שרשור מקוון פוסט חדש עם לק היומולדת המנצנץ שלי Zoya - Astra
ת תולי01 New member 7/6/10 #1 ../images/Emo237.gif שרשור מקוון ../images/Emo237.gif פוסט חדש עם לק היומולדת המנצנץ שלי Zoya - Astra
../images/Emo237.gif שרשור מקוון ../images/Emo237.gif פוסט חדש עם לק היומולדת המנצנץ שלי Zoya - Astra
M mayane21 New member 7/6/10 #2 גם לי יש ../images/Emo9.gif על הזכיה הראשונה שלי ב- Giveaway אשמח לשמוע תגובות ולראותכן שם ותולי מקסימה- לא הספקתי להגיד לך, אך שיהיה לך המון המון מזל- טוב ושתזכי להמון אושר והגשמת כל חלומות ליבך הפוסט שלך יפיפייה כתמיד.
גם לי יש ../images/Emo9.gif על הזכיה הראשונה שלי ב- Giveaway אשמח לשמוע תגובות ולראותכן שם ותולי מקסימה- לא הספקתי להגיד לך, אך שיהיה לך המון המון מזל- טוב ושתזכי להמון אושר והגשמת כל חלומות ליבך הפוסט שלך יפיפייה כתמיד.
ת תולי01 New member 7/6/10 #3 תודה רבה רבה ../images/Emo24.gif ותתחדשי גם את על הזכיה ! אני זוכרת את החבילה המקסימה הזאת
D danra New member 7/6/10 #5 ../images/Emo192.gif../images/Emo66.gif../images/Emo68.gifגם אצלי... אמנם לא לקים אבל על מייק אפים HD והחדש של רבלון כאן המציאו כבר לק HD???...
../images/Emo192.gif../images/Emo66.gif../images/Emo68.gifגם אצלי... אמנם לא לקים אבל על מייק אפים HD והחדש של רבלון כאן המציאו כבר לק HD???...
M Marble Arch New member 8/6/10 #6 ואצלי- פוסט על חברה חדשה בארץ- לה רוש פוזה וסופסוף גם אצלי- הגרלה קטנה (באמת קטנה )
L lilo4 New member 8/6/10 #7 שימחת אותי מאוד לאחרונה עור הפנים שלי החליט לפתח אלרגיות שונות ומשונות. עדיין לא גיליתי למה בדיוק אני אלרגית, וכרגע אני עדיין מסתדרת עם מוצרים שונים, אבל יש מצב שגם זה לא יהיה מסיק בקצב הזה אז אני שמחה לשמוע שיש לי אלטרנטיבה במידת הצורך
שימחת אותי מאוד לאחרונה עור הפנים שלי החליט לפתח אלרגיות שונות ומשונות. עדיין לא גיליתי למה בדיוק אני אלרגית, וכרגע אני עדיין מסתדרת עם מוצרים שונים, אבל יש מצב שגם זה לא יהיה מסיק בקצב הזה אז אני שמחה לשמוע שיש לי אלטרנטיבה במידת הצורך