מי רוצה להיות אדום?

../images/Emo238.gif../images/Emo103.gifמי רוצה להיות אדום?../images/Emo103.gif../images/Emo238.gif

סטייל "מי רוצה להיות מיליונר"
כפי שרובכן בטח יודעות, ברוב הפורומים בתפוז המנהל יכול להפוך משתמש אחד או יותר לאדום. זה לא היה נהוג כ"כ בפורום שלנו כשדניאל ניהלה, אבל עכשיו אני חושבת שצריך לשנות את זה כי גם הפורום שלנו ראוי לגולשות אדומות.
רק בקצרה, משתמשת אדומה היא כזאת שהמנהל מוצא לנכון להאדים, בדרך כלל מסיבות כמו: תרומה לפורום, פעילות ממושכת, עזרה בניהול, פתיחת שירשורים/פינות/דיונים וכו'. למען האמת זה אמור להיות מישהו שהוא "מומחה" בנושא הפורום, אבל אי אפשר להיות מומחה בנושא כמו מקפליי (לפחות בצורה רישמית
). אז בקיצור- בגלל שזה מאוד קשה לי להחליט את מי להאדים, כי יש המון בנות שראויות לזה, החלטתי ללכת על השיטה הדמוקרטית כיאה לאזרחית במדינת ישראל
חחחחח מה שנעשה זה שכל אחת (לא חובה כמובן) תשלח לי במסר שמות של 2 בנות שלדעתה ראויות להאדמה, אבל בבקשה בלי לרשום את עצמכן.
אם יש לכן רק שם אחד זה גם בסדר... אני מודעת לעובדה שאולי אני סתם עושה מזה עניין גדול אבל, למה לא, זה נראה לי נחמד פשוט. :)
מחכה למסרים שלכן
רוני ^^

sweet shir

New member
אומייגד היה את זה בפורום פלוריסיינטהXD

נוסטלגיותתת. רק ששם היית צריך לענות על שאלות וזה, ומי שקיבל הכי הרבה נקודות זכה להיות אדום חחח.

../images/Emo109.gifחחחחחחחח פלוריסיינטה...?../images/Emo6.gif

חשפת פה פרט משמעותי על חייך XD

../images/Emo73.gifחחחחחחחחח הרגת! ../images/Emo6.gif

גם אני ממש אהבתי את פלוריסיינטה פעם :|

../images/Emo146.gifכ"כ !! ../images/Emo45.gif שנאתי פלוריסיינטה !!

ואהבתי את פינת אור וקטנטונות
והמורדים !! יאוו אהבות חיי
עד היום אני שומעת שירים ורואה פרקים LOL

baril

New member
../images/Emo119.gif../images/Emo125.gifבאמת שהמורדים וקטנטנות זה קלאסה

../images/Emo73.gifדווקא ממש אהבתי אותה :| הייתי בהופעה

שלה כשהיא הייתה בישראל
איזה מושפלת אני
+++ חחחחח אבל פינת אור וקטנטנות אהבתי הרבה יותר!

../images/Emo89.gif../images/Emo90.gifאני הייתי בהופעה של המורדים ופינת

האור וגם פלורסיינטה ( רק כי התלוותי למישהי ) נמנמ ובמורדים נכנסתי מאחורי הקלעים ופגשתי את בנחמין ( פבלו המתולתל )

Simple Girl 175

New member
../images/Emo113.gifשמש|הייהיי! גמאני אהבתי פלוריסיינטה../images/Emo3.gif

אפילו בכיתה ז' הלכתי להופעה שלהם כשהם באו לארץ XD

baril

New member
../images/Emo119.gif../images/Emo125.gifאח פורום פלוריסיינטה

הימים בהם הכרנו XD

baril

New member
../images/Emo119.gif../images/Emo125.gifחחחחחחח אוקי זה באמת ישן XDD

sweet shir

New member
חחחחחחחחחחחחחחח אני חפרתי על אימואים,

ואת הגבת בחזרה בחפירה על אימואים, ושאלת אם אפשר את המסן שלי. ולא כתבתי לך. XDDDD

למעלה