VOZE גירסאת הרדיו להורדה בMP3

TAL BAR ZOHAR

New member
../images/Emo231.gif VOZE גירסאת הרדיו להורדה בMP3../images/Emo231.gif

עידכונים !! לכל חברי פורום המעריצים הרשמי בתפוז של הרכב הקלאב המוביל בישראל DUDI SHARON & JOUEL זה קורה !!!!
הסינגל הרשמי הראשון מתוך האלבום הרשמי "בומבסטוס" יוצא לתחנות הרדיו !!
השיר "ווזה ווזה" נבחר לסינגל שדרים הראשון של הצמד דודי שרון & ג'ואל שאחראים על הלירקה ,על הלחן והעיבוד מוזקלי דודי שרון הוקלט ובושל באולפני ניו קול (אורי כבירי)/ אולפני ניוטון (אורי שלזינגר מאסטר/ינג :איציק פליבה (מאסטר דיסק ) כל הזכויות שמורים לאק"ום ישראל DUDI SHARON & MR MUSIC מועד יציאה רשמי 1.10.09 (יום ה') אתם הראשונים לקבל את גירסאת הרדיו לאחד השירים שהולכים להפוך את המדינה למה אתם מחכים וזהה...??!!!! TAL BAR ZOHAR 052-3094000 תגובות ולרוץ עם תגובות ..! אומנם חזרנו ממקסיקו בראים ושלמים אבל שוב אין סיבה להיות חזירים ! חח פורום לשרשרר...! עידכונים שוטפים להצביע ולהשפיע במדיה ותחנות הרדיו המובחרות (כל הפרטים בהמשך) לו"ז הופעות רמי יפתח ממועד סוכות כל הפרטים לקראת סופ"ש המשך שבוע ניפלא טל בר-זוהר !

ציונעע

New member
קצר וקולע , פשוט מושלם .

יאלה אני מת כבר ללוח הופעות איך התגעגעתי

TAL BAR ZOHAR

New member
מילות השיר "ווזה ווזה"

מילים : אנ'לא צריכה בחור חלש כזה מגיע לי הרבה יותר מזה לא חובה כלכך לחשוב על זה אל תתאמץ ותתעסק בזה גם לא חובה שתתאמן וזה רובוטריק ומקיאה מזה פשוט עם אופי שמדליק כזה אפילו שיאהב את השיר הזה ווזה ווזה ווזה ווזה ווזה ווזה ווזה ווזה ווזה ווזה אל תסיים את המשחק הזה אני נכנסת ואתה יוצא יש המשך מצחיק לשיר הזה אני כוכבת ואתה פאסה לא מתנשאת אבל מודה בזה יש בנינו את הקליק הזה אם הבנת את הראש הזה זה רק ווזה ווזה ווזה ווזה ווזה ווזה ווזה ווזה ווזה ווזה ווזה ווזה ווזה ווזה

cinquemillo

New member
LOVE ITTTTTTTTTT ../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif

THANXX AMAZING REMIX!!!

hofit1234

New member
מזלטוףףף הסינגל בגירסאת הרדיו מדהים

פשוט גירסא הכי יפה שיש בשילוב עם נוער שוליים ג'ואל ודודי ב.ה.צ.ל.ח.ה.! שיר הכי מטריף שיש !!!

hofit1234

New member
מזלטובבב הסינגל הורסססס עם נוער שוליים מדהיםם

פשוט גירסא הכי יפה שיש ג'ואל ודודי ב.ה.צ.ל.ח.ה.! שיר הכי מטריף שיש !!!

אור enjoy

New member
מהמם!מזל טוב על היציאה לרדיו!

אל תדאג טלילו'ש אנחנו נדרג אותו מקום ראשון בתחנות רדיו!!!! מחכה כבר ללו"ז

טלילה זה פשוט הורססס!

דודי וג'ולההההההההה כפרעליכםםם שנייכם! אוהב אותכם מלאאא! ורואים בכל ביט את ההשקעה נשמות! אוהב אותכם מלא JOJO

hofit1234

New member
יעקב לדעתי היה צריך לצאת ראשון הוא להיטטטטטטט

תראו מה העלו ביוטיוב מסיבה של נוער מראש השנה עם מיקס ליעקב למרות שווזה עם נוער שוליים פשוט ממכר ! בהצלחה לסינגלללללל מווווXXXXההה !

גרוזיה

New member
גירסאת הרדיו הכי יפה

אני זוכרת שרק השיר יצא בגירסא הישנה ג'ואל שרה אותו מאוד אגרסיבי לעומת הרדיו כמו באלבום ביצוע חינני יותר והטכסט קיבל משמעות אחרת ויותר מרוממת אהבתי וכמובן שנצביע ל-ה-י-ט !! לטעמי יסגור את הקיץ יפה ! לחורף הכי יתאים אם הם יוציאו את סולחת לעצמי שאני ממוטטת על השיר הזה אבל מי שואל אותי בכלל חח שיהיה הכי הכי שבהכי הצלחה !

עינת TO GO

New member
חייב שתצא גירסא קצבית לסולחת +1

ווזה פשוט אחד השירים האהובים עליי ככה שאני ממש אהבתי את הבחירה שלהם שזה יהיה הסינגל הראשון לא יודעת שיר שעושה מצב רוח ונוח לשמוע אותו בכל מצב אפילו שאני עצובה הוא מצליח לעלות לי חיוך ויעקב בכלל יש המון שירים והבחירה קשה מעניין לדעת מה הסינגל הבא שלהם כל אופן טל מחכה למסיבה עסיסית אני בטוחה שכל הזמן הזה ישתלםםם !

סולחת לא הפייבוריט שלי :/<<<<<<<<<<<<<<<<

בהצלחה על וזה וזה ברור שזה יכבוש את הרדיו שיר הכי מדליק של דודי וג'ואל<<<

boodi4u

New member
למווווווווווווווותתתת גרסה לא מהעולם הזה ../images/Emo41.gif

טחז'יז' דודי גולה וכולכם התגעגעגעגעגעגעגעגעגעגעגעגעגעגעגעגעגעגעגעגעגעגעגעגעגעגעגעגעגעגעגעתייייייי

למרות שאני מעדיף את הגירסא מהאלבום

אבל לרדיו חוקים משלו גירסא נעימה יותר בכיוון פופי מלוקק וחודר לאוזן מאוד רך ושונה שלפעמים מחמיא לדודי וגואל אבל אני מעדיף אותם יותר עם בס והפקה עם ביצים (ולא מקושקשות)

1+ סולחת לעצמי" בול מתאים לחורף פשוט יכבושששש

אני גם מאלה שמחכים לגירסאת הקלאב של "סולחת לעצמי" עד מתיייי????????

למעלה