../images/Emo234.gif../images/Emo251.gif../images/Emo247.gif פורום! תתעורר!../images/Emo124.gif
איך לעזאזל מעירים את הפורום הזה? איך? לדעתי לא משנה כמה נבקש ונרצה שהפורום יהיה פעיל, זה פשוט תלוי באנשים... איך עושים שיהיה פה מעניין? קודם שיהיו אנשים!
פייג' בפייסבוק לאשלון הישראלי, יש? פייג' לפורום עצמו, יש? אנשים לא מודעים לקיומו של הפורום הקטן והנחמד שלנו! ועד שהם כבר מודעים לקיום שלו (כמו בתקופה שלפני ההופעה), צריך לתת לאנשים סיבה להישאר! אני מזמינה את כוווולם לטייל בין הפורומים הפעילים (הפורום של MCR מעורר קנאה. וגם של אדם למברט
), ובואו נחפש פינות שיכניסו עניין! אני זוכרת שהיתה את הפינה שכל שבוע בוחרים בשיר הפחות אהוב, והגענו לרשימה של 5 שירים ומאז הפינה נעלמה! היכן היא? פינות נוספות? חוץ מתמונת השבוע והסיכום השבועי\חודשי\שנתי ששני היקרה דואגת להם, אין עוד פינות! אז כמה רעיונות שגנבתי!
פינה נחמדה ומעניינת שראיתי בפורום MCR היא "ניתוח שיר". כל שבוע יש שיר מסוים, ואז שאלון קצרצר (שורה שהכי התחברתם, ציון מ-1 עד 10 וכו')...
ראיתי גם שירשורי ענק של תמונות (שאני הכי בעד! יש לנו ג'ארד-כוסית, שאנימול-גרר ותומו-מוסטאפה הכי שווים בעולם, למה אני לא טוחנים את הפורום בתמונות שלהם?)
גם אוף טופיקים למינהם בסגנון של "מה אתם שומעים עכשיו?", ומשחקונים שיעזרו לנו להכיר פה אחד את השני יותר (נו נו, להתגבש זו לא מילה גסה)
אני יודעת שבפורום אדם למברט, כל הופעה מהסיבוב הופעות מקבלת דיון משלה והבנות שם ממלאות את הדיון בסרטונים ותמונות מההופעה. אז לא צריך הופעה לדיון, אבל אפשר לארגן דיון NEWS מרוכז מדי שבוע עם הופעות, ראיונות, ציוצים נבחרים מהטוויטר, תמונות וכו' וכו'... (הרעיון גם ממיי כימיקל,
) אז תרגישו חופשי להוסיף רעיונות! כולנו נהננו בטירוף בהופעה, וכולנו רוצים אותם שוב כאן
... הפורום הזה יכול לעזור כ"כ! אז יאללה, בואו נגרום לו להיות פעיל!
(ותראו איזו כותרת מגניבה עשיתי! כל תמונה מרמזת על קליפ אחר מTIW. חהחה
)
איך לעזאזל מעירים את הפורום הזה? איך? לדעתי לא משנה כמה נבקש ונרצה שהפורום יהיה פעיל, זה פשוט תלוי באנשים... איך עושים שיהיה פה מעניין? קודם שיהיו אנשים!