שרשור מקוון
M Marble Arch New member 4/5/10 #2 יש אצלי שני פוסטים חדשים על CND פוסט על לק Raspberry Plunge וביקורת על המייבש של CND
M Marble Arch New member 4/5/10 #5 חחח כן.. אלה עוד מטרנסדיזיין, ניצולים אחרונים. את הבאים אזמין מאיביי
H Harlot New member 4/5/10 #3 גם אצלי! וגם על CND http://mababakbuk.blogspot.com/2010/05/cnd-tropical-coral.html
L lilo4 New member 4/5/10 #7 חולה על הכתיבה שלך אישית אני גם חולקת איתך את הדעה לגבי האפקטים, אני אישית לא כזה אוהבת [אני בטוחה שיש פה בנות שיחלקו עלינו בזעם ] בכלמקרה, הצחקת אותי ממש, בעיקר עם ה"זה לא אפקט- זה דפקט!"
חולה על הכתיבה שלך אישית אני גם חולקת איתך את הדעה לגבי האפקטים, אני אישית לא כזה אוהבת [אני בטוחה שיש פה בנות שיחלקו עלינו בזעם ] בכלמקרה, הצחקת אותי ממש, בעיקר עם ה"זה לא אפקט- זה דפקט!"
H Harlot New member 4/5/10 #8 תודה מותק ומשמח לגלות שמישהי מסכימה אתי בעניין האפקטים. הייתי בטוחה שלא אמצא אפילו מישהי אחת שלא מאוהבת בהם נואשות...
תודה מותק ומשמח לגלות שמישהי מסכימה אתי בעניין האפקטים. הייתי בטוחה שלא אמצא אפילו מישהי אחת שלא מאוהבת בהם נואשות...
L lilo4 New member 5/5/10 #13 יש לי שאלה- מה קורה אם לוקחים לק שכבר יש לו קצת אפקט כמו נצנצים או כלמיני כחולים-כהים-מבריקים כאלה, ועליו מורחים את אחד הלקים המיוחדים של CND שאמורים לתת אפקט??
יש לי שאלה- מה קורה אם לוקחים לק שכבר יש לו קצת אפקט כמו נצנצים או כלמיני כחולים-כהים-מבריקים כאלה, ועליו מורחים את אחד הלקים המיוחדים של CND שאמורים לתת אפקט??
צ צונית New member 5/5/10 #15 כפי שרואים בקישור שהרלוט העלתה בבלוג שלה, לא קורה שום דבר טוב. האפקטים מתאימים בעיני רק ללקים קרמיים כהים, אחרת הם מאבדים את ה"קטע" שלהם.
כפי שרואים בקישור שהרלוט העלתה בבלוג שלה, לא קורה שום דבר טוב. האפקטים מתאימים בעיני רק ללקים קרמיים כהים, אחרת הם מאבדים את ה"קטע" שלהם.
T tokit New member 5/5/10 #12 תודה, לכן גם לא עמדתי בפיתוי שראיתי אותו פה בחנות וישר רכשתי אותו. זה לק שלא סובל דחיית סיפוקים מבחינתי.
תודה, לכן גם לא עמדתי בפיתוי שראיתי אותו פה בחנות וישר רכשתי אותו. זה לק שלא סובל דחיית סיפוקים מבחינתי.
ל לימי43 New member 5/5/10 #17 יש לי את הקבוקי על מקל והוא כזה נעים וחמוד! עשית לי חשק לערכת המעושנים
ת תולי01 New member 5/5/10 #19 ../images/Emo99.gifהיא מדהימה לדעתי עכשיו אני רוצה לקנות את המברשת שלהם לאייליינר כדי להשתמש בה נכון.....
../images/Emo99.gifהיא מדהימה לדעתי עכשיו אני רוצה לקנות את המברשת שלהם לאייליינר כדי להשתמש בה נכון.....
R RUTHIE1 New member 5/5/10 #22 התמונות שלך מדהימות, את כ"כ מוכשרת בצילום! אגב יש להם עכשיו מבצע של סט 25 צלליות ב- 29 דולר, כולל קאבוקי ג'וניור...שווה בהחלט!
התמונות שלך מדהימות, את כ"כ מוכשרת בצילום! אגב יש להם עכשיו מבצע של סט 25 צלליות ב- 29 דולר, כולל קאבוקי ג'וניור...שווה בהחלט!
ת תולי01 New member 5/5/10 #23 תודה רבה יקירתי ../images/Emo24.gif חשבתי לעשות עם זה משהו מתישהו אבל זה נשאר בגדר מחשבות..... והמבצע הזה - אני כבר כמה ימים מריירת עליו.....זה כזה מבצע שווה !!! כל יום אני מסתכלת על זה ומתלבטת אם לקנות.....
תודה רבה יקירתי ../images/Emo24.gif חשבתי לעשות עם זה משהו מתישהו אבל זה נשאר בגדר מחשבות..... והמבצע הזה - אני כבר כמה ימים מריירת עליו.....זה כזה מבצע שווה !!! כל יום אני מסתכלת על זה ומתלבטת אם לקנות.....