אהבתי מאוד את הפסוקים
سلاما اترك لكم سلامي اعطيكم ليس كما يعطي العالم اعطيكم انا שָׁלוֹם אַנִּיחן לָכֶם אֶת־שְׁלוֹמִי אֶתֵּן לָכֶם לֹא כַּאֲשֶׁר יִתֵּן הָעוֹלָם אָנֹכִי נֹתֵן לָכֶם - יוחנן 14:27سلاما اترك لكم سلامي اعطيكم ليس كما يعطي العالم اعطيكم انا שָׁלוֹם אַנִּיחן לָכֶם אֶת־שְׁלוֹמִי אֶתֵּן לָכֶם לֹא כַּאֲשֶׁר יִתֵּן הָעוֹלָם אָנֹכִי נֹתֵן לָכֶם - יוחנן 14:27 בשם האהבה השוכנת בלבך, אחי אני מברך אותך, בשם האהבה השוכנת בלבך, אחותי אני מברך אותך. שהאדון יהיה מולך להדריך ולהוביל אותך, שהאדון יהיה מאחוריך להגן עליך, שהאדון יהיה מעליך למלא אותך ברוחו, שהאדון יהיה בלבך וימלא אותך באורו. אדון השלום תן לנו שלום, שלום עלינו ועל כל העולם בשם האהבה השוכנת בלבך, אחי אני מברך אותך, בשם האהבה השוכנת בלבך, אחותי אני מברך אותך. שהאדון יהיה מולך להדריך ולהוביל אותך, שהאדון יהיה מאחוריך להגן עליך, שהאדון יהיה מעליך למלא אותך ברוחו, שהאדון יהיה בלבך וימלא אותך באורו. אדון השלום תן לנו שלום, שלום עלינו ועל כל העולם הלואי שזה יתממש בעולם אני מוסיף: תודה לך אדון וריבון חיינו, היום גיליתי עד כמה אתה גדול ועבדך חסר אמונה ושוב אני מצטט ממך אור יקרה : سلاما اترك لكم سلامي اعطيكم ليس كما يعطي العالم اعطيكم انا שָׁלוֹם אַנִּיחן לָכֶם אֶת־שְׁלוֹמִי אֶתֵּן לָכֶם לֹא כַּאֲשֶׁר יִתֵּן הָעוֹלָם אָנֹכִי נֹתֵן לָכֶם - יוחנן 14:27 בשם האהבה השוכנת בלבך, אחי אני מברך אותך, בשם האהבה השוכנת בלבך, אחותי אני מברך אותך. שהאדון יהיה מולך להדריך ולהוביל אותך, שהאדון יהיה מאחוריך להגן עליך, שהאדון יהיה מעליך למלא אותך ברוחו, שהאדון יהיה בלבך וימלא אותך באורו. אדון השלום תן לנו שלום, שלום עלינו ועל כל העולם