...
...

...../images/Emo23.gif...

אויר נשימתך לגמתי שפתים לוהטות רכות קימורי ראשך בין ידי מרקותייך קווים קמטוטים מורים עינייך עצומות..

את בדיוק כמוני,,,../images/Emo23.gif

היא בדיוק כמוני , אוהבת המוני , גיטרה אדומה , מלטפת מיתר ,צמודה לעיקר , שזה רק ורק הנשמה, לא מפחדת מתופים,ולא מדובים, אבל כן מאכזבה, כי היא בדיוק כמוני , רוצה המוני ,רק אהבה.

טובעת נסחפת לתוכך אתה מטלטל אותי מסחרר את ראשי מרגישה ניצודה כמו דג טובעת נסחפת לתוכך במערבולת תשוקת אין קץ סער עלי..

ועדיין ,,את בדיוק כמוני,,,,,../images/Emo23.gif

היא בדיוק כמוני ,כמו שהנני , מחפשת את השקט, בורחת למשעולי נשמתה , לגופה של אותה האחרת , מתנחמת בשקיעתה , חולמת על אהבה מקושטת , כי היא בדיוק כמוני ,כמו שהנני, אף פעם לא מאופרת.

רוצה אותך מולי ערום ועריה רוצה לחשוף את נשמתך לראות את זיו גופך לחדור אל מתחת לעורך לקבוע לי מקום עמוק בתוך לבך ולהשאיר שם חותם לעד..

חתולון*

New member
יודע לדעת

הבל פיך בשבילי הוא סם ואת פי על פיך, אני שם חום גופך לוהט ומדליק מרגיש שמתחיל פה "קליק" עם ניק חדש, ברוכה הבאה פוקח עיניים, מביע דעה שפתותינו נפגשות, החום עולה נשימותנו נעצרות, עיניי תולה מביט בהזדקרות של לימונייך ומחליק את לשוני על שינייך (לא מאמין שזה קורה לי)חחחחחחחחחח תהנו

../images/Emo51.gif...../images/Emo25.gif...

רוצה לשמוע אותך רוצה לנצור זיכרונות רוצה עוד לקוות חיכית לבואי?.. טיפות זיעה ניגרו על גבי נושפת נושמת נרעדת מתפתלת אני שם שלך

למעלה