אהבה

רז1949

New member
../images/Emo24.gifאהבה

כל יום שעובר , אני אוהב אותה יותר! כך שר שלמה ארצי , אבל אני כבר לא שר , אני "מתמודד" מול האובדן של אהובתי הנצחית והבלתי נשכחת . עכשיו יותר מתמיד, אני יודע אהבה מהי,אולם אין דרך לממשה! עוד מעט, 18 חודשים מאז , והכאב והגעגועים מתגברים ומתעצמים! בשבוע האחרון, עקבתי אחר מספר התייחסויות בפורום,התרגשתי,הזדהתי,מרגיש קרוב אליכם.

לך, רז ולחג האהבה..

ציטוט מסרט שאומר (בערך) BETTER TO HAVE LOVED AND LOST THAN NOT TO HAVE LOVED AT ALL. (בתרגום חופשי - עדיף לדעת אהבה ולאבדה מאשר לא לדעת אהבה כלל) אני חושבת שלדעת אהבה כזו זו מתנה שאין כדוגמתה. ואין דרך להסביר לאדם שלא חווה אהבה מהסוג הזה, מהן התחושות שעוברות עליך, אך מצד שני כאשר מאבדים - גודל הכאב הוא כגודל האהבה. וגודל העצב שממלא את החלל שהתרוקן הוא גדול וכבד מאד. אני מאחלת לך שתצליח להניח את הכאב מאחוריך. אני יודעת שהזכרונות והרגשות תמיד יישארו איתך. יום אהבה לכולנו גלי

ליMור

New member
הי רז,,,

קוראת אותך ואת עוצמת הכאב,, הכאב הוא גדול הזמן היא לא תרופה היא אפילו לא משכך,,, חווה בימים אלו התמודדות קשה עם המחלה האיומה אצל אבא שלי,, שולחת לך חיבוק ענק זה כל מה שיש לי,,,

רז1949

New member
תמיכה מכל ה../images/Emo23.gif

אהבה כמו שלך ל-אביך יכולה לעזור לו יותר מהתרופות. להבדיל ,ב-מתכון של האהבה שלך אין תופעות לוואי , רק אהבה , אהבה , ועוד אהבה . הכתיבה שלך יפה ומרגשת ,תודה על התמיכה , מחזיק אצבעות .

למעלה