סתם משהו ....מלנכולייייי

ds213

New member
../images/Emo230.gifסתם משהו ....מלנכולייייי

את הכאב הזה,על הכאב הזה...לא ניתן להתגבר. את הדמעות האלה לא ניתן למחות. את כדור השלג לא ניתן לעצור. את הזמן לא ניתן להשיב לאחור. לזה הוא מחכה .... שאני אפול. צבעתי שמיים בכחול ושמש בצהוב האם אפשר להפסיק לכאוב. האם יש עת לאהוב. מאת dafna

pontar

New member
אין דבר שלא ניתן להתגבר ............

אין דבר שלא ניתן להתגבר דפנוש מלבד להשיב את הזמן

שלום רב../images/Emo24.gif

לדעתי זה לא מלנכולי, זה דכאוני. אם זה לא מובנה, אז זה יחלוף. יש ימים כאלה, לא נורא. בשנות ה-60-70 הייתה להקה ששרה בד"כ מוסיקת נשמה שחורה ופופ רוק פסיכדלי בשם SLY & THE FAMILY STONE באחד השירים שלהם הם כתבו Think a Little Deeper Push a Little Harder don't let teh plastic bring you Down

ds213

New member
../images/Emo230.gifיונה ערב טוב........

מ ל נ כ ו ל י (ת') עצוב,הנוטה לדיכאון - מלון כיס אריאל עמ'526 אז איך זה יכול להיות "לא מלנכולי" שיר זה שיר ומלנכולי כמו שאמרתי זה.....הבאתי פרשנות בייי נשתמע

הלו מה קורה אין לחץ שמן ב-de213 מה זו הירידה

הזו במפלס השמחה,מהר מהר להעלות אותה חזרה,כמעט היפלת אותי לתהום הדכאון,מה זה אבי ביטר משודרג.דפנה שמעתי שבארטישוק יש מרכיב שמעלה את רמת השמחה בגוף,אני רושם לך מירשם,2 קילו ביום ,לפי הרמת דיכאון בשיר,למשך שבוע.כל טוב. נ.ב לזכרון יש מכאוב לאהבה אין עת כי היא נצחית כמו הזכרון.

ds213

New member
../images/Emo230.gifהייייי מני הספר מה ניש????

ראשית אהבתי את הציטוט האחרון. ושמחה לראות שאתה כאן. מה שלומך??????

בוקר טוב

וואלה נמר אני, הבת שלי העירה אותי בשלוש בבוקר,אני עדיין ער כניראה שאני באמת נמר צב ,כניראה יש להנ וירוס.כל טוב ויום טוב נ.ב לגבי הצטוט יצא לי פוקס.

ds213

New member
../images/Emo230.gifבוקר אור מני הספר אב השנה הנבחר

המון בריאות לילדה,ולך. "אתה" זה מה שתחליט וכך תרגיש ע"כ תחשוב תמיד בצורה חיובית נמר/צב העיקר שתרגיש טוב(אין רע בצב הוא מאוד קשור לבית שלו והוא מאריך ימים) ולגבי הצטוט כנראה שאתה בעל כשרון כתיבה.... יום נעים

ds213

New member
../images/Emo230.gifשלום לכולם אחרי יום שמש ביםםם המלח בלי ע

עקיצות אני שוב כאן אזזזזזז חברי'ה להתעורררר ולהעיר את הפורוםםםםםםםםם

למעלה