חדשה בעולם הדוכנים..

LATIKAsoap

New member
../images/Emo230.gifחדשה בעולם הדוכנים..

שלום! שמי מזי פלד, יש לי עסק קטן ליצור סבונים טבעיים וסבונים מעוצבים. השתתפתי עד כה בשלושה ירידים, ברובם לא היו כל כך הרבה אנשים ומבקרים.. בגלל כל מיני סיבות, פרסום, מיקום וכו.. אני סטודנטית ומחפשת מקום לבוא להציב בו דוכן בימים בהם אני לא לומדת : ראשון, חמישי, שישי ושבת. חשוב לי להשתתף בירידים מוצלחים מכיוון שאני מוגבלת בזמן. אשמח להמלצות שלכם, חברי הפורום, באשר למקומות שיכולים להתאים לסבונים שלי :) הנה תמונה של הדוכן שלי: ולתמונות נוספות של הסבונים ומוצרים אחרים, אתם מוזמנים לבלוג: latikasoap.blogspot.com

בנגלזי

New member
ברוכה הבאה לדוכנים

את מוזמנת להתקשר ל
בחתימה .
יש מקום פנוי בימים חמישי שישי ושבת.
אל תשכחי להגיד שמשה שלח אותך

HayaBee

New member
../images/Emo55.gifהי מזי..../images/Emo245.gif

לא ציינת על איזה אזור את מעונינת להתמקד. בהצלחה, חיה

LATIKAsoap

New member
נכון- הנה עוד פירוט..

אני גרה בגן יבנה ומאוד אשמח להתששף בירידים במרכז. אתם יודעים משהו על דיזינגוף יוצר? איך יוצרים איתם קשר (המענה הטלפוני משום מה נראה לי שלא זוכה להתייחסות..) תודה :) latikasoap.blogspot.com

HayaBee

New member
../images/Emo55.gifהיי, לגבי דיזינגוף יוצר ,

נסי לברר דרך הקניון או עירית תל אביב דרך האתר שלהם.. הנ"ל מצאתי דרך הגוגל.: שוק עתיקות ויד שנייה - כיכר דיזנגוף: השוק מתקיים בימי שלישי בשעות 22:00-12:00 ברחבת קולנוע רב-חן בכיכר דיזנגוף, ובימי שישי בשעות 17:00-07:00 בשני צידי הכיכר. בשוק מוצעים למכירה מגוון פריטים: אביזרי יד שנייה, חפצי אמנות ואספנות, שטרות ומטבעות, צעצועים ישנים, כרזות, גלויות, מצלמות אספנות, תכשיטים ישנים, ספרים נדירים, בגדי וינטג' ועוד. ההשתתפות בשוק העתיקות ויד שנייה כרוכה בהזמנת מקום מראש. להשתתפות נא לתאם מראש במשרדי "דיזנגוף יוצר" 03-5223633, בימים א'-ו' בשעות 18:00-09:00 לגבי ירידים במרכז יש רבים, תבדקי בפורום, ובאינדס יש לך קישור למעלה בשורה האדומה.

HayaBee

New member
../images/Emo55.gifמציעה לך לנסות דרך האתר של עירית ....

תל אביב. נסי לכתוב להם. כמו כן תוכלי לגשת מקום ולשוחח עם בעלי הדוכנים ולברר. יתכן שיש במקום נציג/ת העיריה.

למעלה