שרשור מקוון

danra

New member
../images/Emo9.gif החלק השני של סדרת הקורלים לקיץ - סמקים

פוסט חדש על על סמקים בוהקים מהממים!
מוזמנות לקרוא להגיב בפוסט ולספר מה הסומק הקייצי שלכן וכמובן ולעקוב.

Angel Of Moon

New member
אני חייבת להגיד..

שאני כל כך אוהבת את הבלוג שלך! גם הבחירה של הצבעים ללקים, וגם זה שאת משלבת את אריק עם הכל.
הוא נראה כזה מושלם..... אני אישית מאוד אשמח לראות אותו בכל פוסט

Ultra marine

New member
תודה! ../images/Emo140.gif

בדיוק "התלוננתי" אצל וניטי שאף אחד לא קורא אותי גם ככה
נו טוב, אז מסתבר שכן קוראים חחח כמובן שאת יותר ממוזמנת להגיב :) ואריק, נו, אריק חלק כזה מרכזי בחיים שלי שאי אפשר בלעדיו. הוא גם ככה הולך איתי לכל מקום שאני יכולה לקחת אותו (בגדול חוץ מסופר מרקט של אוכל וסופר פארם חחח) אני חושבת שהדבר הכי מוזר שעשיתי היה שלקחתי את אולי (Uli) אמא שלו, לחנות בגדים ונכנסתי למדוד בגד בתא יחד איתה
אני לא יודעת ממש איך אבל המוכרים פשוט לא שמו לב שהיא שם! כשהלכתי לשלם בקופה בעל החנות היה בהלם ואמר לי שאסור דברים כאלה אבל נו טוב, כבר קרה..

תולי01

New member
../images/Emo41.gif פוסט חדש על חבילה חדשה ../images/Emo219.gif

עם המון לקים חדשים שעדיין לא יצא לי לנסות !

ענבל30

New member
חבילה משגעת! ../images/Emo45.gif

כל הכבוד לאנה...
הלק הטורקיז של H&M שהיא שלחה לך זה במקרה anchatress emma ? נראה לי מוכר...
(מככב אצלי הקיץ, וכרגע כפדיקור)

תולי01

New member
תודה רבה ../images/Emo24.gif

באמת כל הכבוד לה, הייתי כ"כ מופתעת כשפתחתי אותה, היא לגמרי שיחקה אותה עם הלקים
הלק הטורקיז של H&M נקרא Bella's Choice והוא היה אחד מאלה שלא היו בגדר הפתעה כי ביקשתי אותו ממנה, הוא באמת מהמם ! נראה לי צבע כזה באמת יכול להוות פדיקור ממש חמוד וקייצי

iefrat

New member
אהבתי את STUDDED מאוד ו Miltary

תואם פרווה של כלב אחד מיוחד לא?

Ultra marine

New member
פתאום, עכשיו הם נזכרים

להוציא את כל הצבעים האלה, הא? כשהייתי בחיפושים היסטריים - למי אכפת! כשמצאתי - יאללה מפגיזים

iefrat

New member
תכירי את PRINCE =לכן אני מזדהה

חולים עליו, הוא נסיך אמיתי. קוקר ספנייל אנגלי גזעי עם פרוה בוהקת - על לק תואם פרווה לא חשבתי עד ש"הכרנו" את גדולה!!!

Ultra marine

New member
נסיך בהחלט!

הוא פשוט מדהים! ואת צודקת, הפרקווה שלו מבריקה לגמרי! לא חושבת שנתקלתי face-2-face בקוקר שחור. חומים כמובן שאני מכירה וממה שאני ראיתי הם לא נראים לי מרשימים מבחינת הפרווה כמוהו. אגב, יש להם את אותו האופי או שהם מובחנים מהחומים? ובהמשך לזה, ובהקשר לזה, מרביעים ביניהם? או שאילו נחשבים שני גזעים מופרדים לחלוטין? (כמו בדנים) ובכל מקרה, אני אנסה לחשוב על לק בשבילך
סתם לק שחור קרמי נראה לי לא ראוי מספיק.. נגיד אם היה את הלוריאל 731 במקום בכחול עם שימר בשחור עם שימר היה מושלם!

iefrat

New member
יש לך אבחנה טובה

האמת היא שה"חומים" יותר נכון ג'ינגים "נחשבים" יותר בישראל (בלונדיני א'עלק"). מרביעים ביניהם ואז יוצא חציים בהירים וחציים שחורים. באירופה אוהבים יותר את השחורים. הפרוה שלו מהממת, זה קשור גם לאוכל...עוצרים אותנו8 ברחוב כמו אמא גאה לתינוק... לעניין צבע לק...כל צבע יפה עליו, טורקיז, תכלת, צהוב...(קולר קולר, לא פדיקור חחחחח)

Ultra marine

New member
ברור שהכל יפה עליו

כי הכל הולך עם שחור
בארץ באופן כללי פחות אוהבים שחורים. אבל עזבי אותך, מה הם מבינים? שחור זה הכי - אחותי!
טוב, חוץ מכחול חחח אני מאוד אוהבת כלבים כהים באופן כללי. אני מתארת לעצמי שאם מרביעים בין הצבעים האופי שלהם אותו הדבר. לא אופי קל, הא?

Harlot

New member
אהבתי יותר את הכחול והסגול

קצת נמאס לי ממאטים ומסווידים שחורים כאלה. הוא גם די מזכיר את איירון באטרפליי, שכזכור לא אהבתי. הכחול יפה אבל נראה לי די דומה לאחרים שיש לי, והסגול, מהתמונה לפחות, נראה מהמם ולא דומה לשום דבר שאני מכירה.

Ultra marine

New member
תארתי לעצמי שלא תרצי לק חיפושית נוסף ../images/Emo3.gif

סתם הצחיק אותי שפתאום מתחילים להוציא בהיסטריה צבע "אריק" אחרי ששנה אני מחפשת..

למעלה