סכמ"ש טעים

veredmp

New member
../images/Emo238.gifסכמ"ש טעים../images/Emo238.gif

שיר/י השבוע שלכם (של מירי):
שיר/י השבוע שלכם (לא של מירי):
תמונת/פליקס השבוע:
תחנת רדיו/תוכנית/סרט/סדרת השבוע שלכם:
ציטוט/י השבוע:
איזה יום היה הכי מוצלח? דבר אחד שהרים לכם את מפלס המצב רוח:
משהו שהוריד לכם את מפלס המצב רוח השבוע:
משהו שאתם מצפים לו בשבוע הבא:
האם פגשתם את מירי השבוע? האם היה- א.מהמם ב.קסום ג.מרגש ד.כל הנ"ל הסבירו, פרטו ונמקו:
סכמו את השבוע שלכם במילה אחת:
שאלת בונוס: אנחנו ממש באמצע הדרך בין יום העצמאות לבין שבועות, ולכן אין מתאים יותר מאשר לשאול - האם אתם אנשים של בשר או של מוצרי חלב? (שמים לב שקמתי רעבה הבוקר?
)

veredmp

New member
מסכמ"שת

שיר/י השבוע שלכם (של מירי): הרגילים שלי. אתם כבר מכירים
שיר/י השבוע שלכם (לא של מירי): האמת שרוב הזמן הרדיו פשוט היה על גלגל"צ, אז מה שהם חורשים עליו כרגע....
תחנת רדיו/תוכנית/סרט/סדרת השבוע שלכם: ראיתי את הסרט "אקסית במצור" עם ג'ניפר אניסטון. סרט טפשי וחמוד להפליא. מומלץ (אם כי לא בטוחה שהייתי מרחיקה עד לקולנוע בשביל לראות אותו
)
איזה יום היה הכי מוצלח? דבר אחד שהרים לכם את מפלס המצב רוח: השבוע הזה היה כ"כ מהמם, כל יום היה יותר טוב מהאחר. קשה לי לבחור
משהו שהוריד לכם את מפלס המצב רוח השבוע: לא היה! בלי הגזמה, זה היה השבוע הכי טוב בשנה האחרונה! לו ירבו
משהו שאתם מצפים לו בשבוע הבא: הופעות של מירי, שידור ההופעה של נורית גלרון בגל"צ.
האם פגשתם את מירי השבוע? לא יצא
סכמו את השבוע שלכם במילה אחת: וואוו
שאלת בונוס: אנחנו ממש באמצע הדרך בין יום העצמאות לבין שבועות, ולכן אין מתאים יותר מאשר לשאול - האם אתם אנשים של בשר או של מוצרי חלב? (שמים לב שקמתי רעבה הבוקר? ) תלוי במצב רוח. אני מתה על סטייק אבל מתה גם על תפו"א אפוי ברוטב שמנת פטריות.

איריס מ

New member
טועמת מהסיכום ../images/Emo3.gif

שיר/י השבוע שלכם (של מירי):
"מה עשית", "לשם", "נובמבר", "אף אחת".
שיר/י השבוע שלכם (לא של מירי):
"כל היתר חולף", "שיר לאסף" (פריחת הפקאן), Heaven/Brayen Adams.
תמונת/פליקס השבוע:
תמונה של מירי במסגרת הופעה לאנשים עם צרכים מיוחדים בכפר סבא.
תחנת רדיו/תוכנית/סרט/סדרת השבוע שלכם:
גלגל"צ/החופש האחרון/התנגשות הטיטאנים/חברים.
ציטוט/י השבוע:
איזה יום היה הכי מוצלח? דבר אחד שהרים לכם את מפלס המצב רוח:
יום רביעי וחמישי לשם שינוי יצאתי מוקדם מהרגיל מהעבודה.
משהו שהוריד לכם את מפלס המצב רוח השבוע:
לא שווה תזכורת.
משהו שאתם מצפים לו בשבוע הבא:
שבוע רגוע לחלוטין בינתיים בלי תכניות מיוחדות.
האם פגשתם את מירי השבוע? האם היה- |א.מהמם ב.קסום ג.מרגש ד.כל הנ"ל הסבירו, פרטו ונמקו:
סכמו את השבוע שלכם במילה אחת:
סרט.
שאלת בונוס: אנחנו ממש באמצע הדרך בין יום העצמאות לבין שבועות, ולכן אין מתאים יותר מאשר לשאול - האם אתם אנשים של בשר או של מוצרי חלב? (שמים לב שקמתי רעבה הבוקר? )
זה משתנה אצלי לפי תחושת הבטן, יש רגעים שאני טיפוס של בשר ויש רגעים שאני טיפוס של מוצרי חלב. (לא שמתי לב, בתאבון ולבריאות
).

ofree15

New member
עונה ../images/Emo6.gif

שיר/י השבוע שלכם (של מירי): האור יזרח גם בנפרד.. נחשב?, אם לא אז בנות, תיבה 530, התזמורת נגנה ומה עשית שיר/י השבוע שלכם (לא של מירי): שיר לאסף, כל היתר חולף, אל אישך שתיקתך, אביתר- קרן פלס, תן- רוני דלומי, תגידי- שלמה ארצי. תמונת/פליקס השבוע: רציתי לעלות תמונה של צמות שעשיתי, אבל התמונה כבדה מידי, אז תדיימנו צמות או שפשוט תראו בפייסבוק
תחנת רדיו/תוכנית/סרט/סדרת השבוע שלכם: ראיתי את הסרט דלתות מסתובבות.. ישן.. אבל חמוד
ציטוט/י השבוע: אין.. איזה יום היה הכי מוצלח? דבר אחד שהרים לכם את מפלס המצב רוח: פעולה בשלישי.. כתבתי פעולה לבד! משהו שהוריד לכם את מפלס המצב רוח השבוע: לא היה
משהו שאתם מצפים לו בשבוע הבא: הופעה של מירי בראשל"צ
האם פגשתם את מירי השבוע? האם היה- לא א.מהמם ב.קסום ג.מרגש ד.כל הנ"ל הסבירו, פרטו ונמקו: סכמו את השבוע שלכם במילה אחת: נחמד.. שאלת בונוס: אנחנו ממש באמצע הדרך בין יום העצמאות לבין שבועות, ולכן אין מתאים יותר מאשר לשאול - האם אתם אנשים של בשר או של מוצרי חלב? (שמים לב שקמתי רעבה הבוקר? ) תלוי מתי.. גם וגם.. (לא שמים לב.. בתיאבון
)

shay keran21

New member
עונה בהתרגשות../images/Emo99.gif

שיר/י השבוע שלכם (של מירי): אל תשלכני ואינתה עומרי מההופעה שהיה בנוגה
שיר/י השבוע שלכם (לא של מירי): שיר לאסף תמונת/פליקס השבוע: עצלן תחנת רדיו/תוכנית/סרט/סדרת השבוע שלכם: כוכב נולד כמובן ציטוט/י השבוע: "למה לאכות דגים אם יש פרות" השופט החדש המהולל פבלו רוזנברג מכוכב נולד איזה יום היה הכי מוצלח? דבר אחד שהרים לכם את מפלס המצב רוח: אממממ לא היה דבר כזה השבוע...טוב אולי רק אמש..שנודע לי שזכיתי בכרטיס! תודה לך שוב ורד משהו שהוריד לכם את מפלס המצב רוח השבוע: אין....תמיד יש מועקות יומיומות אבל אין ממש ספיציפי משהו שאתם מצפים לו בשבוע הבא: למה שבוע הבא,אם יש לי כבר מחר משהו שאני מחכה לו!! אממ מעניין מה זה האם פגשתם את מירי השבוע? האם היה- א.מהמם ב.קסום ג.מרגש ד.כל הנ"ל הסבירו, פרטו ונמקו: כלל התשובותת נכונותתת אבל ממחר!!!!!!!! אהההההה לאא לאאא זה לא חלוםם כברר!! זה יתממשש!!! אהההההההההההההההההההההההההההההההההההה סכמו את השבוע שלכם במילה אחת: התחיל סביר והמשיך מצוין! שאלת בונוס: אנחנו ממש באמצע הדרך בין יום העצמאות לבין שבועות, ולכן אין מתאים יותר מאשר לשאול - האם אתם אנשים של בשר או של מוצרי חלב? (שמים לב שקמתי רעבה הבוקר? ) מתי את לא רעבה ורד?!! ! אממ אני לגמריי איש של בשר...אוכל לפחות 3 סוגי בשר מדי יום...לא נשבע לצערי כ,כ מהר...ויש לי בעיות עם כמה סוגי של דברי חלב...חוץ מגבינה צהובה לא אוכל שום דבר..אלא אם כן פיצה וכאלו...אבל בורקס או משו אני לא אוכל אפעם...חוץ מזה שלעדה שלי יש מספיק תבשילים עם גבינה..אז זה בסדר שבת שלום....

ady18

Well-known member
מסכמת

שיר השבוע ביקשתי אש שיר השבוע לא של מירי בלילות קובי פרץ תוכנית כוכב נולד יום שבת טיול ,ראשון על האש שלישי הופעה מחכה ההופעה של מירי שבוע מהמם
יותר בשרי למרות שגם בחלבי יש אחלה דברים...

מסכמת...

שיר/י השבוע שלכם (של מירי): טיפה טיפה,אף אחת,חדשות טובות,שיר לשירה. שיר/י השבוע שלכם (לא של מירי): לילות לבנים-אביב גפן,גן החטאים-אביב גפן. תמונת/פליקס השבוע: תחנת רדיו/תוכנית/סרט/סדרת השבוע שלכם: כוכב נולד-האודישנים. ציטוט/י השבוע: "את עכשיו ישנה כמו פיה עצובה שגנבו לה את כל הקסמים..." איזה יום היה הכי מוצלח? דבר אחד שהרים לכם את מפלס המצב רוח: שיחה עם מישהי מהפורום של אביב גפן שהשפיעה עלי מאוד מאוד בצורה חיובית.. משהו שהוריד לכם את מפלס המצב רוח השבוע: בעיקר עייפות ,עבודה בימים שלמים גם יום חמישי שהיה וגם תחילת שבוע הבא (ואני בדרך כלל עובדת חצי יום)... משהו שאתם מצפים לו בשבוע הבא: יום שישי הבא! נוסעת לאילתתתתת,אומנם רק ללילה,אבל עדיין:) אפילו קיבלתי חופש מהעבודה בשישי בבוקר...כמה זמן לא היתי באילת:) נראה לי איזה שנתיים... האם פגשתם את מירי השבוע? האם היה- א.מהמם ב.קסום ג.מרגש ד.כל הנ"ל הסבירו, פרטו ונמקו: לא... סכמו את השבוע שלכם במילה אחת: מעייף מאוד!!!!! שאלת בונוס: אנחנו ממש באמצע הדרך בין יום העצמאות לבין שבועות, ולכן אין מתאים יותר מאשר לשאול - האם אתם אנשים של בשר או של מוצרי חלב? ,גם וגם:) אולי בטיפה יותר של מוצרי חלב..

shay keran21

New member
יא צלמת!! יש לנו 2 צלמות משובחות! עדי ואת..

אצל עדי זה חובבני...אבל בעייני היא מצלמת מדהים..אצלך זה עבודה..חחח

סכמ"ש צפוני

שיר/י השבוע שלכם (של מירי):מה עשית שיר/י השבוע שלכם (לא של מירי):עלמה זוהר- התרגשתי לקראתך תמונת/פליקס השבוע: תחנת רדיו/תוכנית/סרט/סדרת השבוע שלכם:כוכב נולד. עספור. ציטוט/י השבוע:אני אוהבת אותך איזה יום היה הכי מוצלח? דבר אחד שהרים לכם את מפלס המצב רוח:היום- סופ"ש קצר בעצמון. סגרתי עם מאפרת לחתונה. איקאה.ירדתי 2 ק"ג בשבוע. משהו שהוריד לכם את מפלס המצב רוח השבוע:עבודה , עבודה ועוד עבודה משהו שאתם מצפים לו בשבוע הבא:מירי יום אחרי יום. טיול לירושלים. האם פגשתם את מירי השבוע? האם היה- א.מהמם ב.קסום ג.מרגש ד.כל הנ"ל הסבירו, פרטו ונמקו:השבוע לא סכמו את השבוע שלכם במילה אחת:עבודתי. שאלת בונוס: אנחנו ממש באמצע הדרך בין יום העצמאות לבין שבועות, ולכן אין מתאים יותר מאשר לשאול - האם אתם אנשים של בשר או של מוצרי חלב? (שמים לב שקמתי רעבה הבוקר? )שניהם.

oranitoosh

New member
מסכמת ../images/Emo13.gif

שיר/י השבוע שלכם (של מירי): "אף אחת"- הבחור ששר את זה באודישן בכוכב, עשה את זה פשוט מקסים.. שיר/י השבוע שלכם (לא של מירי): "אני ותל אביב"- שיר ביטון |מלך| תמונת/פליקס השבוע:-->> http://www.youtube.com/watch?v=3BvfPyIF2jE&playnext_from=TL&videos=F-hgfCubdFQ תחנת רדיו/תוכנית/סרט/סדרת השבוע שלכם: כוכב נולד.. ציטוט/י השבוע: "ושורות שורות דקות של קוקאין.." איזה יום היה הכי מוצלח? דבר אחד שהרים לכם את מפלס המצב רוח: שלישי- ההופעה של שיר ביטון בלבונטין
,הייתה מוצלחת ביותר.. משהו שהוריד לכם את מפלס המצב רוח השבוע: שההורים חזרו מחו"ל.. משמע אין לי אוטו יותר ! משהו שאתם מצפים לו בשבוע הבא: להתחיל לעבוד כבר.. וחבר שלי משתחרר!!! האם פגשתם את מירי השבוע? האם היה- א.מהמם ב.קסום ג.מרגש ד.כל הנ"ל הסבירו, פרטו ונמקו: סכמו את השבוע שלכם במילה אחת: ביטון שאלת בונוס: אנחנו ממש באמצע הדרך בין יום העצמאות לבין שבועות, ולכן אין מתאים יותר מאשר לשאול - האם אתם אנשים של בשר או של מוצרי חלב? פרווה.חח.. סתם.. נראה לי יותר חלב..

למעלה