Mrs Kaulitz 89
New member
../images/Emo234.gif מפגש, רבותיי! מפגש! ../images/Emo73.gif../images/Emo202.gif
טוב, כאן מישל הנוטשת, שתשוב בקרוב לפורום ורוצה לדון איתכם בעניין חשוב מאוד. והוא... טם טם טם... המפגש!
אומנם נקבע כבר למפגש תאריך, אבל בכל זאת, ישנו דיון אחרון שאני רוצה לדבר איתכם עליו.
ישנן מחלוקות בזמן האחרון, מהצד שלי לפחות, לגבי המפגש הקרוב ורציתי לדון בזה איתכם ולשמוע מה דעתכם.
אוקיי, אז כמו שכולם יודעים, מישל מגיעה ממקום רחוק ביותר בארץ הזאת, הקריות השולטות.
(אי שם ליד חיפה, אזור צפון) כשהיא מגיעה לתל אביב היא צריכה כמובן לנסוע ברכבת כשעתיים ולשלם 70 שקל לכרטיס של הלוך-חזור, וכאן מתחילה הבעיה. (כמו כל שאר הבעיות בחיים שלנו - כסף.)
כמו שכולם כבר יודעים יצאנו לא מזמן לחופש הגדול, (איזה פתיחת פסקה חכמה), ולכולם יש את הנסיעות שלהם לעיר הגדולה. בין אם זה מפגשים או סתם עם חברות, יותר מזה, יש לכולנו הרבה הוצאות, הרבה בנות נוסעות לחו"ל. בואו נאמר שמרביתנו לא שקועים בחוסר מעש מול המחשב. אני יודעת שכל אחד ואחת כאן מגיע מרחוק, יש לנו את תהילונת שמייצגת אותנו בכבוד בב"ש, את דנדי, שאומנם עושה חיים בארגנטינה כרגע אבל בכל זאת, עושה לנו כבוד מטבריה, תומי מגזר, ליהי מראש העין, וכ"ו וכ"ו. כל אחד מגיע ממקום אחר בארץ, ולכולם תשלום הנסיעה לתל אביב הוא בערך משהו כמו 70 שקל בממוצע. תכננתי בערך את כל הנסיעות שיש לי לתל אביב בחודשיים הקרובים ובואו נאמר שהגעתי לאזור ה-500 שקל. (זאת אומנם לא אשמתכם שהייתי כל כך הרבה בתל אביב, אבל אני מניחה שלכולם יש עוד דברים ונסיעות לתל אביב חוץ מהמפגש פורום.) יותר מזה, אני גם בטוחה שלא כל ההורים כאן שלכם הם קרובי משפחה של הברון רוטשילד, ולא לכולנו יש את סכום הכסף הזה בממוצע.
- כמעט 90% מהאנשים שגולשים כאן היו ויהיו לפחות במפגש אחד כללי של טוקיו הוטל בקיץ הזה.
- כמעט 90% מהאנשים שגולשים כאן יהיו בהופעה של 30 סקנדס טו מארס.
- כמעט 90% מהאנשים שגולשים כאן הולכים להיות חלק מהצעדה למען החזרת טוקיו הוטל לארץ. יש לנו כאן כבר בסביבות ה-200 שקל נסיעות, שבתור אדם שעובד, יודע מה זה להשיג כל שקל ושקל. ושלא נדבר על הוצאות בתוך תל אביב עצמה. (בכלל, יציאות עם חברים ובזבוזים, ושופינג, וסיגריות, ואנאערף מה עוד...)
ועכשיו, לדיון עצמו.
האם הייתם מעדיפים לצרף את המפגש הזה לחלק מהצעדה? אולי תאריך אחר שבטוח שכולנו נהיה גם ככה בו בתל אביב? אני רוצה לשמוע את דעתכם הכנה, גם אם כן וגם אם לא, תנמקו. אני מבקשת דבר נוסף ואחרון, תתייחסו לחברים שלכם לפורום ולפעילויות שגם להם יש לעשות בחופש הזה. אוהבת המון המון המון המון, מישל.
טוב, כאן מישל הנוטשת, שתשוב בקרוב לפורום ורוצה לדון איתכם בעניין חשוב מאוד. והוא... טם טם טם... המפגש!