סוף שבוע מגיע ומה נכין מה תכינו השבת אצלי קבר קבעתי עם אח שלי ביער בצל המנגל ואתם ??? תבורכו סמדי
ס סמד13 New member 14/1/10 #1 ../images/Emo238.gif../images/Emo238.gifסוף שבוע מגיע ומה נכין מה תכינו השבת אצלי קבר קבעתי עם אח שלי ביער בצל המנגל ואתם ??? תבורכו סמדי
../images/Emo238.gif../images/Emo238.gifסוף שבוע מגיע ומה נכין מה תכינו השבת אצלי קבר קבעתי עם אח שלי ביער בצל המנגל ואתם ??? תבורכו סמדי
ה הים רגוע New member 14/1/10 #4 סופ"ש טעים ... סופש אני מארחת קבוצת חברים . וההכנות כמעט הסתימו . עוגת גבינה של שומרי משקל (מומלצת לכולםםםם גבוהה רכה וטעימה) מרק תרד סלט עגבניות חצילים ופטריות(אורניות שהבוקר אספתי) סלט חסה סלט בצל ועישבי תיבול חצלונים ופטריות ממולאים ברוטב בשמל מושט אדום בחרדל ועשבי תיבול ותפוחי אדמה אפויים באח ולקנוח קציפת תותים ערמונים על האח לשבת בבוקר סלט ירקות סלט אבוקדו ביצים גבינות לצהרים חמין (לפי ההמלצות שלכם) סלטים טריים סלט פירות מקווה שיהיו מרוצים מהתפריט ... ואני שבעה מהריחות סופ"ש כייפי לכולם
סופ"ש טעים ... סופש אני מארחת קבוצת חברים . וההכנות כמעט הסתימו . עוגת גבינה של שומרי משקל (מומלצת לכולםםםם גבוהה רכה וטעימה) מרק תרד סלט עגבניות חצילים ופטריות(אורניות שהבוקר אספתי) סלט חסה סלט בצל ועישבי תיבול חצלונים ופטריות ממולאים ברוטב בשמל מושט אדום בחרדל ועשבי תיבול ותפוחי אדמה אפויים באח ולקנוח קציפת תותים ערמונים על האח לשבת בבוקר סלט ירקות סלט אבוקדו ביצים גבינות לצהרים חמין (לפי ההמלצות שלכם) סלטים טריים סלט פירות מקווה שיהיו מרוצים מהתפריט ... ואני שבעה מהריחות סופ"ש כייפי לכולם
ס סמד13 New member 15/1/10 #5 אחלה של ארוחה מתי באים וואי הרסת אותי וגם אימצתי את המתכון לעוגת גבינה תודה סמדי
ה הים רגוע New member 15/1/10 #6 מוזמנת /מוזמנים .. האמת תתארגנו לסופ"ש בגליל ,מקום קסום ... את הפורום שלי ארחתי כבר לספ"ש והיה נפלא!
פ פוקסי99 New member 16/1/10 #7 ואצלי גוש יפה של סינטה מיושנת אשר יושבת במקרר מרוחה הייטב במרינדה סמיכה מרק ירקות קובות במרק דלעת כמובן סלטים שונים חומוס טחינה סלט גזר פיקנטי סלט חצילים בטחינה סלט חצילים במיונז סלט ברוקולי וחמוציות
ואצלי גוש יפה של סינטה מיושנת אשר יושבת במקרר מרוחה הייטב במרינדה סמיכה מרק ירקות קובות במרק דלעת כמובן סלטים שונים חומוס טחינה סלט גזר פיקנטי סלט חצילים בטחינה סלט חצילים במיונז סלט ברוקולי וחמוציות