מפגש חברי הפורום

yulevi

New member
../images/Emo239.gifמפגש חברי הפורום../images/Emo240.gif

דקות אחרי שמשאירים את הקיץ אחרינו,ושעות לפני שהשנה החדשה תידפק על דלתנו,הגיע זמן מפגש והיכרות בין החברים,המפגש יערך ביום ד 16 בספטמבר שעה 18:30 ב אילנס
במושבה קדימה,[נקודה בין דרום לצפון הארץ במקום מגרש חניה גדול],חברים אשר מתכוננים להגיע אבקש לשרשר את השם או לכתוב לי מסר. בהמשך ימסרו פרטים מדוייקים יותר,עלויות וכתובת מדויקת.את העדכון הסופי אעשה דרך מערכת המסרים,למאשרים . חברים אשר עדיין לא נרשמו כחברי הפורום אבקש לעשות זאת על מנת שתקבלו עדכון סופי ומפת הגעה יהודה

milch

New member
אשמח להשתתף...

...ואם אפשר יומיים אחרי החג ולא לפני, כן ייטב.

zvika f

New member
אני אגיע

מקוה שהחברים יבואו מגובשים עם רעיונות ותובנות לגבי המשך פעילות ושיפור הפורום. יהיה עצוב ומאכזב אם המפגש יהיה "עוד בקור קשקשת במספרה ".

milch

New member
סדר יום

אי אפשר יהיה להמנע מ"קשקשת". יהיו חברים שמעולם לא נפגשו וישמחו להגיד: אה, זה אתה מאחורי הניק? אני חושב שאם יש למישהו נושא ספציפי שמעונין לעלות, שישרשר אותו בנוסף לאישורו להשתתף, וכך אפשר יהיה לארגן משהו כמו סדר יום.

yulevi

New member
נכון../images/Emo91.gif

מומלץ שיועלו נושאים לסדר יום , בנוסף למטרה המרכזית להכיר טוב יותר את האנשים שעומדים אחרי הכינויים.

artagel

New member
מפגש

רצוני לעלות את נושא העץ -חומר גלם,כבר העליתי אותו לפני יהודה.אני שלעצמי אוהב לעבוד עם עצים מגוונים יש לשער כי אני לא בודד אך לצערי כשאני פונה למי השרון הם מוכרים רק לוחות של 4 או 6 מ',לא מתאים לי. אולי במפגש כזה אפשר להקים צוות פעולה שיעלה בפני בתי המסחר את האפשרות כפי שקיים בארה"ב למכור עץ מעקצה ו במידות קטנות.

yulevi

New member
אפשרות

שקיימת היא שקונים את זה מספר חברים ומתחלקים ביניהם,אפשר לנסות לארגן קבוצת חברים לקניות משותפות ,מה שכן מי השרון לא מקציעים עצים,בהקצעה אני בטוח שמספר חברים יוכלו לעזור ולהקציע,לכן המפגש חשוב על מנת להכיר חברים פנים אל פנים,חלקינו נעזרים האחד בשני,קח אותי לדוגמא אני נעזר בחברים להקצעה ולשימוש במסור סרט,וזה כתוצאה מחברות אישית,גם עצים גולמיים אנחנו מחליפים ביננו לחריטה

פפו

New member
עם כל הכבוד אלכס אתה לא יכול לנהל ישיבה

עם סדר יום בבית קפה. זה עניין קולני,ומטריד לשאר הסובבים ואף לא יאה ועשוי להסתיים בבושה של סילוק. מפגש מסוג זה הוא יותר חברתי להכרת האנשים שמאחורי המסיכות.

milch

New member
הוצאת את דברי מהקשרם../images/Emo10.gif

"מפגש מסוג זה הוא יותר חברתי להכרת האנשים שמאחורי המסיכות" - זה מה שאני הבנתי גם, בסה"כ הצעתי למי שהציע דיון רציני ולהמנע מקשקשת, שימליץ על נושאים. "עם כל הכבוד אלכס אתה לא יכול לנהל ישיבה" - לא היתה לי באופן אישי כוונה לנהל ישיבה בבית קפה מלבד לבלות. בתקווה שדברי מובנים, נאחל מפגש מהנה לכולם, ומברך על יוזמת המפגש בשטח נטראלי.

פפו

New member
לא התכוונתי ספציפית אליך

ייתכן שהיה נכון לכתוב אי אפשר במקום אתה לא יכול. זו צורת התבטאות בלבד וכנראה שיש צורך להקפיד עליה בעתיד. אגב,בפורמט החדש אני לא מוצא אייקונים.

yulevi

New member
אייקונים../images/Emo146.gif../images/Emo88.gif

תמצא בתחתית עמוד התגובה,תלחץ על התפוז המחייך,והאייקונים יוסיפו הרבה להבנת הכוונות

milch

New member
אייקונים

בתחתית שדה התוכן ( כאשר כותבים תגובה ) יש פרצוף מחייך. לחץ עליו, ייפתחו אייקונים ומלואם. יהי גם סרגל גלילה בצד ימין של חלון האייקונים.

למעלה