ממממ אני אנסה לבער מעט
מחבים את מנוע הרכב ברמזור לא בגלל לחסוך בבנזין אלא לחסוך בCO2 ולא לזהם את האוויר יותר ממה שצריך וגם לצמצם את הרעש לשכנים הנחמדות השוצרית היא אמתית גם אני בהתחלה לא באמנתי לה אבל הם באמת ככה, אוהבית לעזור ואוהבים להיות נחמדים נניך שמשהו שואל שלומך בארץ, נניך מכר או חבר לעבודה לא משהוא קרוב כמה פעמים יצא לך לגלות שתשובתך לא ממש מענינת אותו הוא שאל רק מיתוך נימוס, ואם תספר לו תשובה ארוכה מידי הוא יתחמק מימך בפעם הבאה לאומת זואת בשוויץ אם הוא שאת לשלומך הוא רוצה את התשובה הארוכה כן זה מעניין אותו ואם לא תספקי לו הוא מעט יעלב, ומה אם השואל הוא הדוור ? קליטת עולים אני יוכול להעיד על עצמי (על אף שזה לא מונס) שניסיתי המון לעזור בקליטה ואספר סיפור קצר, חבר לעבודה שלי בארץ אישתו עשתה קורס הנהלת חשבונות של משרד העבודה ובאחד ממבחני הסיום היא קיבלה 18 מיתוך 100 היא אמרה שלא יכול להיות כי היא ידעה את החומר והיא לא נלחצה במבטה רוסי כבד הם התקשרו למשרד העבודה והתלננו על הציון ובקשו לבדוק שוב, בהתעלמות מוחלטת תוך כדי חוסר עניין אמרו להם שאין מה לעשות היא חייבת לעשות מבחן חוזר, זה מה שיש ..... אני התקשתי לאותו מספר ודיברתי ללא מיבטה רוסי והופ מייד בדקו ואכן היתה טעות בבדיקה והיא קיבלה 93 ......