Real Love

Another Girl

New member
../images/Emo23.gif Real Love ../images/Emo23.gif

לא יודעת למה,אבל ממש כמו אצל מיטל לאחרונה אני מוצאת את עצמי מאזינה יותר ויותר לשיר הנפלא הזה,ואט אט הוא הופך להיות אחד השירים האהובים עליי.ועם זאת- יש לי הרגשה שרוב העולם וחלק מהמעריצים קצת מפספסים אותו-אולי בגלל שהוא יצא מאוחר כסינגל ואולי Free as a bird(הנפלא אף הוא) קצת לקח לו את התהילה... שווה לשמוע רק לכדי להיווכח כמה גאוני הוא העיבוד של ג'ורג' מרטין,שהפך אותו משיר מקסים של לנון לשיר מדהים של הארבעה.וגם הקליפ חמוד מאוד... והמילים: All my little plans and schemes, lost like some forgotten dreams, seems that all I really was doing was waiting for you. Just like little girls and boys, playing with their little toys. Seems like all they really were doing was waiting for love. Don't need to be alone, no need to be alone. It's real love, it's real. Yes it's real love, it's real. From this moment on I know exactly where my life will go. Seems that all I really was doing was waiting for love. Don't need to be afraid, no need to be afraid. It's real love, it's real. Yes it's real love, it's real. Thought I'd been in love before, but in my heart, I wanted more. Seems like all I really was doing was waiting for you. Don't need to be alone, don't need to be alone. It's real love, it's real. It's real love, it's real. Yes it's real love, it's real. It's real love, it's real. Yes it's real love, it's real. It's real love, it's real. Yes it's real love, it's real. It's real love, it's real.

Miss CB

New member
אכן שיר חמוד לאללה...

זה בקליפ הזה שיש את הסולו של ג'ורג' שהוא מנגן ואז התמונה מתחלפת לפול מנגן על גיטרה?

Another Girl

New member
הממ...../images/Emo12.gif

ייתכן..זה קצת כללי... זה הקליפ שבו כל מיני דברים עפים,ביניהם פסנתר,וכולם מבוגרים חוץ מג'ון(מן הסתם..)וזה עושה קצת עצוב.

Miss CB

New member
כן, נו...

ויש קטעים שהם באולפן נכון? שהם שרים ומנגנים? אז באחד מהם ג'ורג' עושה את הסולו... עם גיטרה ירוקה-משהו נדמה לי... איזו פנדר... האמת היא שהסיכויים קלושים, ראיתי את הקליפ ממש מזמן.

ערןלוי

New member
לא ג'ורג' מרטין

אלא ג'ף לין (הזכור לרע מ elo) הפיק. הסיבה הרשמית שג'ורג' מרטין לא הפיק את השירים החדשים של הביטלס הייתה ההדרדרות בשמיעה שלו, אבל לפי השמועות הסיבה האמיתית הייתה שהאריסון ראה בו מישהו שהוא יותר מדי "בצד של פול" ואולי אפילו זכר לו את התעלמותו המופגנת ממנו בשנות ה 60, ולכן הוא דרש שלין (שהוא הביא) יפיק.

אכן שיר נפלא...

אם כי לא כמו Free as a bird, אבל כמובן שהרבה שירים הם לא יפים כמו Free as a bird. הקליפ באמת יפה... עם האלבומים וכלי הנגינה המעופפים...

BlueAdder

New member
שיר מדהים !

אני מסכים בהחלט שזה שיר מדהים, גם free as a bird ממש ממש יפה, אבל את real love אהבתי מהפעם הראשונה ששמעתי אותו, אני לא יודע להסביר למה, יש בו משהו שמושך לשמוע אותו עוד ועוד. זה אחד השירים שאני הכי אוהב. מבחינתי שיר טוב זה שיר שגם הקצב והלחן שלו מושכים לשמוע אותו עוד, שהוא קליט כזה וגם שהמילים שלו אומרות לי משהו, שאני נהנה לקרוא את המילים, לביטלס יש המון שירים כאלה, ו - real love הוא ללא ספק אחד מהם.

SmallVille Girl

New member
עכשו אני קוראת את המילים בפעם

האלף !! חחח... ואני אפילו לא יכולה לתאר מה אני מרגישה !

עוד משהו על השיר

השיר הזה יצא במקור באוסף imagine של ג'ון לנון שם ג'ון מנגן אותו לבד עם לחן שונה ומילים קצת שונות בעיני הגרסה הזו יותר יפה מגרסת החיפושיות. All the little girls and boys Playing with their little toys All they really needed from you Was, maybe, some love All the little boys and girls Living in this crazy world All they really needed from you Was, maybe, some love Why must we be alone? Why must we be alone? It's real life Yes, it's real I don't expect you to understand The kingdom of Heaven is in your hands I don't expect you to wake from the dream Too late for crying, now, that it seems All their little plans and schemes Ain't nothing but a bunch of dreams All you really needed to do Was, maybe, some love

למעלה