זהה את השיר

m o r 1 0 2

New member
../images/Emo230.gif../images/Emo79.gif../images/Emo204.gifזהה את השיר../images/Emo204.gif../images/Emo79.gif../images/Emo230.gif

חחח,בטח טעיתם לאן נעלם המשחק? חח,או שלאXD פשוט לקח לי זמן למצוא תמונות, שתדעו שזה לא קל
במיוחד למשימות הגמרDD: אז הסיבוב הבא יוצא לדרך....
....
....
היכון
הכן
צא

m o r 1 0 2

New member
../images/Emo26.gif../images/Emo202.gifתוצאות../images/Emo36.gif../images/Emo202.gif

50 נ'ק xXxAmitushxXx Simple Girl 175 52 נ'ק Just Shira XD 53 נ'ק Lex 1
מקום שני
54 נ'ק OneStepCloser
מקום ראשון
55 נ'ק מאי יהודאי

m o r 1 0 2

New member
../images/Emo27.gif../images/Emo88.gif../images/Emo20.gifהתשובות../images/Emo20.gif../images/Emo88.gif../images/Emo37.gif

חח,טעיתי בהודעה הראשית התכוונתי לתהיתם
תמונה מ'ס 1:Don't Wake Me Up
תמונה מ'ס 2:That Girl,קיבלתי גם Little Joanna
תמונה מ'ס 3:Unsaid Things
בונוס
תמונה 1= 4 נ'ק תמונה 2= 6 נ'ק תמונה 3=8 נ'ק מהקל לקשה

Lex 1

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo129.gif כמה שאלות לפני שאני עונה..

את נותנת נק' רק על התמונת בונוס או שזה נק' על כל תמונה+הבונוס? ובסיבוב הזה גם צריך לבחור תמונת בונוס?

Lex 1

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo129.gif אה, ושחכתי עוד משהו../images/Emo122.gif

את יכולה לסויף פה רשימה של כל השירים שהיו כבר בסיבובים קודמים כדי שלא נתבלבל ונכתוב אותם שוב? או שזה יותר מדי מרמז או ששיר יכול להופיע יותר מפעם אחת?

m o r 1 0 2

New member
../images/Emo26.gifכל התשובותDD:../images/Emo168.gif

בעניין הבונוס,אני נותנת קודם כל על כל תמונה וכמובן גם על הבונוס(הרי,למה זה נקרא בונוסXDD) אז יאפ אני נותנת על שניהם
בסיבוב העכשווי לא צריך לבחור,כיוון שלא רשמתי שיש בונוס... רק שאני רושמת בונוס זה אומר שלסיבוב יש בונוס
אני מעלה את הרשימה עוד מעט ואסור לכתוב שיר יותר מפעם אחת,כלומר אין מצב ששיר יופיע פעמיים!

m o r 1 0 2

New member
../images/Emo202.gifתמונה מ'ס 2../images/Emo202.gif

סורי שהאיכות לא כ"כ ברורה אבל אם מישהי לא מבינה שתגידD:

m o r 1 0 2

New member
../images/Emo79.gif../images/Emo27.gifהשירים שהיו../images/Emo37.gif../images/Emo79.gif../images/Emo168.gif

Five Colours In Her Hair smile star girl just my luck One for the Radio umbrella I Wanna Hold You Lonely Please, Please broccoli nothing the end Don't Stop Me Now Hypnotised Walk In The Sun Only The Strong Survive Room on the 3rd Floor Ultraviolet Friday Night Obviously We Are The Young Bubble Wrap help you've got a friend do ya down by the lake The Last Song Easy Way Out All About You memory lane Transylvania Don't Wake Me Up That Girl Unsaid Things אלו השירים שהיו,וכמובן לא יופיעו יותר
בהצלחה

polly88

New member
../images/Emo181.gifאני לא קשורה אבל...

ישלי שאלה יהיה עוד סיבוב של המשחק הזה עם מתחרים חדשים? ואת כל השירים אנחנו מגרילים או שאת סתם בוחרת ממה שעולה לך לראש? תודה מראש D:

m o r 1 0 2

New member
כנסי../images/Emo26.gif../images/Emo168.gif

האמת לגבי משחק חדש אין לי מושג כי חצי מהשירים כבר נעשו אבל אי אפשר לדעת
את השירים אני בוחרת באקראי,מה שעולה לי לראש.... אין שום הגרלה,אני בוחרת בעיקרון מה שבאלי
מקווה שעניתי

m o r 1 0 2

New member
../images/Emo208.gifקדימה,בנות../images/Emo70.gif../images/Emo105.gif../images/Emo168.gif

רק 2 ענו על המשחק!

למעלה