היום יומולדת

shirli0811

New member
../images/Emo23.gif../images/Emo65.gif../images/Emo77.gifהיום יומולדת../images/Emo39.gif../images/Emo24.gif../images/Emo124.gif

היוום גולע חוגגת יומולדת 14
אהובה שלי..!? מה אני אכתוב לך שאת לא יודעת כבר..
שאת מדהימה? את יודעת. שאת יפה? את יודעת. שאת כמו אחות בשבילי? את יודעת. שתמיד אני אהיה פה בשבילך? את יודעת. שאני אוהבת אותך? את יודעת. בכל זאת
אני מזכירה לך את הדברים האלו. אני מאחלת לך שתיהי מאושרת בכל דרך שתלכי בה שכל מי שתאהבי יחזיר לך אהבה
תנצלי כל רגע בחיים כי רגע שעבר לא חוזר תרקדי, תקפצי, תחייכי,תצחקי ותאהבי. תזכרי שהחיים הם גלגל שמתסובב, היום טוב מחר רע ואף פעם אל תתייאשי. הדרך הכי טובה להעריך דבר היא לאבד אותו, תעריכי את כל החיים שלך ואת כל מי שמסביבך כשהם פה, איתך, עכשיו. וככה הם יעריכו אותך בחזרה. אני כ"כ מודה לך על כל הפעמים שראיתי רק חושך ואת מכל הלב הראת לי אור בקצה המנהרה.
מי ייתן ותיהי מאושרת כל חייך, אמן
אהבתי,אוהב, ואוהבב אותך תמיד אחותי היפה. שירלי שלך ~
~

גולע

New member
אחחחחחותתתתתתתתתתתתתתתתתתתי../images/Emo9.gif

וווווווווווווווווווווואיי מדהימה אחתתתתת אוהבתותךך כול כךך

PinkPony

New member
ילדהה יפהה =]

מזללל טובבב
אני אוהבת אותך מלאאאא
תזכרי שלא משנה מה אני תמיד פה בשבילך :] קיצר פרשתי כי אני לא טובה בזה חח אז יום הולדת שמח (=

MaYa505

New member
מזל טוב../images/Emo140.gif../images/Emo151.gif../images/Emo77.gif../images/Emo9.gif

shir308

New member
מזל טוב מאמי~!!!!!!!!!!!!!!!!!! ../images/Emo23.gif../images/Emo47.gif|נשי

גולע!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
מאמי מזל טוב!!!! המממ מישהו מזדקנת פה!!!
לא נורא זה טוב
~!!!!!! שתהיה לך שנה מדהימה!!!!!!!!!!!!!!!!!! שתצליחי עם שלוקי ! כל רגע הוא מיוחד! (תנסי לזכור הכל) לא כל החיים הם דבש! אבל אחר כך יהיה טוב!!!!! אז בלי לחץ ,לא מתיעשים!!!! אזזזזז עד 120 (ועד100 כ20) רק בריאות!~!!! (כמה שפחות דמעות
) ב
ענקית שיר!

SUFA theOUEEN

New member
המוווןן המוןן מזל טובבב../images/Emo6.gif../images/Emo65.gif../images/Emo213.gif

ובהצלללחחה בכלל..
..
..
..
..
..
..
..
..
..
..
..
..
..
..

אני רציתיייי:(

אבל המחשב שלי לא רצה, גם עכשיו הוא לא רוצה, אני ממחשב אחר, בגלל זה אני אשים תמונה אחר כך כשהמחשה יתעשת. "היום יומולדת, היום יומולדת, היום יומולדת לגגגללללווו, חג לך שמח..." (ואת ההמשך) טוב אז גלו, יומולדת שמח יפתי
מה אאחל לך?
קודם כל מלאנתפים של מזלטופ:), תנצלי את היום כי הוא ר-ק שלך, עד 120 וכמה שתרצי, בהצלחה עם שלוקי השמן, בהצלחה עם הבנים
, ובלימודים חכמה שלי
, ובכלל במה שתבחרי. שתמשיכי להצחיק אותי ולהמציא לי את פג"ץ וגג"ץ
, שתמשיכי להסניף יתושים, בעצם, רק לאחל לאנשים להסניף אותם
, ושתמשיכי להיות גלוו אהובתי המדהימה והמרוקאית שילייי, ואל תשתני כי אני אוהבת אותך כמו שאת
אז אוהבתותך הכי הכי
~ענבר
~

גלושששש../images/Emo3.gif../images/Emo213.gif../images/Emo65.gif../images/Emo213.gif../images/Emo65.gif

שיהיה לך המון המון המון המון המון מזל טוב ושכל מה שתחפצי יתגשם
שתקבלי הרבה
ושתאכלי הרבה
...והכי חשוב שתצליחי בכל מעשיי ידייך... בהצלחה העונה עם שלוק שלך:) אז שיהיה במזל עד 120
|לה| אוהבת,לייי

למעלה