שרשור מקוון!מחשב|

Simply Blonde

New member
../images/Emo237.gif שרשור מקוון!מחשב|

כל מי שרוצה לפרסם כאן רשומות מהבלוג שלה או פוסטים מעניינים\ יפים\ משהו שנרצה לדעת
יותר ממזומנת!

סקרמנטה

New member
שיק 277: אדום-חום קרמי (אולי ומפי?)

הפוסט חדש (מלפני יומיים), אבל ביחס לתדירות הפוסטים אצל כמה בלוגריות הוא כבר נחשב ישן...

mayane21

New member
בוקר אור ../images/Emo140.gif

הפוסט החדש שלי- מוצרים שאהבתי לאחרונה
יום מקסים!

תולי01

New member
עוד סווטצ'ים מהחבילה שקיבלתי מאניטה

כולם כל כך יפים וכמו שכתבתי - ממש התרשמתי מהלקים של Essence - הנה הם. אני יודעת שחלק מכן רצו לראות את הורוד ההולוגרמי (ודרך אגב, מישהי מכן יודעת איך אמורים להגיד - הולגרפי או הולוגרמי ? ), אז אני מקווה שמחר אני כבר אפרסם סווטץ' שלו

בלוג חדש לי

מקווה שזה בסדר, אבל חשבתי שאולי יעניין אתכן: פתחנו, ליאת (שלא גולשת פה) ואני, בלוג בשמים. http://bosmologit.blogspot.com/ נישת בלוגי הלקים מלאה בכל טוב, כזה עוד לא היה

Harlot

New member
ואוו! תתחדשי

הבלוג שלי מלכתחילה היה אמור להיות בלוג בשמים. אחר כך החלטתי שהוא יהיה על לקים ובשמים אבל בסוף רק הלקים נשארו. אני עדיין לא זנחתי את הרעיון לפתוח בלוג בשמים, רק נראה מתי זה יקרה...

סקרמנטה

New member
תתחדשו!

וזה בהחלט בסדר :) גם בבשמים, כמו בלקים, שלושת האלמנטים הם: בקבוק, צבע, ריח. ולאו דווקא בסדר הזה... ובכל מקרה הם תחת קורת הגג של אלמנט המחיר :) שיהיה ב"הצלחה!

ווא, אני עדיין משתעשעת לפתוח שם טור

קבוע של ביקורות בקבוקים
אקרא לו "הבקבוק" (לא מקורי, אבל מעביר את המסר לגמרי). ואז אוכל להעניש את דונה קארן על החפצים העגולים שמתחזים לבקבוקי בושם והקפיץ תמיד נתקע בהם בשלב מסוים. חכו חכו

Marble Arch

New member
אפשר הצעה קטנה?../images/Emo13.gif

בפורום יופי וטיפוח כל הזמן בנות נכנסות ומבקשות בושם "פרחוני" או "מתקתק" וכדו'... אולי כדאי בתגיות לתייג גם לפי סוג הריח ולא רק החברה?

נגמר ../images/Emo178.gif

על הדרך הוספתי גם פילוח לגברים/נשים, קבוצות ריח, מתוק/חמוץ/רענן וקבוצות גיל. נראה לי שלא פספסתי שום פילוח אפשרי.

CheshireKitten

New member
בהצלחה יקירה!! :) וגם..הצעות ייעול!

מאד אוהבת בשמים (סוג של התמכרות). חסרים מאד מאד בלוגים בנושא או בכלל חומר בעברית בנושא. יש אתרים מעולים כמו basenotes או now smell this שיש בהם פירוט מעולה לגבי מרכיבי הבושם וביקורות עליו, אך טרם מצאתי מקבילה בעברית. הייתי רוצה להציע לך כמה דברים שלדעתי ישדרגו מאד את הבלוג. 1. להוסיף את תווי הבושם ומרכיביו. חיפוש קצרצר בגוגל יניב את התוצאות הרצויות אני בטוחה. 2. להוסיף קישור לסרטון הפרסומת לבושם. מתה על הפרסומות האלו, ממש מכניס אותך לmode של הבושם. 3. להוסיף אם מדובר באו דה פרפום, או דה טוואלט וכד'.. 4. כמו שאמרו פה מעליי, וזו הצעה מעווולללה (נא לקרוא במבטא אברי גלעדי), לסווג את הבושם: פרחוני, אוריינטלי וכד'.. ויאללה-לבלוג העברי הראשון המוקדש לבשמים!! תתחדשי. מבטיחה לקרוא בו לעתים קרובות. :)

למעלה