שרשור מקוון!!

HappyToPolish

New member
HAPPYTOPOLISH בלוג לקים חדש

לכל חובבות הלקים שלום! בלוג חדש על טהרת הלקים של החברות המובילות OPI,ESSIE,CHINA GLAZE ועוד אם תרצו http://happytopolish.blogspot.com/ אנחנו התחדשנו ולכן גן מגיע! כנסו צפו בפוסטים הגיבו ובסוף החודש אחת הקוראות תקבל מתנה. פרטים נוספים בבלוג.

סקרמנטה

New member
ברוכה הבאה../images/Emo140.gif גם לפורום וגם לבלוגריות הלקים

תתחדשי על הבלוג. באמת נראה אחלה! ואגב, רק בעלי חשבון גוגל יכולים להגיב... נראה לי שפשוט לא שינית את ברירת המחדל. כל הכבוד על המתנה! האם אכן צריך לעמוד בכל הכללים? כי אני, לדוגמא, לא בפייסבוק :( וכמובן שגם את יותר ממוזמנת להכיר את הבלוגים שלנו. הקישורים מופיעים למעלה בטאגליין. חודש טוב, ושבת שלום ומבורך

סקרמנטה

New member
הצטרפתי לעוקבים, והוספתי אותך לבלוגרול שלי

ונורא רציתי להוסיף תגובה לכל אחד מ-3 הפוסטים כמו שביקשת בבלוג, אבל זה בלתי-אפשרי... בפוסט על המתנה אין אופציה להוסיף תגובה :(

נופ ר

New member
אני לא הצלחתי למצוא את הדף המדובר בפייסבוק

לינק ישיר אליו יעזור

Marble Arch

New member
../images/Emo237.gifשרשור מקוון!!

תרגישו חופשי לשרשר לכאן פוסטים שכתבתן וכתבות שמצאתן ושאר ירקות שקשורים ללקים ולטיפוח כף היד! זאת הבמה שלכן..

tokit

New member
2 פוסטים

ראשון - על לק חדש מהמם של זויה. שני - סקירת קולקציית to the beach החדשה של מאק. בין היתר נרכשו 2 לקים מהקולקציה, כך שכדאי להציץ.

RUTHIE1

New member
../images/Emo6.gif

כבר פתחתי מותק... אבל האמת שמשום מה הם לא כ"כ קורצים לי. לא יודעת למה האמת...

../images/Emo24.gifהי תוקית! טוב לראות אותך...

היה שווה לרעות בשדות זרים... אני רק מציצה פה מדי פעם בפעם
(מכיוון שהציפרניים שלי שוב בשיקום
אין לי הרבה מה לתרום פה...) תשמעי, המוצר עם הסוסון ים
(יש לנו במשפחה חיבה יתרה ליצור הזה...) הוא מנצנץ ברמות, או יהיה יאה גם לעור לא מושלם כשלי? והאם יש הנחת מאפר על הקולקציה הזו? בואי לבקר קצת בפורום ליצנים
נשיקות!

tokit

New member
הוא לא מנצנץ בכלל!

אחרי שהספריי יורד - אין ולו נצנץ אחד. אולי יש ברק עדין, אבל לא מעבר. וכן, יש הנחת מאפר.. ההיעדרות שלי מפורום הליצנים עושה הרבה טוב לחשבון הבנק שלי ולמצב הרוח של הדוביל. אההממממ..

danra

New member
../images/Emo2.gif ממש מרשים המדריך למייקאפאלי../images/Emo70.gif

אין לי מה לומר חוץ מ- וואו

למעלה