עוף על אורז וירקות
מתכון קל קל טעים ומשביע! הכמות מתאימה לכ- 7 נפשות: בתוך פיירקס גדול ועמוק מניחים 2 כוסות אורז, מתבלים איך שאוהבים - פפריקה מתוקה, כורכום מלח... מעל מניחים חלקי עוף (שוקיים, משולשים) מפזרים מסביב מה שרוצים - קוביות תפו"א, בטטות, קישואים, פטריות ועוד. מתבלים שוב מלמעלה. ממלאים במים עד לגובה העוף שיכסה טוב טוב את האורז, מכסים ומכניסים לתנור על חום גבוה, אחרי כשעה בודקים את האורז ובד"כ צריך להוסיף עוד 2 כוסות מים. מכניסים שוב לתנור. כשמוכן - חושפים לכ- 10 דקות כדי שישחים מוציאים מהתנור ואוכלים - האורז סופג את הנוזלים שמגיר העוף, ובתחתי הוא טיפה נשרף... מעולה.. אופציות אחרות לתיבול - אננס מקופסא, גבישי שום, רוטב סויה ודבש. בתאבון!