למה יש לי תחושה רעה לגבי השידור של התכנית היום?.....
ה הדר 0 New member 31/8/10 #1 ../images/Emo235.gif../images/Emo125.gifלמה יש לי תחושה רעה לגבי השידור של התכנית היום?.....
ט טלית נודדת New member 31/8/10 #2 מה התחושה הרעה? דורי כתב בפייסבוק שלו שהשידור היום מוקלט מראש. אבל גם כתב שיהיה שיר של רונה. בקיצור, אני אשמע את זה כשיעלה הפונדקאסט...
מה התחושה הרעה? דורי כתב בפייסבוק שלו שהשידור היום מוקלט מראש. אבל גם כתב שיהיה שיר של רונה. בקיצור, אני אשמע את זה כשיעלה הפונדקאסט...
ח חסמו לי את הסיסמה New member 31/8/10 #3 אני רוצה לדעת מי אחראי/ת לעיניין הזה של ההקלטות מראש. צריח לתפוס אותו/ה לאיזו שיחה......
ה הדר 0 New member 31/8/10 #10 כל החו"ל הזה לא מריח לי כל כך טוב... לשלומי יש עוד הופעה שהוא חייב בסלון של מישהו, ולרונה יש בסוף ספטמבר את הפסטיבל ברשל"צ.
כל החו"ל הזה לא מריח לי כל כך טוב... לשלומי יש עוד הופעה שהוא חייב בסלון של מישהו, ולרונה יש בסוף ספטמבר את הפסטיבל ברשל"צ.
ח חסמו לי את הסיסמה New member 31/8/10 #11 בסדר, יש עוד חודש שלם מה רע בחו"ל, קצת אוויר קריר. יופי עכשיו גם אני רוצה
ה הדר 0 New member 31/8/10 #13 שום דבר לא רע, גם אני עכשיו הרבה בחו"ל. להיפך זה טוב ובריא. אבל יש לשניהם עוד מלא דברים להספיק לדחוס לספטמבר והם מתכננים לטוס בספטמבר. 1+1 (וזה לא שלוש כמו שהנרי אמר לטלולה!)
שום דבר לא רע, גם אני עכשיו הרבה בחו"ל. להיפך זה טוב ובריא. אבל יש לשניהם עוד מלא דברים להספיק לדחוס לספטמבר והם מתכננים לטוס בספטמבר. 1+1 (וזה לא שלוש כמו שהנרי אמר לטלולה!)
ח חסמו לי את הסיסמה New member 31/8/10 #12 בסדר, יש עוד חודש שלם מה רע בחו"ל, קצת אוויר קריר. יופי עכשיו גם אני רוצה
ג גוזלה New member 31/8/10 #8 אולי... אולי כי כל הרעש מסביב לתוכנית, קצת ירד... וכל המתח וההתרגשות :/ זה רק טבעי, כשם שכל הדברים הטובים גוועים בסוף. הלוואי שהם ימשיכו לעולם....
אולי... אולי כי כל הרעש מסביב לתוכנית, קצת ירד... וכל המתח וההתרגשות :/ זה רק טבעי, כשם שכל הדברים הטובים גוועים בסוף. הלוואי שהם ימשיכו לעולם....
ג גוזלה New member 2/9/10 #18 כנ"ל. נראה לי נאלץ לעשות איזה מפגש פיסגה לצורך העניין הזה, אחרת זה נדחק ונדחה... וזה לא יקרה לעולם :/
כנ"ל. נראה לי נאלץ לעשות איזה מפגש פיסגה לצורך העניין הזה, אחרת זה נדחק ונדחה... וזה לא יקרה לעולם :/
R ROTEM30035 New member 5/9/10 #19 כןכן, מפגש מרתון ציפורי לילה לכל העובדים והלומדים והישנים בימי שני בשתיים עשרה בלילה. מי מצטרף לקריאה?
כןכן, מפגש מרתון ציפורי לילה לכל העובדים והלומדים והישנים בימי שני בשתיים עשרה בלילה. מי מצטרף לקריאה?
ח חסמו לי את הסיסמה New member 5/9/10 #20 למרת שאני לא בקטגוריה כלומר בחופש אני לגמרי ציפור לילה ובזמן הלימודים שומעת פודקסט. לא אכפת לי שידור חוזר. זה תמיד יותר משעשע שיש אנשים מסביב
למרת שאני לא בקטגוריה כלומר בחופש אני לגמרי ציפור לילה ובזמן הלימודים שומעת פודקסט. לא אכפת לי שידור חוזר. זה תמיד יותר משעשע שיש אנשים מסביב