Let It Rain

My Shepherd

New member
../images/Emo23.gif../images/Emo79.gifLet It Rain../images/Emo79.gif../images/Emo23.gif

Oh Lord let ur Rain come..Open the flood gates of heaven...Let It Rain!! אין השיר הזה כלכך מרגש..אחד האהובים עליי

lion 7

New member
שירים יפים

מצרף לכאן את הפסוק היומי לחם החיים אגרת תימותי השנייה א : 7 7 כי האלהים לא-נתן לנו רוח אימה כי אם-רוח גבורה ואהבה ומוסר: رسالة بولس الرسول الثانية إلى تيموثاوس 2 7 لأَنَّ اللهَ لَمْ يُعْطِنَا رُوحَ الْفَشَلِ، بَلْ رُوحَ الْقُوَّةِ وَالْمَحَبَّةِ وَالنُّصْحِ.

יפה מאוד ../images/Emo45.gif עוד ../images/Emo79.gif

http://www.youtube.com/watch?v=4c_VeMHngPg سلاما اترك لكم سلامي اعطيكم ليس كما يعطي العالم اعطيكم انا שָׁלוֹם אַנִּיחן לָכֶם אֶת־שְׁלוֹמִי אֶתֵּן לָכֶם לֹא כַּאֲשֶׁר יִתֵּן הָעוֹלָם אָנֹכִי נֹתֵן לָכֶם - יוחנן 14:27 בשם האהבה השוכנת בלבך, אחי אני מברך אותך, בשם האהבה השוכנת בלבך, אחותי אני מברך אותך. שהאדון יהיה מולך להדריך ולהוביל אותך, שהאדון יהיה מאחוריך להגן עליך, שהאדון יהיה מעליך למלא אותך ברוחו, שהאדון יהיה בלבך וימלא אותך באורו. אדון השלום תן לנו שלום, שלום עלינו ועל כל העולם

lion 7

New member
אהבתי מאוד את הפסוקים

سلاما اترك لكم سلامي اعطيكم ليس كما يعطي العالم اعطيكم انا שָׁלוֹם אַנִּיחן לָכֶם אֶת־שְׁלוֹמִי אֶתֵּן לָכֶם לֹא כַּאֲשֶׁר יִתֵּן הָעוֹלָם אָנֹכִי נֹתֵן לָכֶם - יוחנן 14:27سلاما اترك لكم سلامي اعطيكم ليس كما يعطي العالم اعطيكم انا שָׁלוֹם אַנִּיחן לָכֶם אֶת־שְׁלוֹמִי אֶתֵּן לָכֶם לֹא כַּאֲשֶׁר יִתֵּן הָעוֹלָם אָנֹכִי נֹתֵן לָכֶם - יוחנן 14:27 בשם האהבה השוכנת בלבך, אחי אני מברך אותך, בשם האהבה השוכנת בלבך, אחותי אני מברך אותך. שהאדון יהיה מולך להדריך ולהוביל אותך, שהאדון יהיה מאחוריך להגן עליך, שהאדון יהיה מעליך למלא אותך ברוחו, שהאדון יהיה בלבך וימלא אותך באורו. אדון השלום תן לנו שלום, שלום עלינו ועל כל העולם בשם האהבה השוכנת בלבך, אחי אני מברך אותך, בשם האהבה השוכנת בלבך, אחותי אני מברך אותך. שהאדון יהיה מולך להדריך ולהוביל אותך, שהאדון יהיה מאחוריך להגן עליך, שהאדון יהיה מעליך למלא אותך ברוחו, שהאדון יהיה בלבך וימלא אותך באורו. אדון השלום תן לנו שלום, שלום עלינו ועל כל העולם הלואי שזה יתממש בעולם אני מוסיף: תודה לך אדון וריבון חיינו, היום גיליתי עד כמה אתה גדול ועבדך חסר אמונה ושוב אני מצטט ממך אור יקרה : سلاما اترك لكم سلامي اعطيكم ليس كما يعطي العالم اعطيكم انا שָׁלוֹם אַנִּיחן לָכֶם אֶת־שְׁלוֹמִי אֶתֵּן לָכֶם לֹא כַּאֲשֶׁר יִתֵּן הָעוֹלָם אָנֹכִי נֹתֵן לָכֶם - יוחנן 14:27 בשם האהבה השוכנת בלבך, אחי אני מברך אותך, בשם האהבה השוכנת בלבך, אחותי אני מברך אותך. שהאדון יהיה מולך להדריך ולהוביל אותך, שהאדון יהיה מאחוריך להגן עליך, שהאדון יהיה מעליך למלא אותך ברוחו, שהאדון יהיה בלבך וימלא אותך באורו. אדון השלום תן לנו שלום, שלום עלינו ועל כל העולם

אמן ואמן - איזה יופי לאמר את המילים שוב ושוב

ואיך אפשר לא להלל את אמו של אדונינו, מלכת השמיים והארץ - בת נצרת
عذراء يا بنت الناصرة http://www.youtube.com/watch?v=Bofzthf06ko את אמינו מרים, אותך הבריות מהללות, את מלאת חסד, נפשך מהללת את אלוהים... בתולה בת נצרת, כלת הרוח הטהורה, את אמינו ואם האדון, אנו הולכים לישון ואת נשארת ערה.

lion 7

New member
זהו היום שעשה אדוני

למישהו את הגירסה הערבית (ואולית בעברית גם) תהלים 100 איזה שיר מהמם : المزمور المائة 1 مزمور حمد اهتفي للرب يا كل الأرض 2 اعبدوا الرب بفرح. ادخلوا إلى حضرته بترنم 3 اعلموا أن الرب هو الله. هو صنعنا، وله نحن شعبه وغنم مرعاه 4 ادخلوا أبوابه بحمد ، دياره بالتسبيح. احمدوه، باركوا اسمه 5 لأن الرب صالح، إلى الأبد رحمته، وإلى دور فدور أمانته תהלים פרק ק ק מזמור לתודה; הריעו ליהוה, כל-הארץ: 2 עבדו את-יהוה בשמחה; באו לפניו, ברננה: 3 דעו, כי-יהוה הוא אלהים הוא-עשנו ולא (ולו) אנחנו; עמו, וצאן מרעיתו: 4 באו שעריו בתודה, חצרתיו בתהלה; הודו-לו, ברכו שמו: 5 כי-טוב יהוה לעולם חסדו; ועד-דר ודר, אמונתו http://www.youtube.com/watch?v=tD2pq-Eit1k&feature=related

ועוד תרנימה שאני מתה עליה - ברוח זמן המולד../images/Emo9.gif

http://tranem.linga.org/PlaySong?TranemID=611 كان يا ما كان هللويـا - היה היה, הללויה كلمة الله هللــويـا - מילת אלוהים, הללוליה صارتْ إنسان هللويا , הפכה לאדם, הללוליה 1. من عنا من هون ، من هون بلادو - מכאן, אצלינו, מכאן, ארצו غير وج الكون ليلة ميلادو - שינה את פני היקום בליל מולדו ليلة ميلادو بلش عمر الكون - בליל מולדו החלו החיים של היקום من هون بلادو من عنا من هون - מכון, מארצו, מכאן, אצלינו
2. إبن الله الإنسان من عنّا تجلّى - בנו של אלוהים האדם, אצלנו התגלה شو صار هالإنسان لولا إبن الله - מה היה באדם לולא בנו של אלוהים هالدنيي كلاّ وهالأرض الخضرا - כל העולם, וכל האדמה הירוקה ما شافت الله لولا من العدرا - לא היו רואים את אלוהים לולא הבתולה

למעלה