שרשור מקוון
+ שימו

danra

New member
../images/Emo237.gif שרשור מקוון ../images/Emo237.gif + שימו ../images/Emo23.gif

כל מי שרוצה להגיב לפוסט בבלוג ששיך למערכת בלוגר ואין לה חשבון גוגל, ולא רוצה להגיב כאנונימית או שרוצה שיזהו את הכינוי שלה מהפורום, אפשר לבחור בתגובות באופציה של "הגב כ שם/כתובת אתר" ורק לכתוב את הכינוי או את השם. אין צורך בכתובת. כך כל בלוגרית תוכל לזהות מי כתבה לה.

danra

New member
../images/Emo68.gifהחלק האחרון בטרילוגיית הקורלים - לקים!

העליתי עכשיו את הפוסט על הלקים הקורלים. אשמח לתגובותיכם בתוך הפוסט. מוזמנות להצטרף לעוקבים ולמנויים כמובן.

danra

New member
בוטן, את לא עומדת בקצב ../images/Emo3.gif

ויש לך כל כך הרבה להספיק בת"א, איך תספיקי?...

b o t t e n

New member
בסוף אני אקח ממך את שלך../images/Emo8.gif

המוח שלי מתפוצץ מ-1001 דברים לעשות.

danra

New member
../images/Emo192.gif ממליצה לך לעזוב את כל ה- 1001 דברים

וללכת מחר לים

PeachGirl

New member
יש סניף של מאק בעזריאלי

אני יכולה לבדוק אם הם מחזיקים לקים...

Come Alive

New member
מדהים! שאלה, אגב!

אני עכשיו נורא רוצה את Essie- Cute As A Button אבל בגלל שיש לי את ה- Color Lock System של זויה ואני מתלהבת על זויה, בא לי על זויה... ובאמת גיליתי שיש לזויה לק בשם Elodie.. והוא נראה זהה. השאלה שלי היא אם הוא באמת זהה? http://polishpixie.blogspot.com/2009/03/notd-zoya-elodie.html http://polishaddict.com/2008/06/16/zoya-gossip-collection-swatches/ למישהי יש את שניהם? מה לעשות?

danra

New member
../images/Emo68.gif המממ...

הם באמת נראים דומים. סווטצים זה דבר בעייתי. הזויה אולי נראה קצת יותר כתום מהאסי שהוא בכלל לא כתום, אבל אי אפשר באמת לדעת. רק אם יעשו סווטצ שלהם אחד ליד השני תוכלי לראות אם יש הבדל. בשורה תחתונה - אם את אוהבת זויה, לכי על הזויה. הכי טוב.

Come Alive

New member
כן אבל אני רוצה את הקטע של אסי,

כאילו בגלל שהוא כלכך מושלם למי שרוצה קורל-אפרסקי.. השאלה היא אם אני אקנה זויה אם אני אתחרט

danra

New member
מותק, אם תקני זויה לא תתחרטי

מקסימום תקני גם את האסי...

Come Alive

New member
טוב אחרי שהצקתי לחבר שלי בזמן המונדיאל

("מאמי, תראה את שתי התמונות האלה אחת ליד השניה.. זה זויה וזה אסי... מה יותר יפה? הם שונים בכלל? ועכשיו? ובתמונה הזאת? ופה? הנה הבקבוקים, מה אתה אומר?") ובסוף הוא אמר לי שזה אותו דבר ולקנות מה שזול יותר, ובדקתי באיביי ויש הבדל של 2 דולר שזה די משמעותי בהתחשב בזה שאף פעם אין הבדל כמעט.. לקחתי אסי

danra

New member
וואו, בזמן המונדיאל ../images/Emo86.gif איזה אומץ!

תתחדשי, הוא מהמם ומתוק! תעדכני כשתקבלי איך הוא

miriti83

New member
לא יודעת אם יעזור לך

אבל לי יש את MAYA של זויה ואת המדובר של אסי והם זהים כמעט לחלוטין. את המריחה של אסי לא אהבתי, אז העברתי אותו הלאה ונשארתי עם המאיה.

Come Alive

New member
מההה, לי יש את מאיה, הוא עליי עכשיו

הוא בכלל לא כתום אבל! או אפרסקי! איך הם דומים?

למעלה