70.gifדיי אני גדולה

חן אם אתה נשאר
כנס למסן

למעלה