../images/Emo23.gif

בעיקרון זה שלב שכולם עוברים וככה זה אצלינו כאן בארץ אז למה אני צריכה להיות זו שעוברת את זה אחרת ולמה אני צריכה לראות את כולם ממשיכים הלאה ואני הולכת לכיון השונה? נכון שזה לא מאוד נורא ונכון שאם הם חברים שלי אז הם יהיו איתי כל הזמן....אבל תמיד רציתי גם אני ללכת לצבא כמו שצריך ולא לצאת משם ככה. אף פעם לא חשבתי שזה מה שיקרה תמיד ראיתי חיילים ברחוב וחשבתי שגם אני יהיה כזו... אבל אז בא הרופא ואמר לא את חייבת לצאת מהצבא את פשוט לא יכול להישאר... אז כן אני רק בת 19 ואני מאוד רוצה לחזור לגיל 16 או אפילו 18 ואולי הכל היה יכול להיות אחרת ולא הייתי יושבת פה וחושבת על כל החברים שלי שבצבא אלה גם אני הייתי שם עכשיו.... אבל ככל שחושבים על זה אלה הם החיים... לכל אחד בחיים יש משהו כזה יש משהו שהוא יכול לשים אותו במגירה של המכתב שלא נשלח... תהיו חזקים כי זו הדרך היחידה!!!! ובסוף שכל מסתדר לטובה גם הגרוע מכל...

ה מוזה

New member
תשמרי על הילדה שבך ..היא תעשה

עבורך קסמים ... בת 19 , 18 או 59 בכולנו יש ילד קטן , ילדה קטנה .. אז תגדלי .. תתפתחי ..תפרחי ותמיד תמיד תשארי ילדה בנשמה - זה כל הקסם .. לשרת בצבא זה אכן זכות וחובה .. חוויה שמעצבת אותנו , אך כל אחד עובר את מסע החיים בשבילים שונים .. החברים יהיו איתך גם בדרכך החדשה ועם כל צעד בדרך החדשה שלך ..תפגשי חברים נוספים . תמשיכי להיות אופטימית ,מחשבה חיובית מניבה מציאות חיובית "ובסוף שהכל מסתדר לטובה גם הגרוע מכל" - מוטו נהדר לחיים .. ושמחים שהצטרפת אלינו ..

../images/Emo51.gif

באמת תודה אני מקווה שהילדה שבי תישאר תמיד.... פשוט מפחיד אותי התחלה חדשה שבאה פתאום כי היה לי ברור שאני יהיה עוד בצבא ולא אצתרך להתחיל לחשוב על דברים אחרים להכיר אנשים אחרים עוד שנה בערך....... בכל אופן המון המון תודות!!!

למעלה