בוקר של יום חדש בהיכל

../images/Emo230.gif../images/Emo82.gif../images/Emo42.gifבוקר של יום חדש בהיכל

אנחנו יודעים איך זה יתחיל אבל לא איך זה יגמר. וזה מה שמחכנה לנו בהמשך היום:
בני בטח סתם יגן שוב על רגשות הציבור ויאיים שהוא רוצה ללכת, אבל הפעם באמת באמת רוצה ללכת....
רוחי מסכנה שאתמול הייתה צריכה כדור הרגעה כדי להתגבר על התוהו ובוהו בהיכל בטח תעבור מסערה רגשות אחת לסערת רגשות שניה מה שלא יועיל למצבה הנפשי הגם ככה מעורער שהיא מצויה בו
אילנה כרגיל תשיר ותופיע כאילו אין מחר ושום דבר לא משפיע עליה לרעה
אדם ימשיך להיות אהוב ולהסתדר עם כולם שם בבית וכמובן לשיר עם קולו המחוספס ולהרעיד כמה לבבות אצל הצופים
סיני ימשיך לשתוק
ואולי ירביץ איזה משפט עצבני כקונטרה לבני
דפנה תמשיך להיות פוליטיקלי קורקט ולהיות הזוכה העיקרית מכל הבלאגן שקורה בהיכל
מייקל ימשיך להיות מייקל ולנגן על הגיטרה והפסנתר שהשאר עסוקים בלריב את עצמם לדעת
קופרמן ימשיך לא לתת לנו לצפות בשידור החי ולדחוף קליפ אחרי קליפ, בעוד שאנחנו נחשוב שהנה הקליפים הגיעו לקיצם וסופסוף עומדים להראות לנו את המתרחש בהיכל התהילה, אבל עד מהרבה נבין שתקוות לחוד ומציאות לחוד
בוקר טוב להיכל התהילה

abigl

New member
נו ו.... ?? גם היום נזכה למטח קליפים כך

שממש לא כדאי להתעסק עם הערוץ הזה. אם שמתם לב, מספר הפרסומות ירד לאפס כמעט. מי משקיע בערוץ שוקע ? ולגבי ההערצה שלך לאילנה, גם אני אהבתי אותה ותמיד נראתה לי נחמדה. הבית הזה הוציא אותה כטיפוס לא נעים בכלל ויש בה סוג של אלימות ורוע שאין להם הסבר. גם ההתחברות שלה לאלבז שנראים לפעמים ממש באינטימיות - לא תורמת לה. חבל כי כזמרת יש לה קול מצויין.

../images/Emo40.gif../images/Emo98.gifלא חושבת שמדובר ברוע

היא רחוקה מלהיות מושלמת ואני לא כמו מעריצה עיוורת ומסנוורת שלא שמה לב לפאקים במושא הערצתה (כמו שנוטים לעשות אלה שמעריצים את אלירז. אפרופו אלירז, גם הוא היה המתמודד האהוב עליו בזמנו, אבל קשה לי עם זה שהוא היה תקוע לי כל יום על המסך ולא משנה איזה ערוץ הייתי פותחת או לאיזה אתר אינטרנט להיכנס תמיד היה מול עיניי כאילו "דחפו" אותו לכל מקום בלי טעם ובלי ריח וכל זה הוריד לי הרבה מאהבתי אליו). ונחזור לנושא שלנו: לאילנה יש את הבעיה הזאת שהיא יודעת הכל וחושבת שהיא היחידה שצודקת, היא לא יודעת לקבל ביקורות בקשר לשירה שלה ולביצועיה (כמו רובם בהיכל) ובהחלט תופסת מעצמה. לא היה חסר לה קצת ענווה וזה לא אומר שהיא תיתפס פחות טובה כזמרת - נהפוכו.

SHELGIA21

New member
../images/Emo192.gif../images/Emo192.gif../images/Emo57.gif../images/Emo57.gif../images/Emo57.gif../images/Emo57.gif../images/Emo192.gif

SHELGIA21

New member
גנבה ספרותית מהמשורר הלאומי אבי ביטר על ידי

איזה בלגאן איזה בלגאן בפורום של היכל התהילה שבנווה אילן, שירשורים בלי נעצים פה מסתובבים מתאריכים שלא קשורים לאלו הימים ופזמון של הגאון המשורר אבי ביטר איזה בלגאן......

איקה21

New member
עמירו...לא יכולת לסכם טוב יותר את הדברים

ואכן מאחלת בוקר טוב ויום טוב להיכל והגיע הזמן שהשקט יחזוור להיכל

../images/Emo142.gifטנקיו איקוש

איקה מזכיר לי את איקה (ניצה שאול) מ"אסתי המכוערת" ששיחקה בסדרה את אישתו של שיי'קה לוי (אבא של אסתי). האם זה משם?

../images/Emo267.gif שכחתי את טולדנו

מזה אומר עליי? ואני בכלל אוהבת אותו אופסי.
אז אבי ימשיך להנות משכרון נצחונו והחסינות שקיבל אתמול, טוב.... לפחות עד שלב הניקוד שיקבל הערב לאחר שישיר ואז יתחיל להתבכיין
ולהתמרמר על זה שהשופטים לא שופטים כראוי או אם נשתמש במילים שלו כדי לתאר את ההצבעות: "שמור לי ואשמור לך"

מייקל נכנס לחדר החזרות

מייקל נכנס עכשיו לחדר החזרות לעבוד על השיר שיבצע הערב "פתאום כשלא באת"

את מאוהבת לא רואה בעיניים, אה?../images/Emo3.gif../images/Emo23.gif

יפיוף אין מה לומר. זמר זה כבר משו אחר.

איקה21

New member
מדוע לא מראים קצת מהבית.....

את השיר המושלם נראה בערב...... העני הוא בחיים בבית....לא בחדר החזרות
הבוקר רוחמה הכינה לבני כוס קפה ניכר שאתמול עשו לכל החברה שם שיחת מוטיבציה כמו שצריך לאוהבי אבי טולדנו....לא מתחברת אליו.....מצטערת

שאלה טובה ../images/Emo9.gif

באמת למה לא? מה שונה הלילה הזה מכל הלילות? או הבוקר הזה מכל הבקרים הקודמים בהיכל? אם במקרה יראו לנו מהבית עצמו אז יראו לדקה גג לדקותיים. ואז נותנים לה לצפות בחזרות שזה נחמד לראות קצת חזרות, אבל לראות את כל אחד במשך 50 דקות שר את אותו השיר מיליון פעם זה כבר לא נחמד כל כך. כל אוהבי טולדנו נמשיך לאהוב אותך איקה למרות כל חוסר "החיבורים" שלך אליו חחחח

כפרה הייתי המעריצה מספר 1 שלו

וזה ממש לא היה בגלל השירה כיום, הוא שר בסדר והוא רחוק מלהפגין יכולות קול שאפשר להתעלף מהם.

יונתנסקי

Well-known member
../images/Emo10.gifהקדמת לכתוב. יש התפתחויות

רוחמה במצב רוח מעודד, מרוצה מעצמה, מספרת שניקתה את המטבח, וכבר הכינה ירקות לסלט, וגם עשתה ירקות בתנור. באה גיברת אביטל , ממש במטרה לקלקל לה את מצב הרוח. "עשית מעט ירקות" ורוחמה עונה לה "זה מכוון רק כחטיפים למנה ראשונה, לא כתוספת למנה עיקרית, וחוץ מזה השארתי כי אולי חלק מהאנשים ירצו את עשויים הירקות באופן אחר". ראיתי כאן שאילנה ממש לא יכולה לסלוח לה על הפסטיבל ה-77. ועוד הערה לגבי רוחמה: א'נלא אוהבת את הקול שלה. היא ישרה, צנועה, שונאת מריבות ומחלוקות, אבל בהחלט מעריכה את עצמה..... (תראו, כנראה שיש לה קהל שאוהב אותה ואת סוג שיריה). אני גם חוששת שה"שבירות" שלה או שהיא מלאכותית, ואם היא אמיתית, אז היא משתמשת בה כבנשק. זה שראינו אותה בוכה למגעגועים לביתה אח"כ כל כך צחקתי.... מה קרה ? יושבת בשבי החמאס ? ה"ילדה" בת 26, ומטיילת האירופה. מה את בוכה עליה ? הגזמת !!! פרגני לה ! כך שהבכיינות שלה מאוד מעייפת אותי.

הגעתי למצב שאני פשוט צוחקת../images/Emo9.gif

כל פעם שהיא שרה, רוקדת או מדברת. הרבה פעמים אני תופסת אותה כליצן שמשחק משחק ועושה דברים ומתנהג בקיצוניות (כמו שבתכניות נוהגים לחקות דמויות ואז מעצימים את התתנהגות והדיבור שלהם כדי שיהיה מצחיק). אני פשוט תופסת אותה כדמות בעת חיקוי ולא דמות אמיתית. יש גבול לשבריריות והאובר נחמדות הלא אמיתית שאני יכולה לספוג. והצורה שהיא בכתה שאביבה הלכה בכלל הייתה מוטרפת ובלתי מציאותית. חחחח אפילו אביבה הייתה בהלם.

למעלה