יש יש !!!! וסליחה על פתיחת השרשור...

../images/Emo239.gif יש יש !!!! וסליחה על פתיחת השרשור...

קיבלתי את הכרטיסים של ההופעה באמסטרדם ארנה,אני כל כך התרגשתי לפתוח את המעטפה ולראות בפנים את הכרטיסים.... אז כנראה שהחלום בסוף כן יהפוך למציאות
. marki here I come אז לכל מי שמצטרפת להופעה ב-18/7 יהיה לי ממש כיף להכיר

orlyshka1

New member
איזה כיף!!!!

פתחת כבר שמפניה? אני מקווה שיש לך כספת מיוחדת.... אני גם רוצה.... תעלי תמונה :)

GeJuFan

New member
יאייי!!!! נתראה בארנה!

גם אנחנו מגיעות. איפה הכרטיסים שלך, באיזה קטגורי?

../images/Emo163.gifאחרי מספר ניסיונות כושלים

הצלחתי להעלות את התמונה של הכרטיסים
אנחנו נהיה במקומות עמידה סמוך לבמה מהכניסה הדרומית. השאלה שלי היא,מה עושים עכשיו???? יש כרטיסים שזה מעולה אבל מבדיקה עם ארקיע נאמר לנו שהטיסות שלהם לאמסטרדם הם או יום שני או יום שישי, וההופעה היא ביום שני.... בעלי קצת חשש לעשות את החבילה של הכרטיסים+מלון מהאתר של TT אז עכשיו אנחנו קצת בבעיה... איך את ביצעת את העיסקה? ואיפה את ממוקמת? אנחנו מתחננים בגדול להיות שם מיום ראשון עד יום חמישי אבל לא נראה לי שיש חבילות כאלו. הקיצר אשמח לקצת סדר בבלאגאן

GeJuFan

New member
אני קניתי את הכרטיסים

מהאתר שמפורסם באתר הלהקה, זה שמוכר את החבילה של הכרטיסים ולילה במלון. קניתי דרך האתר כי זה האתר שפורסם דרך האתר הרשמי של הלהקה אז אני סומכת על ההנהלה, אם משהו ישתבש (למשל החברה תעלם לי עם הכסף- מה שאני בספק כי הם שלוחה של ticket master ממה שהבנתי) אני אתבע לחברה ולהנהלה של הלהקה את הצורה...
הכרטיסים שלי הם בקטגורי 2 שזה איזור הישיבה. אין לי מושג עדיין איזה בלוק-שורה- וכיסאות. אנחנו טסות כמה ימים לפני ההופעה כי אנחנו הולכות לטייל קצת בעיר. ונעזוב למחרת המופע. בכל מקרה יש גם טיסה כל יום של KLM מהארץ לאמסטרדם ולהפך, והם יותר זולים מאל-על, אבל לא יותר מארקיע.

Hadar07

New member
איזה יופי לראות

את הכרטיסים עצמם, תהני בהופעה וגם באמסטרדם שזאת עיר מקסימה ויש בה הרבה מה לראות.

natt888

New member
איזה כיף לך!!!! כל כך מחכה ליום שאני יקבל את

כל כך מחכה ליום שאני יקבל את הכרטיס שלי....

איזה יופי../images/Emo70.gifתהני המון../images/Emo140.gif

ובכלל כל מי שנוסעות תהנו
לצערי נכון לעכשיו האלץ לוותר על הופעה של TT לטובת להקה מתקמבקת נוספת roxette שאני כ"כ אבל כ"כ אוהבת ואם הtour שלהם לא יכלול הופעה בישראל אטוס לאחת ההופעות באירופה.

חמודות ../images/Emo24.gif תודה רבה

איזה כיף כאן
פתחתי כבר טבלת ייאוש, האמת 2טבלאות כאלו. אחת ועיקרית עד ל-17/03 היום בו בעלי עושה את מבחן ההסמכה שלו לתואר ממוחה בגניקולוגיה ומיילדות ואני אשמח ואודה לכן אם תחזיקו לו אצבעות
. וכמובן טבלת ייאוש שנייה היא עד להופעה ביולי. כבר לא יכולה לחכות.....

אוי הלוואי ורוקסט יבואו לפה

זה יהיה כל כך שווה !! אבל אני בדיוק הפוך ממך ,אני לא חושבת על לוותר על TT, לא הפעם!

אסור לך לוותר על TT בשום אופן../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

הם הלהקה שהערצת ואת מעריצה עד היום ואם יש לך את האפשרות את חייבת לנסוע להופעה ובמיוחד בטור הזה עם רובי. לצערי רוקסט נכון לעכשיו לא מגיעים לישראל לפחות לא מתחילת הטור בסוף פברואר עד סוף יולי. אבל אתמול לאחר בירורים קטנים הגעתי להחלטה שאני נוסעת להופעה שלהם באתונה-יוון ב27.5.11. עשיתי הזמנה של שני כרטיסי VIP. סלחו לי מעריצי TT היקרים אבל רוקסט שיבשו לי את התוכנית לינסוע להופעה שלהם איתכם שזה בהחלט עמד על הפרק. אולי בטור הבא

אפילו לא עוברת לי המחשבה של לוותר ../images/Emo6.gif

עם כל הכבוד לרוקסט ויש כבוד .. ומגניב לך תהני בהופעה

זו סיבה מספיק טובה לפתיחת שרשור חדש../images/Emo45.gif

איזו התרגשות!!
חחח כבר העברת לכספת?

netastr

New member
איזה כיף.... אני נוסעת להופעה בוומבלי ב- 30/6

ועדיין לא קיבלתי את הכרטיסים

למעלה