שרשוק מקוון

../images/Emo237.gifשרשוק מקוון../images/Emo237.gif

טוב, קודם כל רציתי לבשר לכן שפתחתי בלוג חדש פה בתפוז. הבלוג הולך להיות על מגוון רחב של נושאים בתחום האופנה והטיפוח, אבל חלק ממנו יוקדש גם התחביבים העיקריים שלי - לקים ובשמים. הפוסט של היום בבלוג הוא על רביעיית המיני מקולקציית הסתיו של אסי. והנה הלינק: http://www.tapuz.co.il/blog/ViewEntry.asp?EntryId=1829222 חוץ מזה, בבלוג הרגיל שלי יש היום פוסט על Take the Stage - כתום נחושתי מהמם מקולקציית בורלסק של OPI. http://mababakbuk.blogspot.com/2010/11/opi-take-stage.html

Ultra marine

New member
:-O

למה גם וגם? האמת, אחרי שהתרגלתי לבלוגספוט, קשה לי לחשוב אפילו על תפוז..

את תתגברי

וגם - את לא חייבת לקרוא את הבלוג החדש. את יכולה להישאר נאמנה למה בבקבוק (שממש לא עומד להשתנות). ממילא בתחום הלקים הוא תמיד יכיל את כל מה שהבלוג החדש מכיל וגם יותר. למרות שהייתי מאוד שמחה לראות את כל קוראי מה בבקבוק גם בבלוג החדש, אני לא מצפה שכולם יתחברו לקונספט. זה בכל זאת אמור להיות משהו קצת אחר. מבטיחה שאמשיך לאהוב אותך גם אם לא תבקרי בבלוג החדש!

Ultra marine

New member
../images/Emo24.gif

כמו שאני משערת שסלחת שאני לא מבקרת בבושם.. כי כפי שאת רואה, אני רחוקה מהעניין שנות אור.. אבל אשמח לראות מה את בכל זאת מתכננת בבלוג שם שלא כולל את הלקים. הסקרנות הורגת אותי!
(ועכשיו יעצבן אותי שההודעה השבורה שמופיעה מעלה לא הולכת להמחק.. בתור מנהלת דבר ראשון אני מסננת את הפשלות האלה..)

תולי01

New member
תתחדשי על הבלוג ../images/Emo24.gif

גם אצלי נפתח אחד נסיוני, בקרוב הפוסט
אהבתי את החדשים שפרסמת
וסליחה שלא הייתי בסביבה לאחרונה, תקופה מוטרפת עוברת עליי אבל מבטיחה לך שאני מתעדכנת

מ ס ט י ק

New member
הפוסט שלך על אסי הוא מה שחיפשתי

בדיוק הזמנתי לפני כמה ימים את הרביעית מיני הזו
הולכת לקרוא מה כתבת עליהם...

מ ס ט י ק

New member
ועכשיו אחרי שקראתי הסתבר כי טעיתי

ממש רציתי את הלק אין סטיצ'ס ועכשיו גיליתי שהוא לא מגיע ברביעיה הזו, ממש מבאס:-\ בכל מקרה אולי מישהי פה תקנה ותרצה למכור, אני אהיה הקונה!

איך זה שלא ידעת מראש?

הרי בכל מקום כתוב מה כוללת הרביעיה... אגב, מסכימה איתך שהאין סטיצ'ס נראה כמו אדום מעניין יותר מהלימיטד אדיקשן.

מ ס ט י ק

New member
כנראה שקראתי שיש אותו שם

אולי פשוט ממש רציתי אותי ופשוט קיוותי שהוא יהיה שם, חשבתי שהוא זה שמגיע במקום הלק החום. חומים זה פשוט לא אני... ניסית במקרה את האין סטיצ'ס?

לא ניסיתי אותו.

אני אעשה מתישהו הזמנה מטראנסדיזיין, אבל לא בטוח שזה יקרה בשבועיים הקרובים. אם בהזמנה הבאה שלי זה עוד יהיה רלוונטי מבחינתך אני מוכנה להזמין לך אותו.

Ultra marine

New member
לפי מה שאני יודעת אין בארץ זויה

אפשר להשיג אותם כמובן ב Ebay או ב Nail etc

למעלה