It's Over Now

DesertRose7

New member
../images/Emo23.gifIt's Over Now../images/Emo23.gif

זאת כבר לא בדיחה של 1 באפריל..
וכל כך עצוב לי לכתוב את זה, אחרי כל כך הרבה זמן שאני מנהלת פה ועוברת עם הפורום ועם האנשים בפורום הרבה הרבה דברים.. הגיע הזמן לעזוב
לא היה קשה לשים לב שרמת ההתעניינות שלי בנושא של הפורום הזה ירדה פלאים בתקופה האחרונה ואני לא חושב תשזה פייר בשבילכם שאני אמשיך להיות פה בתפקיד הכחול. אני עדין תומכת במאט בכל ה-100% אבל הוא פשוט לא עושה עם עצמו כלום החוצפן הזה, אז מה שבטוח - אני אשאר בסביבה אבל אחזור להיות שחורה כמו שהייתי פעם
אני מאוד מקווה שתזכרו אותי ואתהדברים שעשיתי בשביל הפורום הזה ובשבילכם לטובה, כי אני לא אשכח פה אף אחד שהיה פה אי פעם. תודה רבה לכולכם
נתראה

אנו מודים ל-DesertRose7

על ניהול הפורום עד כה ומאחלים לה בהצלחה בהמשך דרכה בתפוז
המשך גלישה נעימה בתפוז
אנשים

Bleed for Me

New member
and I can't save you

אל תדאגי! נזכור..ואת לא באמת הולכת לשום מקום..את עדין תבקרי פה ככה שאני לא דואגת..יהיה בסדר! שיהיה לך בהצלחה עם פורום פייב (וכמובן מקפליי ופופ)!

m i c k e y 15

New member
Some things are better left unsaid

נתגעגע!! ואת עדיין תשארי פהה ומאחלת לך בהצלחה בהמשך..כמובן שיש את מקפליי ופופ.. וזה עצובב אוף
אוהבים אותךךך
! בהצלחה!

just jenny

New member
../images/Emo205.gifמשפט בעברית../images/Emo3.gif

רק לי זה מוזר שאת לא מנהלת אותו יותר? חחח בכל מקרה היית מנהלת נהדרת, ודרך צלחה שתהיה לך|חיובק|

DesertRose7

New member
כמעט שלוש שנים..

וואו.. אפילו אני לא ידעתי שכל כך הרבה זמן

S H I R 147

New member
לא ממש יצא לי להכיר אותך...

אבל נראה לי שעשית עבודה טובה כמנהלת של הפורום
בהצלחה בהמשך!

לושהה

New member
And all the promises I made was so

stupid שחרר
לאא נוו למה? >: תבואי לבקר!D: ואני בטוחה שדניאל תשמור עלינו כמו שצריך

PunK RocK 1o1

New member
בהצלחה../images/Emo140.gif

ותודה על הכלללל
אה ולא הספקתי להגיב לך על ההודעה של לונדון והיא כבר לא תקפוץ אז: אני שמחה שנהנתן! וזה נשמע כמו הטיול הכי מגניב בעולם!!!!

Maybe we'll be able to be friends

ת'אמת לא יצא לי ממש להכיר אותך אבל גם בלי זה יכולתי להבין שאת אחלה מנהלת!
בהצלחה בשאר הפורומים שלך
תבואי לבקר

shanibu

New member
If that`s possible

Shachar ;; i hope for you that you`ll be here a-lot!!!! it won`t be the same without you goodluck with the other forums love u shani from Japan and dont forget: TAMID MAFLIM ET HASH`HORIM

Rowdy Girl

New member
לאאאאאאאאאאאאא

דניאל תאכל אותיייייייייי
טוב נו. אבלאבללל זו תהיה פעם ראשונה שאני אהיה איתך בפורום/קומונה שאת לא כחולה בהםXD אני אתגעגע לשחר הכחולה

O0NoNi0O

New member
חבל=[ היית מנהלת מעולהה!

המ..אבל יש את מקפלייP: אמ..וסתם שאלה ציטטתם משהו מכותרת?

למעלה