סכמ"ש

../images/Emo233.gifסכמ"ש ../images/Emo233.gif

אז... מה היה החודש? האמתי שלא כ ז ה הרבה.. אבל עדיין היה..
תאריך יציאה לדיסק החדש.. אם הוא נכון או לא.. אנחנו נדע בקרוב http://www.tapuz.co.il/Forums2008/ViewMsg.aspx?ForumId=1799&MessageId=131890545
המפגש! http://www.tapuz.co.il/Forums2008/ViewMsg.aspx?ForumId=1799&MessageId=131959695 מה שמזכיר לי.. שצריך לפתוח שרשור לעוד מפגש..
הדיגיטל סאמיט, שהיה אמור להיות בשלישי שעבר אבל נדחה למחר הם כתבו שהם יתנו עוד פרטים מחר, אז תתכננו http://www.tapuz.co.il/Forums2008/ViewMsg.aspx?ForumId=1799&MessageId=132120236
משימת search& destroy http://www.tapuz.co.il/Forums2008/ViewMsg.aspx?ForumId=1799&MessageId=132157127 והאלבום תמונות שאחרי המשימה כולל התמונות המנצחות http://www.tapuz.co.il/Forums2008/ViewMsg.aspx?ForumId=1799&MessageId=132438960
קוד הלבוש הרשמי של הלהקה.. http://www.tapuz.co.il/Forums2008/ViewMsg.aspx?ForumId=1799&MessageId=131404251
שרשור קעקועי 30 שפתחה אילנה http://www.tapuz.co.il/Forums2008/ViewMsg.aspx?ForumId=1799&MessageId=131469968 וכמובן ברוכות הבאות לאור orleto שהיא המצטרפת החדשה שלנו
ועכשיו.. לחידון
שם:
מקום מגורים:
מה אתם עושים בחיים כרגע:
מה אתם שומעים עכשיו?
שיר שנדבקתם אליו בחודש הקודם:
איך עבר עליכםיולי? ספרו משהו שאתם זוכרים הכי טוב
מה אתם מתכננים לאוגוסט? יש משהו מיוחד שאתם מצפים לו?
וכמובן תמונה שלכם

../images/Emo14.gif../images/Emo115.gif../images/Emo221.gifמסכמש"ת../images/Emo221.gif../images/Emo115.gif../images/Emo23.gif

שם:
ספיר \ ג'וחה \ ג'וחית \ ג'וחג'וח \ ג'וח
תאריך לידה:
1.1.95
מקום מגורים:
בת ים
מה אתם עושים בחיים כרגע:
תלמידה בחטיבת ביניים ^^"
מה אתם שומעים עכשיו?
Simple Plan - Crazy
שיר שנדבקתם אליו בחודש הקודם:
30STM - From Yesterday SP - What's New Scoobi Doo SP - Save You SP - When I'm Gone Breaking Benjamin - Diary Of Jane Three Days Grace - Gone Forever You Me At Six - If I Were In Your Shoes 30STM - From Yesterday 30STM - The Kill Green Day - 21 Guns לירן דנינו - עוד נגיע שייגעצ - את דומה לכלב
איך עבר עליכםיולי? ספרו משהו שאתם זוכרים הכי טוב
מיני מפגש פורומקפליי D: כרטיסים להופעה של סימפל פלאן [#@$#@%#$^%$&%$&%עהעהאהעהעהא] יומולדת לטומי, לאבא, לאח ולדוד. הרבה ת"א. האולפן השקוף בבת ים. הכרתי מישהו ממש חמוד. צימרים בצפון.
מה אתם מתכננים לאוגוסט? יש משהו מיוחד שאתם מצפים לו?
ההופעה של SP עהעהאהעהעאהעה עולם הגופות, ימית 2000, שחיות לייליות, ספארי לילה, סינמה סיטי , טורנדו בארנה DDD: יומולדת לאמא. יום נישואין לאמא ואבא.
וכמובן תמונה שלכם

Pink Jellyfish

New member
ממ...../images/Emo181.gif

מאז המפגש שיניתי את הכינוי שלי פעמייםXD תסלחו לי על זה,כל הכינוים כבר היו קיימים בפורום מייכמ.
שם: אלונה.
מקום מגורים: חולון.
מה אתם עושים בחיים כרגע? מתבטלים.
מה אתם שומעים עכשיו? כלום,לשם שינוי.
שיר שנדבקתם אליו בחודש הקודם? הרבה: The Birthday Massacre-Blue The Birthday Massacre-Falling Down The Birthday Massacre-I Think We're Alone Now The Birthday Massacre-Kill The Lights The Birthday Massacre-Looking Glass The Birthday Massacre-Red Stars The Birthday Massacre-Shiver The Birthday Massacre-Weekend The Birthday Massacre- Neverending Story The Birthday Massacre-Video Kid The Birthday Massacre-Over וזה עוד לא הכל
איך עבר עליכם יולי? ספרו משהו שאתם זוכרים הכי טוב: המפגש
ושלושה ימים בקיבוץ בצפון עם קרובים מהולנד.
מה אתם מתכננים לאוגוסט? לא להיות בפטיבל מוזיקה של פלאפון ולבכות על מר גורלי
וכמובן תמונה שלכם: וכמובן ש...לא.

I AM7

New member
חידון?..../images/Emo6.gif

שם: חלי
תאריך לידה: 28.10.91
מקום מגורים: חולניה
מה אתם עושים בחיים כרגע: מחפשת עבודה... , נראה לי שמצאתי אבל לא בא לי.............
מה אתם שומעים עכשיו? יש ויש...
שיר שנדבקתם אליו בחודש הקודם: X
איך עבר עליכםיולי? ספרו משהו שאתם זוכרים הכי טוב : למה תמיד אין לי מה לענות כאן?...אני פשוט לא זוכרת.. אמממממ....
מה אתם מתכננים לאוגוסט? יש משהו מיוחד שאתם מצפים לו? אני עושה מסיבת הפתעה לידיד הכי טוב שלייי
הוא נוסע לUSA ....אין תאריך חזרה:S...
וכמובן תמונה שלכם : תמונה שלי ושל הידיד שלי { שאמרתי למעלה:)...} , עיצבתי את זה...תגידו מה אתם חושבים:)

I AM7

New member
אופססססס....זו לא התמונה הזו ../images/Emo9.gif../images/Emo12.gif

התכוונתי לזו -

30STMrock

New member
מממ... חידון :

שם: סשה
מקום מגורים:דימונה בעעע
מה אתם עושים בחיים כרגע:אםם כלום?....!
מה אתם שומעים עכשיו? mayday prade-when i get home,your`e so dead
שיר שנדבקתם אליו בחודש הקודם: escape the fate-situation קיצר כל האלבום הישן שלהם ! eyes set to kill -darling enter shikari mothership alesana ambrosia
איך עבר עליכםיולי? ספרו משהו שאתם זוכרים הכי טוב נסיעה ללוס אנג'לס,קניתי סט של הלו קיטי (אובססיה חדשה)ו... שבועה משעמם אצל סבתא שלי =[
מה אתם מתכננים לאוגוסט? יש משהו מיוחד שאתם מצפים לו? ממולדת שלי מחר ממולדת שלי מחר ממולדת שלי מחר ממולדת שלי מחר ממולדת שלי מחר ממולדת שלי מחר (חסר שלא תגידו לי מזל טוב !!!!!!)
וכמובן תמונה שלכם?: אין אני במחשב של סבתא .

30stm boo

New member
נגמר החודש?!...

שם:שיראל גיל:15 תאריך לידה:19/7/94 מקום מגורים:קרית מלאכי מה אתם עושים בחיים כרגע:אני בחופש ולא עושה כלום!!!(בכל מובן המשמעות -כלום!) מה אתם שומעים עכשיו?:30stm-battle of one שיר שנדבקתם אליו בחודש הקודם:green day-21 guns איך עבר עליכם יולי? ספרו משהו שאתם זוכרים הכי טוב:יולי עבר נחמד...אממ היה לי יומולדת ועשו לי מתנה שבוע בטבריה ו..זהו סיכומו של כל חחודש יולי... מה אתם מתכננים לאוגוסט? יש משהו מיוחד שאתם מצפים לו?אני רוצה לעשות משו באוגוסט!! דיי נשבר לי מלשבת בבית לאכול ולישון...(לא שזה רע..פשוט יותר מדיי עשיתי את זה...|:) שיהיה חודש טוב (ומעשי) לכוווולם!!XDXD

orLeto

New member
חח....

אממ...אוקי ותודה...^^.. * שם: אור גובר * גיל: 16 * תאריך לידה: 6.5.1993 * מקום מגורים: ירושלים * מה אתם עושים בחיים עכשיו: תלמידה בכיתה י' * שיר שנדבקתם אליו בחודש האחרון: אממ....כמה שאני אוהבת את 30 שניות...נדבקתי ל- photograph של ניקלבק... * איך עבר עליכם יולי: הייתי בגרמניה - מינכן במשלחת חילופי נוער והיה מדהים!!!! חח... * תכנונים לאוגוסט: בריכה...ים...חברים...חברים....עבודה.....תל אביב...עוד... * תמונה:אממ....איך מוסיפים??? ועוד משהו... * האהבה שלי בחיים: מוזיקה (רוק..מטאל...)...30 שניות למאדים....ג'ארד לטו וקולנוע (בימוי, עריכה, הפקה, צילום)!!!

HARMONY224

New member
למטה יש

לך 6 פסים כחולים כאלה, על אחד מהם כתוב צרף קובץ תלחצי עליו .. גם אני קצת מסתבכת עם זה XD

adiiiXD

New member
שבוע טווווב =)

שם: עדידי פרץ גיל: 15 תאריך לידה: 10.5.94 מקום מגורים: דימונה מה אתם עושים בחיים כרגע: מחכה לדבר הבא שיקרה בחופש ... =] מה אתם שומעים עכשיו? שלמה ארצי- ירח שיר שנדבקתם אליו בחודש הקודם: the script- the man who can't be moved , the fray- she is איך עבר עליכםיולי? ספרו משהו שאתם זוכרים הכי טוב :קורס משצים, הרבה הרבה כיף מה אתם מתכננים לאוגוסט? יש משהו מיוחד שאתם מצפים לו? האמת ששום דבר מיוחד, אבל זה כל הכיף בחופש הגדול, לא ? וכמובן תמונה שלכם

מסכמת...

שם: אריאל גולן גיל: 15 וחצי.. תאריך לידה: 14.1.94 מקום מגורים: קרית אונו מה אתם עושים בחיים כרגע: נהנת מהחופש שנשאר... מנסה לישיון כמה שיותר מה אתם שומעים עכשיו? כלום... שיר שנדבקתם אליו בחודש הקודם: 30H3! - Don't Trust Me איך עבר עליכםיולי? ספרו משהו שאתם זוכרים הכי טוב: עבדתי בקייטנה.. לא היה משו... מה אתם מתכננים לאוגוסט? יש משהו מיוחד שאתם מצפים לו? סמינר מדצי''ם שכבר היה בערד... היה אחד השווים... וגמצאתי מלא אנשים שמכירים ואוהבים את 30... וכמובן תמונה שלכם:

HARMONY224

New member
מסכמ"שת

שם: הרמוני גיל: 14 תאריך לידה: 7.10 מקום מגורים: חיפה :X מה אתם עושים בחיים כרגע: כל מה שבנאדן ממוצע עושה בחופש מה אתם שומעים עכשיו? nirvana - smells like team spirit שיר שנדבקתם אליו בחודש הקודם: LAST RESORT איך עבר עליכםיולי? ספרו משהו שאתם זוכרים הכי טוב אממ הרבה הרבה ת"א D: מה אתם מתכננים לאוגוסט? יש משהו מיוחד שאתם מצפים לו?non stop music , גאלה :)

A Modern Myth

New member
בערב עטופה את בקטיפה שחורה

שם: אילנה גיל: 15 ותשעה חודשים תאריך לידה: 18.11 מקום מגורים: קרית גת מה אתם עושים בחיים כרגע: נהנית מהחופש. מה אתם שומעים עכשיו? Pink Floyd - Time שיר שנדבקתם אליו בחודש הקודם: רוקפור - קטיפה שחורה, Augustana - Sweet And Low איך עבר עליכם יולי? ספרו משהו שאתם זוכרים הכי טוב אמממ הרבה דברים חדשים בעיקר, והארי פוטר החדש בקולנוע. מה אתם מתכננים לאוגוסט? יש משהו מיוחד שאתם מצפים לו? ההורים נוסעים לחו"ל.

למעלה