הפעם אני צריכה עזרה! דרקון ענקי!!!!

../images/Emo233.gifהפעם אני צריכה עזרה! דרקון ענקי!!!!

התבקשתי למשימה מיוחדת ליצור דרקון ענקי ויש לי רק 3 שבועות!!!! [כרגע זה סודי ובהמשך אומר לכם למה ולמי זה מיועד.... עלה בליבי רעיון [שראיתי בשיטוטיי בעולם...עלק עולם....באינטרנט
] והרעיון הוא לקחת ארבעה מנהרות ילדים [מנהרת ג'ימבורי] שישמשו אותי כגוף לדרקון....אני אצפה אותן בבד צבעוני זוהר עם המון סרטים ארוכים נופלים.... הזנב יהיה ארוך וכמובן עם קשקשים הכוונה לסנפיר....אני אצייר אסרוק ואעלה ....דרך אגב הדרקון ישאר אצלי לאחר השימוש בו....[אני לא מקבלת תשלום עליו אך כן פירסום] אוכל לתרום אותו באהבה לבית הספר לתיאטרון בובות שישמש אותם בפורים.....[ללא המנהרות ....אפשר להכניס מנהרות אחרות] חשבתי שאת הראש הענקי אכי מעיסת נייר..... ועכשיו עזרה... לכל מי שיש קישורים לאתרים עם דרקונים, ציורים,תמונות וכדומה אשמח לקבל ....בבקשה לא לשלוח שום קישור מהארץ רק מאתרים בחו"ל..... לכל מי שיש רעיון שיוכל לעזור לי אני מקבלת בברכה.... דרך האגב את הדרקון לא ישאו עם מקלות או יסיעו...הוא יתלה גבוה בין עצים....... יהלללללללהה סיעור מוחות חברים. תודדדדדדדדדדדדדדדדדה דבוש

liorashap

New member
בהצלחה עם הפרויקט

תנסי להסתכל באתרים למצעדים ותהלוכות בסין. נושא הדרקון משחק שם תפקיד מרכזי. ודרך אגב, שלחתי לך מייל בבקשת עזרה וטרם ענית. קיבלת אותו? תודה ליאורה

תווווווווווווווווווווווווווווווודדדדדדדדדדדדה

איזה כייף לי אני עלמה

מה דעתכם על הקישור הזה?להתייחס לראש

http://www.youtube.com/watch?v=zSUEs_k--vU האם להכין את הראש עם צבעים רגועים או זוהרים ....ליבי הולך לזוהרים...... ועוד שאלה ...מהי הדרך הכי קלה ליצור את המבנה הפנימי שעליו אכין את עיסת הנייר ...לא בא לי קלקר....[מלכלך נורא!] תודה רבה לכל מי שמפנה מזמנו ומנסה לעזור אני חייבת תוך יומיים לדעת מאיפה מתחילים...... שבת שלום דבי

simba6

New member
גם אני בעד צבעוני

ואם את צריכה עזרה- אני פה ואשמח לעזור! ב ה צ ל ח ה ! סימון

לעזור אני אוכל רק ../images/Emo233.gif

בלסחוב את יצירת המופת אל העץ.... תקראי לי כשתצטרכי! ואני בטוחה שזו תהיה הצלחה מסחררת. מכירה אותך ואת היכולות שלך! שיהיה לך חג שמח ו"חופש" נ-ע-י-ם!

יהבוליק

New member
אני לא אוכל לעזור

אלא רק לאחל בהצלחה ע נ ק י ת ( כממו הדרקון.. ) מסוקרנת מאוד מהתוצאה!
יהב

איזה פירגון ..אני נמסה ../images/Emo24.gif תודה לכם חברים

תודה לכולכם על הרעיונות ותודה מיוחדת לאילן
סימון אשמח לקבל עזרה ....נדבר ....

גם לי אין מה להוסיף לך מלבד בהצלחה ../images/Emo249.gif

כמו כולם גם אני בטוח שהתוצאה הסופית תהיה מוצלחת, יפה ומיוחדת!!!!! השימוש במנהרות הוא רעיון מעולה ( יש כ"כ הרבה דברים שניתן לעשות בהם ) אני לא יודע מה ואיך את רואה את הדרקון אבל תוך כדי כתיבה עולה בראשי הרעיון שתוכלי לשלב בו צינורות דקים של מזגנים כידיים, רגליים ואולי זנב... מחכים בקוצר רוח לראות את התוצאה ולשמוע יותר פרטים על המשימה הסודית שבוע נפלא ומלא יצירה

פ י ו ל ה

New member
מצטרפת לבהצלחות!!

דרקון ענק מעשה ידיה של דבוש.. יא אללה אני מתה כבר לדעת את כל הפרטים ולראות תמונה!! בהצלחה דבי!!! אם אשמע משהו על דרקונים מיד ארוץ לספר לך :)

ayaly2

New member
דבי מתוקה../images/Emo13.gif

איזה כיף..דרקון ענק
ישר עולה בי התמונה של הדרקונים המדהימים של הפסטיבל הסיני ואני חושבת שעם המנהרה של הג'ימבורי רעיון מעולה. סומכת עלייך את אלופה ואל תשכחי לשים תמונות

למעלה