מה השבת

סמד13

New member
../images/Emo238.gif../images/Emo238.gif מה השבת

בחיאתתתתתתתתתתת מה אתם מבשלים לשבת וואלה אני אין לי שמץ ירוק
אני צריכה להוריד בפחממות ובכולסטרול
יאללה ספרו לי מה אתם מכנים שבת שלום סמדי

א פרח

New member
אז ככה

יש שלוש פרוסות גדולות של אוסובוקו ממתינות שאחליט איך ומה לעשות איתן. ירקות שממתינים להפוך לסלטים, שוב רק כשאהיה במטבח יוחלט סופית מה ואיך. על התוספת עדיין חושבת תלוי מה אכין מהאוסובוקו. עוגה כבר יש, עוגת שמרים של אריאלה מוכנה ואולי אכין עוד איזו מנה אחרונה נוספת, יש אגסים שצריך לנצל

אתמול רק קובה אדומה לצהרים

בערב הוזמנו לאחי |(חיכיתי לך) אבל אפיתי עוגת פירות יבשים גביניות עוגיות שקדים בבקה ורודלות שמרים היום קמתי במרץ הכנתי קוסקוס ורולדות ממולאות בחצילים ופטריות שבוע טוב כבר מתגעגעת אליך יפה שלי

Master Stav

New member
אצלנו ...

עוף ותפוחי אדמה ברוטב אדום .....סוג של תבשיל איטי וממלא מאד אורז לבן פסטה לבנה רוטב פירות יבשים מתוק בשביל הפסטה והאורז למי שירצה עוגיות שוקלד צ'יפס וזהו .... היה לי קטע רע של התקפת געגועים ....כך שהייתי די מושבת .

bigjack

New member
../images/Emo71.gif ארוחת שישי של אלון

2 סטייק צוואר לבן שניצלו על מחבת פסים בליווי רצועות בצל ופלפל אדום, שום קצוץ גס וברוטב של ברנדי (כולל שילהוב בשביל הדאווין
), חרדל דיז'ון, סירופ מייפל ובתיבול של פלפל 4 עונות גרוס גס בנדיבות ומלח גס. אני אישית כרגע ארחי הניתוח בשלב של אכילת מוצרים רכים בלבד ולכן רק נהנתי לראות את אלון מתלקק מהמנה

sjarjar

New member
היה הרבה מאד

בתחום הבשרי היה כבד עוף עם בצל ופירות יבשים ברוטב יין.

avi5199

New member
דג דניס\פורל שלם או סטייק סלמון

לוקחים את הדג השלם ( בלי הזנב) טובלים בקמח מכל הצדדים , מלח פלפל , ומטגנים בשמן עמוק... דג זה מצויין להורדת כולסטרול. אוכלים את זה עם סלט גדול. ויין לבן יבש...

למעלה