מכירת דברים של ט"ה

../images/Emo239.gifמכירת דברים של ט"ה../images/Emo239.gif

~לפני הפרטים אני מצטערת שאני פותחת הודעה חדשה, אני חושבת שזה יעניין את כולכן וחשוב שתראו את זה~ אז ככה, קוראים לי ספיר ואני מוכרת כל מיני דברים של טוקיו הוטל שכבר לא בשימוש. יש לי 2 חולצות וסווצ'ר, סיכות, 2 שרשראות ו4 פוסטרים גדולים. אני אשים תמונות של הכל ומחירים. אם מישהי רוצה משהו היא מוזמנת לשלוח לי הודעה במסר או במסנג'ר [email protected]. קודם כל, הנה תמונה של כל הפוסטרים שיש לי. כל חד מהם עולה 15 ש"ח. כל הקודם זוכה, בהודעות הבאות אני אשים תמונות של כל שאר הדברים.

../images/Emo221.gif../images/Emo221.gif חולצה 2

מידה S לא צמודה. מחיר: 60 ש"ח. ~אני רוצה להדגיש שהחולצות במצב מצוין כחדשות~

../images/Emo221.gif../images/Emo221.gif../images/Emo221.gif../images/Emo221.gif סווצ'ר

מידה S לא צמוד. מחיר: 60 ש"ח. חולצה של BLIND.

../images/Emo221.gif../images/Emo221.gif../images/Emo221.gif שרשראות

של שרשרת עולה 40 ש"ח. אם לא רואים טוב מה יש בתיליון, אז באחד יש את ביל, ובשני יש את כולם.

../images/Emo221.gif../images/Emo221.gif סיכות

את המחירים את יכולים לראות בתמונה. המחירים שונים קצת בגלל הגדלים של הסיכות.

../images/Emo221.gif

זה כל הדברים שיש לי למכור שלהם. אני גרה בבת ים אבל אם מישהו רוצה משהו אני יכולה לבוא לת"א, או אני יכולה לבוא גם במפגש אחד אם תעשו. זהו. תודה ושוב סליחה שפתחתי הודעה חדשה.

../images/Emo232.gif יש מפגש ב-30.8

במצפה עזריאלי בת"א, שם את תוכלי למכור מצוין. אני ספציפית לא אוכל להגיע למפגש הזה לצערי, אבל אם תוכלי לשמור לי לפעם הבאה את הפוסטר של שראי אשמח מאוד

animfanatic

New member
../images/Emo83.gif לא, זאת טעות . ../images/Emo13.gif

דנה התכוונה למפגש מעריצים שהיה אתמול [של הבלוג של אמילי...] היא פשוט טעתה בתאריך.

למעלה