הלילה ציפורי לילה מתפייטות!

טל2009

New member
../images/Emo235.gif../images/Emo29.gif הלילה ציפורי לילה מתפייטות! ../images/Emo2.gif

בנושא "שירים בראי עצמם" מחצות עד 2 בגלי צה"ל להאזנה- http://glz.co.il/Audio_galaz.aspx נשמע סבבה.. האזנה נעימה

נודלסית

New member
התוכנית של היום מוקלטת מראש או במקום?

כלומר, יהיה ניתן לצפות בה כשתשודר?

יה, אני רואה את הוידאו!

במחשב הקודם סוג הסטרימינג הזה לא עבד לי ועכשיו החלטתי לבדוק וזה עובד. :0 אבל לא האזנתי עד עכשיו כי הייתי עסוקה בלראות הטופ מודל ועכשיו אני רוצה לישון. גם קצת חסרות לי 4 או 5 התכניות האחרונות. :X ~תוהה מי זה הברנש בטלפון איתם שמברבר~ ~תוהה אם רונה ודורי באמת מצחקקים עליו ביניהם וממש לא מקשיבים לו או שרק נדמה לי שככה הם נראים~

דידושקע

New member
חחח זה באמת נראה כאילו הם לא מקשיבים לו

ואפשר להבין אותם
התובנה שלי מהוידאו הזה היא- רונה, די לעשן! חלאס!

פיכ היא מעשנת באולפן?

(כך או כך היא צריכה להפסיק לעשן
) בדיוק סגרתי את זה כי אני לא נשארת פה עוד חצי שעה, אני רוצה לישון XD היה קשה לסגור את זה, הוידאו לא מאוד מעניין אבל זה נחמד
לילה טוב :)

נודלסית

New member
בכמויות

באמת אם יש משהו שחוזר על עצמו במחשבות שלי כל תכנית זה "עוד אחת?!"

ROTEM30035

New member
אפשר לפתוח עצומה

קצת כמו "אריק, אולי תופיע?" אבל "רונה, אולי תפסיקי לעשן?"

הלוואי שככה היה אפשר לגמול מעשנים

הבעייה שזה קצת כמו דת, ועד שהמעשן עצמו לא רוצה באמת להפסיק אז זה גם לא יקרה. (ובגלל רעות בכל פעם שנושא "רונה מעשנת" עולה אני חושבת על אהובה עוזרי ותוף מרים
)

ROTEM30035

New member
תמיד אפשר להעלות את מחירי הסיגריות

אולי גם את רונה זה יגמול
<כבר שלושה נרות הכנסתי לפורום היום, נראה לי שחסרונה של רעות מורגש |רמזרמזרמז|>

רעוּת

New member
יש פה עוד אנשים שמשועבדים לעבודה חוץ ממך ../images/Emo46.gif

ל-3 מהן, אפילו
על ללמוד למבחנים כבר ויתרתי

ROTEM30035

New member
היה קשה לפספס

אבל אני תומכת בכל מה שיגרום לעולם להפסיק לעשן |לאביישן|

אממממ

תמונות של ראות חולות ליד כול מאפרה. וספציפית לרונה, תמונות כאלו בבית שלה, על הכלבה שלה, על החתול שלה, על השירי שלה, באולפן ההקלטות, על האמא שלה ובקיצור על כול דבר שמסתובב לידה.

אה וגם

קריאות נרגשות מהקהל לפני כול הופעה. מסרים תת הכרתיים בחלומות, מה שנקרא הראש המטריד שחודר לחלום. וכמובן באותיות קטנות על הגיטרה.

על השירי שלה ../images/Emo6.gif

כשהייתי קטנה היתה לנו בייביסיטר שעישנה ואני והאחים שלי גנבנו לה את הסיגריות ושמנו לה בפנים חמאת בוטנים ומיונז

תמרוש5

New member
../images/Emo31.gif

אני אומרת שיש כל כך הרבה דברים שיכולים להרוג בעולם הזה ושאם מישהו נהנה מלעשן זכותו ודי!

אבל עישון זה אחד הגרועים P:

אצל זמרים ספציפית הבעיה היא שהקול נהרס. ובלי קשר לזמרים ורונה, חוץ מהמעשן עצמו העישון שלו פוגע גם בסביבה בצורת מעשנים פסיביים וזיהום אוויר.

למעלה