מפגש בפורים ^^

noayosef111

New member
../images/Emo239.gif מפגש בפורים ^^

היי ^^ אני מהקבוצה בפייס mcfly - israli fans ואני ועוד חברה שלי שרשמה לכן כבר כאן מארגנות מפגש עכשיו.. רצינו שגם מקפרוג'קט (רק שהן לא מראות סימני חיים ><") וגם אתן (הפורום) תבואו וכאילו נאחד את כל המעריצות בלי הבדל של דת גזע ואתר XD התאריך זה ב21.3 ביום השני של פורים בעזריאלי בשעה 11:00 בבוקר אנחנו מתכוונות לעשות סרטון יומולדת לדני (למרות שזה מאוחר..) הנה הדף בפייסבוק.. בבקשה שמי שתוכל תאשר את הגעתה בדף :) http://www.facebook.com/event.php?eid=164874650229392&notif_t=event_wall#wall_posts

ריהותם

New member
../images/Emo97.gifכנראה שלא

כי יש לי מבחן במתמטיקה כשחוזרים מפורים
נ.ב אני פשוט ידעתי שזה מה שיקרה,שכשהבנות מהמקפרוג'קט שלא הפסיקו להטיף על זה שחייבים לפעול כדי להביא את מקפליי לארץ יתחילו תיכון וייכנסו לתקופת בגרויות הן יפסיקו את הפעילות ולא יעשו יותר כלום. (ככה זה נראה כלפי חוץ-הבלוג שלהן כבר לא מתעדכן,הן לא מדברות בכלל על להביא את מקפליי לארץ,וכמו שנכתב בהודעה-הן לא מראות סימני חיים) חבל שהן לא עומדות בציפיות של עצמן,כי אני לא ציפיתי מהן ליותר מידי,מה שהתברר כנכון.

noayosef111

New member
באסהה..

גמלי יש מבחן אבל אני מנסה להתכונן לפני.. ולגבי מקפרוג'קט זה באמת היה צפוי

../images/Emo248.gif../images/Emo26.gif

דבר ראשון .. הן לא "התחילו" תיכון .. הן באותם גילאים כמו שלנו אם לא יותר. דבר שני .. הן הזניחו קצת בגלל שזו שפחות או יותר הנהיגה אותן די נטשה אותם כי לא באלה על מקפליי יותר או משו כזה . יכול לקרות דבר כזה..אבל אי אפשר להגיד שהן לא עשו כלום למען המטרה שלנו חח

ריהותם

New member
../images/Emo97.gifאם הן בגילאים שלנו

וטווח הגילאים פה הוא 14-22 הן בתיכון,ואני זוכרת שהן קטנות יותר ממני,משמע הן בערך בנות 15-16. ממש לא אמרתי שהן לא עשו כלום,הן עשו אבל אמרתי שידעתי שאיך שנהן ייכנסו לתיכון ויגדלו ויעברו את גיל ההערצה האובססיבית הן יפסיקו לפעול וה"מקפרוג'קט" ייסגר,ויש לי הרגשה חזקה שהוא ייסגר בקרוב כי בינתיים הוא דועך ואין להן לב לסגור אבל בקרוב לדעתי הוא ייסגר. שאו על העבודה שהן עשו עד כה,חבל שהן לא עקביות.

למעלה