../images/Emo23.gif

כן שם... עוד נגיעה אהממ... בדיוק שם איך אתה עושה את זה... תמיד כשאתה נוגע בדיוק שם במקום ההוא... אהממ... נעים לי מתמכרת לנגיעה שלך לא אל תפסיק.. איך ידעת שם לגעת.. הרי לא אמרתי לך ובדיוק שם במקום ההוא אהממ.. נגיעה שמיימית תגיד אתה בטוח שאף אחד לא אמר לך? אז מאיפה אתה כל כך יודע?! זה הרי המקום שלי המיוחד שאליו אף אחד לא הגיע... ואתה כל כך בקלות... כן שם עוד נגיעה.. ורק אתה יודע... איך נגעת בליבי.

tairon

New member
ת´אמת?

קראתי ואמרתי לעצמי יווארדייי..זה תיאור תיאור.. שקעתי למילים.. ונו.. מוח כחלחל חשבתי.. ווואאאאאוואאוויוואהה מה הולך פה?.... ואת יודעת מה? הנגיעה הזו שתארת.. היא הכי מסובכת... ואולי שאמרו נקודת ג´י התכוונו לשם בדיוק.. כי מי שנכנס ללב.. מי שמצליח לגעת בלב של אחר..זה מיוחד..!

Mוניk

New member
../images/Emo185.gif ארומת הקפה של שבת בבוקר

אוח ארומת הקפה של שבת בבוקר צהריים בשעון זה בוקר שבת שלי וארומת הקפה שהוכן עבורי חודרת לחושי לאפי לתוך גופי עמוק בפנים אני יודעת הינה זה מתקרב אלי בנגיעות רכות של ידיו החמות עם מוסיקת רקע שבחר עבורי עושה בגופי ניפלאות נוגע בכל הנקודות המובילות לנקודה המנצחת ומפה מתחילה מנגינת החושים החושים הבוערים התשוקה המופלאה תשוקת הארומה ארומת הקפה של שבת בבוקר אממממממממממ משכרת את חושי גופי שלו וגופו שלי מוטרפים ללא מעצורים שוקעים בתאוות הבשרים
ארומת הקפה של שבת בבוקר מטריפה את חושי
מוניק

תגידי מוניק

סה יכול להיות סה סתינו יס לנו נקודת ג´יפה כל אחת במקום אחר? סה את סוטה! קפה ואני..... חחחחחחחחחחחח

Mוניk

New member
תגידי חוצי

סעוסים לך קפה בבוקר שבת ועם הריח של הקפה עושים לך סקסססססססס חסקקקקקק מה סה עוסה לך? חחחחחחחחח יש לי אותה נקודת GGGGGGG´פה כמו סלך אוחחחחחחח הג´פה הזותי חוצניתתתתתתתתתת}{ מוניק

למעלה