יום הולדת לניר נעים!!!

karoleking

New member
../images/Emo23.gif../images/Emo65.gif../images/Emo65.gif יום הולדת לניר נעים!!!

ניררררר!!!! מזל טוב ליום הולדתך!!! הרבה אושר עושר ובעיקר הצלחה לקראת מבחן הלשכה שמחכה לך!!! מקווה שנחגוג בקרוב!!! מאחלים: משפחת קרמונה האוהבת.

נועה גו

New member
יום הולדת שמח../images/Emo213.gif../images/Emo213.gif../images/Emo65.gif../images/Emo141.gif

שיהיה לך יום מקסים,תעשה חיים,תבלה,יום הולדת שמח,אושר ועושר,בהצלחה במבחן,המון כיף עם אסנת בהופעות של שלומי,ועוד המון המון ברכות,בקיצור - כל מה שאתה מאחל לעצמך
ובגלל שאתה בעלה של אסנת אני אחתום כמוה...

יום הולדת לניר ../images/Emo213.gif../images/Emo212.gif

לניר יקירי מזל טוב ליום הולדתך עד 120 שפע של בריאות והצלחה מאחלים לך את הטוב שבחיים ריקי ורפי ישראלי

ניר../images/Emo24.gifמממזזזללל-טטוובב!!!

אלפי ברכות ואיחולים ליום הולדתך! בריאות טובה ואושר הרבה נחת ושלווה מהנשים שבחייך...עד 120 כ20. ...החזק מעמד מול ים החומר שמונח בטח ברגע זה לפניך
קטן עליך....! מאחלים מכל הלב
משפחת ונטורה

ניר מזל טוב ../images/Emo140.gif../images/Emo24.gif../images/Emo24.gif../images/Emo24.gif

אושר בריאות והצלחה ממשפחת חיון

../images/Emo212.gif../images/Emo210.gif||../images/Emo65.gif../images/Emo65.gif../images/Emo213.gif מזל טוב לניר

|המון המון מזל טוב ביום הולדתך בריאות הצלחה הנאה מהאשה ןהמשפחה כל שתבקש לו יהיא כמובן הצלחה במבחנים
מאחלים מכל הלב מירה וחיים שנק

osnat51

New member
../images/Emo23.gif../images/Emo23.gif../images/Emo23.gifחברים שלנו יקרים../images/Emo24.gif

כמה כיף להיכנס לפורום מחדש. לא נעים לי להגיד, אבל שוב הייתי חולה. רק אל תספרו לשלומי, כי הוא כבר לא יאמין. חגיגות יום-ההולדת נידחו, כי מצבי היה נוראי. אפילו מזל-טוב לא הצלחתי להגיד לבעלי היקר. בכל אופן, תודה לכולם כולם על הברכות והאיחולים ועל הטלפונים והדאגה. יום שישי בערב נצא לחגוג. נשמח לשמוע מכל מי שרוצה להצטרף אלינו לחגיגה. שבוע נפלא לכולם אסנת וניר.

karoleking

New member
לא צריך לפנק לנו את התחת...

מספיק לפנק לנו את הפה.
התחת שלנו במים

../images/Emo213.gifמזל טוב לניר ליום הולדתך

הרבה אושר, בריאות והתגשמות משאלות הלב

למעלה