מי שלא היה בקונגרסים הפסיד!!!!!!!!!!!

נועה גו

New member
../images/Emo239.gifמי שלא היה בקונגרסים הפסיד!!!!!!!!!!!

אתם לא מבינים איזו הופעה ואלו אנרגיות מעולות היו!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
בשירים אין לי שום דבר לחדש,נשאר אותו דבר משבוע שעבר,לא היא את הסיפורים על אברם כמו בדרך כלל,אבל קיבלנו אחד קצר וחדש על מה שהוא אמר כשהוא רצה לבוא להופעה בחיפה,שזה היה מספיק קורע. הפעם עליתי רק לשנייה על הכסא כי הורידו אותי מהר אבל לא משנה,היה מספיק שמח וכיף גם בלי זה. בקיצור היה אדיר!!! היה ממש כיף לראות את הפורום המצומצם מאוד שנכח מאיזור הצפון,הצעיפים שנשארו גם הופיעו,עוד מעט יגיעו החדשים ואז שלומי יהיה אורח במופע שלהם...
בקיצור,ענק!!!!!נהיניתי אפילו יותר מההאנגר בשבוע שעבר,ולא חשבתי שאפשרי.
והעוגיות...אחחחחח...העוגיות!!!!! בגלל שהצלמת שלנו דפקה נפקדות עקב נסיעה של נורית לתאילנד אז אין תמונות הפעם,אלא אם כן דיאנה תעלה את מה שהם קצת צילמו...חבל אבל לא נורא,פעם הבאה.טיסה נעימה!
ענק!!!!!!!!!!!!!!!

karoleking

New member
על איזה עוגיות את מדברת???

לא זוכרת ששלחתי משהו :( ומה לא צילמת???? העיקר חפרת לי כל השבת עם השאלות שלך.... אין.... אין תחליף אליי, אין!!!
חולה עלייך!

נועה גו

New member
../images/Emo239.gifהיית צריכה לראות איזו מצלמה הביאו לי

אם היא הייתה מצלמת יותר לאט היה עדיף שאני כבר אצייר את שלומי עם טוש,היה לוקח פחות זמן... ועד שנדלק הפלאש... אז באמת אין לך תחליף
ולגבי העוגיות,זה לא סוד שחוץ מהאלפחורס שלך,העוגיות שאני הכי אוהבת בעולם הן העוגיות של חני,המרוקאיות. אז חוץ מההופעה המדהימה היה לי גם בונוס בצורת קופסה של עוגיות. והיום על הבוקר הכנסתי 6 עוגיות לתוך הכוס קפה ומעכתי טוב טוב.יש כאלה שזה מגעיל אותם אבל ככה עושים אצלנו. רוצה לדעת למה?כי אז הבולגרי אומר שהוא הרוויח גם קפה וגם ארוחה

karoleking

New member
נועה נועה...

לכל אחד יש תחליף.
כלל חשוב שתזכרי לכל החיים.

למעלה