DUDI SHARON BIRTHDAY

jakovstyle120

New member
../images/Emo23.gif ../images/Emo77.gif DUDI SHARON BIRTHDAY ../images/Emo65.gif../images/Emo65.gif

בעוד חצי שעה- אבל נקדים כי המיטה מחכה :) ! לאדם מ ק ס י ם כמוך...מה כבר אפשר לאחל מעבר לאת כל הטוב שיש עלי אדמות ? דודי , מי כמוך יודע כמה אני מעריך אותך, אוהב אותך, מכבד אותך כאדם קרוב, חבר לכל דבר, כאח לכל דבר , ואדם חשוב ומיוחד במינו ! אני מאחל לך שתמשיך להיות אותו אדם מיוחד עם קסם יוצא דופן, טוב לב ומיוחד. תמשיך לשאוף ולכוון את המטרות שלך ולהגיע לכל יעד כמו שרק אתה יודע ! אדם כשרוני ומוצלח מכל הבחינות- קודם כל כאדם , וכמובן כאומן בפני עצמו ! "החלפת הקידומת" והעלייה בשנה, בתקופה הזאת בעיקר מתבטאת אצלך בתחום העיקרי שלך בחיים שזה לא יאומן-עליית מדרגה אמיתית- יצירות שלא נבראו, עשייה ועבודה מסיבית שבאה מכל הלב ! שיהיו לך את החיים הטובים ביותר, חיים מלאים באושר, שמחה,ב-ר-י-א-ו-ת, עושר, שנת עשייה וה-צ-ל-ח-ה בכל מעשי ידיך, התקדמות ועלייה והכי חשוב שנה מלאה בהמון א=ה=ב=ה ! תמשיך להיות כזה מיוחד דודי, כי כמוך יש רק אחד ! אוהב, ושוב- מאחל את כל הטוב שבעולם , יעקב

cinquemillo

New member
HAPPY BDAYY !! :)

BABYYY HAPPY BDAYYY! BEST WISHESS TODAY AND 4VER, KISSES AND HUGS..THANX X UR LOVE BUT MOSTT FOR UR FRIENDSHIP!! THATT ISS MORE IMPORTANT!! NEVER CHANGEEE...HOPE SEE UU SOOON HHH!! CINQUUA!! :)

הרבה מזל טוב לאחד והיחיד! ../images/Emo239.gif חח

כמו דבורה שמתעופפת בין פרחים וצוף אוספת כך יהיו תמיד סביבך, באושרך ובשמחתך וכל יום ויום חדש יהיה מתוק כדבש. חחחחחחחחחחחחחחח דודי שרון....המון מזל טוב נשמה שלי ! שכל משאלות ליבך יתגשמו הרבה בהצלחה בכל דבר שרק תרצה ושתיהיה תמיד מאושר בעזרת ה ש ם !! בקרוב מרימים תדום בחגיגה שלא נבראההההההה
! אוהב אותךךךךךךךךךךךך

TAL BAR ZOHAR

New member
../images/Emo77.gif../images/Emo77.gif../images/Emo65.gif../images/Emo65.gif../images/Emo77.gif../images/Emo77.gif מזל"ט לאחד !!!!!

שפע של ברכות לאדם מיוחד כמוך !!! מה אפשר לאחל לאחד שהכישרון נשפך שתמשיך לעשות את הטוב ביותר ואנחנו נישמח עד 120 של אושר ועושר לחבר, אדם ,ליוצר והמפיק דודי שרון אהבה אמיתית לי אלייך היום זה יום מיוחד ובדום נחגוג בניפרד אוהב טל בר-זוהר !

אור enjoy

New member
יום הולדת למלך האחד והיחיד!!../images/Emo47.gif../images/Emo65.gif../images/Emo77.gif

מזל טוב עד 120!
המון אושר בריאות ואהבה! שתמשיך להיות מדהיםםם כמו שאתה ולהפתיע אותנו כל פעם מחדש עם היצירות הגאוניות שלך! שנה של יצירה והמון בהצלחה עם האלבום! אני מאחלת לך את כל הטוב שבעולם כי אתה באמת בן אדם שמגיע לו את הכי הכי טוב בכל התחומים! אוהבת המון!!
אור אינג'וי.

../images/Emo23.gif../images/Emo23.gifמזל טוב לדודיתהה../images/Emo23.gif../images/Emo23.gif

דודי, בשבילי אתה הרבה יותר מיוצר, מפיק ואמן בשורה הראשונה, אתה לא מבין כמה טוב אתה נותן לעולם הזה דרך המוסיקה שאתה יוצר, תמשיך לעלות למעלה כמה שיותר רחוק, מאחלת לך את כל האושר, האהבה, הבריאות והשמחה בחיים! כל כך גאה בך שאתה משלנו:))) פשוט אוצר !! תמשיך להקפיץ לנו תתחת בכל חור שאנחנו נמצאים :)) חולהההה עליך ברמות קשות! מקווה שאתה קורא כאן את כל הברכות שלנו תבין כמה אושר אתה מסב לחיים, גם אם אתה לא מודע.. קיצור יומולדת מהממת לך! ב
ענקיתתת

TO THE ONE AND ONLYYYYYYYY

דודיתההההההההההההההה המון המון מזל טוב נשמההההההההההה עד 120 מוע הההההההההההההההההההההההההה :*

DJ ELAD 17 A

New member
יום הולדת שמחחח דודילה

שיהיה לך המוןןן מזלך טוב המון אושר בריאות ואהבה תמשיך לעשות מה שאתה עושה שתגשים את כל חלומתיייך אין עליייך !!!!!!!!!!! אלעד

DORAMOR10

New member
יום הולדת שמח למלך!!!

דודי אתה יוצר מדהים,ואני חולה על החומרים שלך..! לא יצא לי להכיר אותך,לצערי,אבל נראה שאתה אדם מקסים
בכל מקרה,שיהיה לך עד-120,חיים טובים,ומאושרים,ושרק תצליח. סורי על האיחור.

גרוזיה

New member
שמח שבשמייח שיהיה ../images/Emo23.gif../images/Emo23.gif../images/Emo23.gif../images/Emo23.gif

הכי מזללל טובבב שיש בעולםםם !!! שנה של ימבה ממבה של מוזיקה בהצלחה במקסיקו ובהצלחה בדום הולך להיות הערב של המוזיקה של ההופעה של ההערב שלאאא נולדדדדדד !!!!!! ערב מלמלותתתתתתתתתת שריריםםםםםםםםםם ושיריםםםםםםםםם !

ציונעע

New member
דודי ../images/Emo13.gif

משנה לשנה קשה מה לכתוב , אם זה להתמקד בכך שאתה יוצר מדהים או בזה שאתה אחלה בנאדם !? אז ננסה לחבר את שתיהם
הרבה מזלטוב , אושר ועושר , שתצליח בכל מעשה ידיך .. והכי חשוב בריאות !! חולה עליך , ציון
מואההההההההההה

למעלה