אז מה היה לנו היום

../images/Emo24.gifאז מה היה לנו היום../images/Emo35.gif../images/Emo24.gif

סבב הרגשה. חזרנו לפעילות מלאה כרגיל במרכז יום. השיחה הקבוצתית הראשונה שהיתה לנו היתה כמובן על החופש הזה שנאלצנו לחוות, והאמת היא ששמחתי לגלות שלא רק אני התגעגעתי, שמחתי לגלות שהחברים היו בעצם בקשר, כמעט כולם עם כולם, היה לנו הרבה מה לספר ולשפוך אחרי שבוע, ובעיקר להרגיש את חוסר המסגרת הזו שכמעט ופיזרה אותנו לכל עבר. הסתבר שאחד מחברי הקבוצה מעד.. ואחרים חשבו לא פעם או פעמים על מעידה. לכולנו היה מה לספר בקבוצת הקומבינות.. אני רוצה לשלוח חיבוק חם ואוהב מכאן לחבר, ולומר שככל שנלך בדרך זו אין לנו ממה לפחד.. היתה מעידה, חזרת לשגרה, קח את עצמך בשתי ידיים ואם זה לא מספיק קח לך עוד כמה זוגות ידיים מחברי הקבוצה ששמחים לחבק אותך תמיד. זה אמנם חמור, אבל עדיין יש דרך חזרה... והכי חשוב – אוהבים אותך, אוהבים מאד. לאסיר תודה ואשתו אני רוצה לאחל נסיעה טובה – סעו בשלום ותחזרו מהר ובשלום, עם שק חוויות שתוכלו לשתף אותנו בהן. אוהבים אתכם. זהו.. אחרי הפעילות במרכז, ירדתי הביתה.. נחתי קצת.. מנסה לעכל את הדברים שעלו בשיחה הפרטנית שלי עם העובדת הסוציאלית. מנסה לעשות סדר בראש, ואולי גם בחיים סופסוף. קשה לי לבד מצד אחד, ומאידך אני פשוט מייצרת הרס עצמי ללא הרף. אני אמורה להגיע למסקנות, לחשוב על הדברים בהכרה מלאה, בכנות ככל שתתאפשר לי, ולהחליט מה לעזעזל אני רוצה מעצמי. קשה לי עם הדברים האלה. תמיד העדפתי בלי כוונה להתעסק בכאב של אחרים בכדי שאוכל להתרחק ממה שכואב לי בפנים.. הרבה יותר קל להתעסק עם אחרים מאשר עם עצמי.. כי כשזה עם עצמי זה כואב.. זה משאיר המון שאלות, זה מרגיש ושורט, ומטלטל אותי לכל עבר.. אני מרגישה מרוסקת, כואבת מאד, אני זועקת לעזרה ואפילו לא יודעת לבטא את עצמי במילים, כך שיוכלו באמת לעזור לי. עם כל זה, אני סומכת על אלוהים שלי שהטוב בעיניו ייעשה עבורי. אני יודעת עמוק בפנים שלא יוצבו בפניי קשיים שלא אוכל לעמוד בהם, ושאצא מזה מחוזקת גם אם בינתיים, זה נחווה כמעט בלתי אפשרי. הולכת להמשיך לארוז.. עוברת דירה בסוף השבוע הזה.. בתקוות גדולות לחיים חדשים באמת, לחוזק נפשי ואישי.. להיות אני בפעם הראשונה בחיי. אוהבת

נעממי5

New member
שיתוף....

אתמול בשעה 3.50 התקשרו אליי והודיעו לי שהגרוש שלי נפטר. הלוויה תהייה בעוד 10 דקות!!! מזלי שזה 3 דקות מהבית שלי...וטוב שהייתי לבושה בטרנינג, אחרת הייתי בטח נוסעת עם כותונת.הייתי בתוך שינה עמוקה כשהתקשרו. ההודעה כשלעצמה הבהילה אותי כי ביקשו ממני להביא את הילד !!! כנראה שחלק מהם גם לא ידע. מיד התקשרתי למנהלת השרות למען הילד ביפו, מזלי שיש לי את הנייד שלה. שאלתי מה עושים ? האם יודיעו לו ? האם הוא ידע? האם יקרא קדיש כבן יחיד? לא, לא , לא ! זו הייתה תשובתה, כמובן שלא היה לי זמן לשאול עוד שאלות..... התפרצתי בבכי כי לא הבנתי למה אני צריכה חעבור שוב את הסיוט הזה עם עוד ילד/ילדה יתום/ה.... כבר הייתי בסרט הזה, לפני 15 שנים האבא של הבת שלי נפטר...רק אחרי כמה שנים טובות באו השאלות הקשות. ומה הפעם? שוב אותו סרט? הרגשה לא נעימה בכלל ! אבל אני יודעת ומבינה טוב טוב שמי שבחר בדרך הזו, של שימוש בסמים, וודאי ידע כי משם יש רק כיוון אחד ,ושתי אפשרויות....או לצאת משם מהר, או למות!!! החיים ממשיכים הלאה, אני בחרתי לחיות, נשאתי בשלישית וחיה חיים מאושרים !

אוהבת אותך נעמה../images/Emo24.gif

גאה על היותך בחיי, גם אם זה רק וירטואלי כרגע. יש אנשים שבעיני הם מלאכים.. את אחת מהם! אוהבת

נקי ורק להיום../images/Emo24.gif

חבר יקר שלי אני אוהב אותך ומחבק אותך אתה חשוב לי בחיים מה שקרה קרה תקבל כול תוצאה וזה יעבור תאמין לי אני במשך הטיפול הייתי הרבה בלול ולמדתי את שפת המהההההההההה של בן לדן הכול עובר תמשיך לבוא הפלא שלי תמיד לרשותך . אוהב אותך דרך הגב החותל לקח אקסטה מקולקלת

מתפזר דודי.. הא?../images/Emo6.gif

אקסטות מקולקלות וכאלה... יפה לך התמונות
אני דווקא מעדיפה כאלה
אוהבים

סבב סוף יום../images/Emo29.gifרגע לפני השינה.

רגע לפני שהולכת לישון, מסכמת את היום. הצבתי לעצמי מטרה שלא ממש עמדתי בה. אמרתי לעצמי שהיום אסיים לארוז, אלא שכשבאתי הביתה, נכנסתי למיטה לנוח. הראש מפוצץ מכל מה שקרה היום, מכל מה שחווינו במרכז אחרי שבוע. כל החזרה הזו לשגרה, בלבלה אותי עוד יותר, ובעיקר השיחה הפרטנית עם העובדת הסוציאלית, והשיחה הקבוצתית על השבוע שחלף. קיצר, קמתי ואמרתי לעצמי שאני מתחילה לארוז. במקום זה מצאתי את עצמי יושבת מול המחשב וכותבת במין טירוף.. כל מה שחושבת יוצא דרך האצבעות והמקלדת ומופיע לי על הצג מולי.. כמעט עשרים דפים צפופים של ימבה חוטים שלא קשורים זה לזה בכלל, ואולי כן, עוד לא קראתי את מה שכתבתי. בינתיים רק הוצאתי עוד ועוד.. מדברת עם עצמי דרך הדף, בוכה וצוחקת, כואבת ושמחה, כל זה משתנה תוך דקות.. מרגש לרגש, מעברים חדים בטירוף.. מכעס לחמלה, מעצב לשמחה.. סלט ירקות במיטבו. מתי שהוא, כשעצרתי רגע להכין לי משהו לשתות.. חשבתי שוב על שימוש.. כל כך רציתי לברוח מכל זה, ומאחר ואין לי איך, כלומר, אין עם מי לדבר כרגע – מבחירה, חשבתי על שימוש.. לרגע היה נדמה לי שאני בועטת בהכל, ממש מזהה את חוסר השפיות מזדחל לתוך הראש ותופס פיקוד.. רבה עם עצמי אם לקבל את עובדת היותי מכורה או לא, שואלת שאלות שלא מקבלת עליהן תשובות חד משמעיות, כמו למשל מה באמת אני רוצה מעצמי... כל פעם שזיהיתי את חוסר השפיות, באתי להציץ בפורום, לקרוא עוד משהו, גם אם כבר קראתי.. רק בכדי להזיז לעצמי את המחשבות האלה מהראש.. להישאר בדרך.. גם אם לבד וקשה לי מאד. וכן.. קשה לי לאללה. אני מרגישה כמו לא נורמלית, כמו אחת שזקוקה לאישפוז במחלקה סגורה.. ומצד שני מפרגנת לעצמי, לפחות עכשיו, על עוד יום נקי.. עם כל מה שהוא מכיל. עייפתי חברים.. לא עשיתי כלום ואני מרגישה סחוטה.. נהייתה לי צורה של כסא ואני בקושי מסוגלת להזיז את עצמי מפה למיטה, כי עוד מעט צריך לקום... אין יותר חופש. חלק ממני מרגיש גוסס, זועק לעזרה, תובע התייחסות, מבקש רק חיבוק ומילה טובה, מבקש אהבה רק לכמה דקות.. כמו פעם.. בזמנים אחרים.. והחלק האחר בועט וצורח שאני חייבת לעצמי את הלבד הזה בכדי להתחזק, למרות הקושי... למרות הריסוק הזה שמפזר אותי על הריצפה לרסיסים. אני מרחיקה ממני את הטלפון.. מרחיקה אותו פיזית וחושבת עליו בתוכי.. מייחלת לצלצול.. מילים ששמעתי היום מהדהדות לי בראש.. "מה באמת את רוצה מעצמך"? זהו.. הולכת לישון, בלי להתקלח אפילו. גם בבוקר יש זמן לזה. את האריזה אכריח את עצמי לסיים מחר כי אין מצב לדחות עוד.. זו הדקה התשעים. אני רוצה להודות לאלוהים שאוהב אותי כל כך, על האומץ להעלות מהבפנים שלי כל כך הרבה תכנים שוודאי אתייחס אליהם בזמן אחר. אני רוצה להודות על עוד יום נקי, למרות הרצונות הכמוסים, למרות המחשבות שמתרוצצות בלי הרף, הנה אני פה.. מתפוררת קודם שאמצא את הדרך אל עצמי, ועל זה אני אסירת תודה. לילה טוב חברים יקרים. אוהבת

../images/Emo23.gifגלה את אהבתך../images/Emo23.gif

משהו שקראתי ומתאים לי להזכיר לעצמי... תודה לשאולי שהביא לפרסום.
"גלה אהבתך - גם אם אינך משיג מה שאתה רוצה".
יכול להיות שגרמת לעצמך תסכול ופירוד בכך שכיבית את אהבתך לעצמך ולזולת. מה זאת אומרת אהבה? אהבה איננה מעשים יפים או מתנות עם אריזה נאה - למרות שאהבה עשוייה להביא לדברים כאלו. אהבה היא רגש של יחדיו ושל פתיחות בליבך. למעשה, כאשר אתה אוהב מישהו, זאת אומרת שאתה מקשר אותו עם חלק ממך שאותו אתה אוהב בעצמך. לעומת זאת, שים לב כי אתה דוחה את זולתך כאשר הוא עושה את מה שאתה דוחה בתוך עצמך!
"העולם הוא הראי שלך" או במלים אחרות "כל הפוסל - במומו פוסל".
אהבה איננה עניין של מה שקורה בחיים, זה עניין של מה שקורה בליבך. רוב האנשים אינם מיומנים באהבה. הם חושבים שאם אוהבים מישהו, יש לאהוב את כל מה שהוא אומר או עושה. הם חושבים שאי-אפשר לומר "לא" לאהוב. נסה לומר לעצמך או לזולתך: "אינני חייב לאהוב את מעשיך - אני אוהב אותך". באופן בסיסי, אתה אוהב מישהו פשוט משום שהוא קיים. זו הסיבה היחידה. אינך אוהב אנשים בגלל שהם נורא רוצים באהבתך או משום שזה מגיע להם או משום שאתה רוצה שיאהבו אותך. אהבה אינה פועלת כסחר חליפין או הנהלת חשבונות.
"כל אהבה שהיא תלויה בדבר, בטל דבר - בטלה האהבה, ושאינה תלויה בדבר - אינה בטלה לעולם"
(מסכת אבות, ה', 20). מתוך "מרשמים לאושר" אוהבים

למעלה