איזה כייף סוף השבוע הגיע ואיתו

smadidi

New member
../images/Emo238.gifאיזה כייף סוף השבוע הגיע ואיתו

מה נכין לשבת
סלטים גזר +סלק יש סלט כרוב שישי קציצות + אורז שבת וואלה אין לי שמצ עוגה יש ומה בתכנון אצלכם ?? סוף שבוע טוב סמדי

Master Stav

New member
אצלי ....

מאחר וחזרתי הבייתה וזה נראה כמו ....ובכן לא אכביר כתבתי בבלוג שלי הכול הינו אתמול הנסיכה הבכורה ואנוכי בקניות .... יש מבצע בסופרסל דיל נתח ברזיאלאי מכסה הצלע ב19.90 לקילו .... 4 קילו נרכשו חלק לצלי חלק לטחינה וחלק לקרפצ'יו אם יבוא לי על פי בקשת הנסיכה הבכורה נקנה כגם בשר הודו טחון ובשר בקר שיערובבו עם אורז תבלינים וירק ויהפכו למלית עבור קישואים עגולים שקנינו אחר כך באדלה .... כמו כן עושה לנסיכה הקטנה פסטרמה ומפרק 2 עופות בינונים כדי לעושת שניצלים וגלילות עוף לנסיכים ..... עוגה ... עוגיות ... בקיצור שבוע לא היתי ...עברו לי פה לאוכל מוכן
הולך להכין ....מזון ראוי

Master Stav

New member
ומוסיף ....

פשטידת קישואים ובשר משאריות הממולאים עוף בתפוחי אדמה בצל שום ורכז רימונים עוגה בחושה עם פירות יבשים ושוקולד

ואני מהבוקר מבשלת ....

אז יש גפלטעפיש וסנדווצים של דגי סרדין ממולאים בגבינות ויאפו ברוטב בשמל ומרק דלעת בטטה וג'נג'ר בניחוח תפוז וברור שמתקן השוארמה החדש יעבוד והכנתי את השיפוד עם הבשרים .. שיוגש עם אורז ובצל אפוי סלט חצלים בטעם כבד טחינה סלט כרובית עם קשיו סלט תפוחי אדמה קשואים בנענע וסלט עגבניות עם חצלים ופטריות ולארוחה יוכן סלט ירוק כלשהו ולקינוח ברוח הדיאטה ערמונים חמים סלט פירות חם מאפניס תות (יצא מעולה )(מהספר שומרי משקל אוכלים מעולה) לערבב בקערה 1כוס קמח 1 כוס קמח תירס 1/4 כוס סוכר 4 כפיות מחוקות אבקת אפיה(שקית+ כפית) בקערה שניה לערבב 1 ביצה 1 כוס חלב1% 1/4 כוס שמן לאחד את שתי התערובות ולהוסיף 1 כוס תותים חצויים לשמן בתרסיס שמן תבנית ל12מאפניס לצקת מהבלילה לכל שקע עד 3/4 מגובהו . לאפות 15 דקות בחום בנוני להמיס כף חמאה קלה לערבב עם כף סוכר חום להוציא מהתנור כעבור 15 דקות ולהבריש את המאפינס בתערובת . לאפות עוד חמש דקות . בתאבון

א פרח

New member
אצלי כרגיל ממש לא ברור ../images/Emo13.gif

להיום יהיה כבד בבצל עם פסטה. למחר בבוקר ג'חנון. סלטים עדין לא ברור, עוגה כנראה גבינה אבל עוד לא סופי. ולגבי הבשר למחר עוד לא החלטתי. בקיצור סופ"ש רגיל ההחלטה תתקבל כשאכנס למטבח סופ"ש קסום לכולם

kirschi

New member
רינה הכינה עוף מדהים בחלב קוקוס

מהספר של שגב מחר טיול, וכנראהנאלתר ארוחה קלה בשטח היו תכניות להניע את הגריל, אך נגנזו לשבוע אחר

אז ככה...

אחרי שהתארחנו אמש ולעסנו קצת אנטריקוט, קבבים וחלוויאת, היום חוזרים לציליויזציה הביתית. יהיה לנו כבד עוף מטוגן בבצל, שיוגש עם פירה תפו"א. תהיה פסטרמה תוצרת ביתית. יהיו קישואים ברוטב עגבניות בנוסח חגי. ופירות הדר לקינוח. שבת נפלאה לכולם.

bigjack

New member
../images/Emo238.gif אצלי בסירים וקצת עידכונים../images/Emo124.gif../images/Emo202.gif

מרק אפונה מוקרם בחלב קוקוס תבשיל אורז ובשר טחון בתיבול שווארמה וקינמון ובחמישי הייתי ביום צילומים נוסף לתכנית אדרנלין שתשודר בסביבות מאי... בין היתר צילמנו מעין תכנית בישול עם המנחה ענת גורן והיא הכינה מתכון שלי לפטריות פורטבלו בחמאה שום וסויה לפי ההנחיות שלי ואני בישלתי אילתור של פסטה ברוטב עגבניות עם חמאה בזילקום יין לבן ומעט שמנת מתוקה. ולקינוח הכנתי להם מלאבי וניל על פרורי ביסקוויט עם ציפוי גנאש... ולסיום הפתיעו אותי והביאו את השף שגב משה ופמליתו לטעום את המנות ולקבוע איזו מנה המנחה בישלה......בילבלתי אותו לגמרי ולא היה לו בכלל מושג מה היא הכינה ומה אני
אולי בגלל שחשב אותי לשף אמיתי עם הסינר שלבשתי
בכל מקרה הוא החמיא המון לכל המנות וגם לי
גיליתי שמאד קשה לבשל כשאתה לא במטבח שלך עם הכלים והמצרכים שאתה מכיר ומכין לבד.....אבל לדעתי בתנאים שהיו הצלחתי בכלל לא רע... מיותר לציין שהכל נזלל ע"י הפמליה וע"י שאר הצוות שהתלוקלקו מהפסטה ומהמלאבי......ואת הפטריות בכלל חיסלו תוך שניות ולכן לא נשאר לי מה לצלם בסוף הסט
בתמונה אני עם המנחה, שגב משה ועוד אחד שהיה אמור להצטלם אבל ברח בתחילת הסט

smadidi

New member
וואו צחי אתה מלך

בהצלחה והאוכל כבר אמרתי מלך תבורך סמדי

avi5199

New member
../images/Emo229.gif../images/Emo140.gif תן תזכורת כמה ימים לפני השידור

למעלה