אתם המנהלים - הניהול בידיים שלכם.

Netto

New member
../images/Emo239.gif אתם המנהלים - הניהול בידיים שלכם. ../images/Emo11.gif

שלום לכל חברי הפורום, חג
אהבה שמח!
אני נותן לכם יד לניהול הפורום. מה זאת אומרת? אתם מנהלים את הפורום. אתם תחליטו בפה אחד מה יהיה בפורום. איזה פינות יהיו, מה יהיה כתוב באודות הפורום והנהלתו (חוקי הפורום), מה יהיה כתוב בהודעות מנהלתיות (הודעת פתיחה של הפורום-איפה שהלוגו של האוס), סקר הפורום וכו'... פורום האוס בידיים שלכם. לא תנצלו את זה? יש לכם יד חופשית בדבר. כל הדברים שיאמרו, רובם הגדול יתבצע אם יוכל. ויעברו סינון ככל האפשר. אז קדימה...!

figure it out

New member
חומד, ממש לא בקטע הרע -

פשוט חבל לי להיכנס ולראות אותך מבזבז אנרגיות שבקלות יוכלו לשמש למשהו יעיל יותר- נראה לי שחלפו ועברו ימי הפורום הפעילים, בהם חדנו וחידדנו מרדת החמה עד אור הבוקר (משום מה אלו היו שעות הפעילות המרכזיות) והעברנו את ימינו בדיונים מלאים-נפלאים על נבכי הדמויות (ועל הגוון המדוייק של עיניו של יו לורי [ויכוח שעוד לא נסגר כמדומני, אבל הרי זו שאלה נצחית...]) - זה (אולי) מסביר את ההיענות הנמוכה לשירשורים שפתחת בזמן האחרון (וכל הכבוד, באמת, אבל כנראה שצריך להסיק שזה לא תואם את קהל היעד שנוצר פה...) יכול להיות שאני טועה. (למעשה, אני טועה הרבה, אז סביר מאוד שאני טועה) אבל נראה לי שאולי כדאי לך לייעל את האנרגיות החיוביות לעשייה בתחומים אחרים. לא נראה לי שתצליח לגרום להרבה אנשים לנסח הודעות מנהלתיות. Thanks For Playing :) כל טוב!

למעלה