אח,או אחות?והחיבוקי חזר!!!!

../images/Emo24.gifאח,או אחות?והחיבוקי חזר!!!!

הייתי חייבת לכתוב לכם שה
חזר,אחרי כל הרעש שכולנו עשינו בתפוז....
אז,הנה הגיע לו עוד שרשור מהפינה השבועית "אח,או אחות?" והשאלות להפעם:
מה יותר מאגניב,להיות אח/ות גדול/ה,או קטנ/ה
אתם הקטנים,הגדולים,או הסנדוויצ'ים
מתי לדעתכם יש יותר אפליות,אם בכלל,אצל האח הקטן,או הגדול
סיפור מהמציאות-ספרו על משהו שקרה לכם והרגשתם שהכי טוב להיות מה שאתם..[קטן/גדול/וכ"ו..] ותזכרו שאצלנו הגודל לא קובע, גם מספר האחים לא קובע
, רק היחס קובע..

אח או אחות- העיקר שבמשפחה ../images/Emo9.gif

נראה לי אח גדול, כי האח הגדול בד"כ מנחה, והאחים הקטנים בד"כ מעריצים אותך וכו'.
אני הכי קטנה.
תלוי בגילאים, בסיטואציה ובמשפחה- אצלנו יש אפליה שמעדיפים את הגדולה על פניי ועל פני אחי...
סיפור מהמציאות-ספרו על משהו שקרה לכם והרגשתם שהכי טוב להיות מה שאתם..[קטן/גדול/וכ"ו..]- הממ... לא עולה בדעתי כרגע...

שלי!

1.אח קטן-כי הוא לומד מכל הטעויות שהאחים הגדולים שלו עושים... 2.גדולים/קטנים/סנדוויצ'ים?-הכלללללל!!! אני רק אחת אז אני ממלאת את כל הפונקציות חחחחחחחח.... 3.אצל אף אחד האפליות בד"כ אצל אצל הסנדוויץ' כי בגדול משקיעים את הקטן מפנקים והסנדוויץ' אי שם נשכח באמצע. 4.סיפור מהמציאות-אחרי שסיימתי בגרויות חשבתי על כל בני הדודים הקטנים שלי שרק עכשיו מתחילים גן/ביה"ס וצריכים לעבור את כל זה.... בנקודה זו כיף להיות גדול. ותזכרו שאצלנו הגודל לא קובע, גם מספר האחים לא קובע , רק היחס קובע.. רק בשביל המשפט הזה היה שווה להיות בפורום!!! איזה משפט מקסים!

נע נע עונע נע.. ../images/Emo192.gif

יותר מאגניב-אחות תאומה,אבל בגלל שאין בחירה כזאת,אז גדולה. כי תמיד הייתי רוצה אחות גדולה בשביל להתייעץ על דברים, להחליף בגדים כמו שאני רואה שאחיות עושות.. |מקנאה|
אני הקטנטנה. צ'יקיטיטה..
מנק" המבט שלי,יש אפיליות בגלל שתמיד מפנקים את הגדולים, לפעמים,גם כשהקטנים טועים,אם הם מתחת לגיל מסויים-הם יהיו צודקים.. ככה זה קרה איתי המון,בעבר. והיום,אני רואה את זה עם בת דודה שלי, אם היא עושה לי משהו רע,ואח"כ איכשהו יוצא שהיא בוכה/כועסת עלי,לא משנה מה זה יהיה-אני טועה.
אני אספר על בת דודה שלי,שהיא בהרבה מובנים כמו אחות שלי כי אני רואה אותה המון..[בזמן האחרון לא,בגלל הלימודים..] יום אחד אני קראתי בתמימותי הרבה עיתון,היא החליטה להתיישב לי על כף הרגל,דבר שלא היה נעים במיוחד[!!] אמרתי לה פעם אחת לזוז,פעמיים,בפעם השלישית אני פשוט החזקתי את יד ימין שלה והזזתי את הרגל כי ממש כאב לי,היא נפלה וקיבלה מכה ביד שמאל,בכתה ובכתה..וכולם אמרו שאני רעה.ושאני לא בסדר.והעליבו.וזה היה ממשמעליב.
ואני אוהבת אתכם

נצל"ש-רבתם עם ההורים?

בפורום 'הורים וילדים מדברים' יש כעת תחרות: מספרים על ריב עם ההורים,על הפתרון- והסיפור שהכי ירגש-הכותב יזכה בפרס. לחצו פה כדי להגיע להודעת ה'תחרות'.

אני ילדת סנדוויץ'........

1. אני גם אחות גדולה וגם קטנה, כך שאני נהנית משתי העולמות...
זה מזה כיף להיות אחות קטנה, כי באמת למדתי ה-מ-ו-ן מאחיותי ואחי הגדול, ובנוסף אני נהנית (קצת) מפינוקים, ואני ואחותי ממש חיות על אותו ארון בגדים...
מצד שני אני גם אחות גדולה (ויש הפרש גדול ביני ובין אחיותי הקטנות). אני יודעת בברור שבגלל שאני גם אחות גדולה- למדתי להיות אחראית, ולא מפונקת. (אחותי הקטנה, בת הזקונים, היא שיא המפונקת...) חוצמזה שיש מישהו שמעריץ אותך ורוצה להיות בדיוק כמוך...
2. אני חצי סנדוויצ'ית (רביעית מתוך 6), המיקום הכי שווה!
3. ברור שאצל האחות הקטנה, כי היא בוכה מכל דבר ולכן תמיד חושבים שעשו לה עוול...
אבל ההורים והאחים הגדולים מאוד מודעים לזה שהיא בוכה גם מכלום, אז בכל זאת משתדלים לא לוותר לה תמיד... 4. פעם כשהיינו אצל בר מצווה של בן דוד, הגיע זמן 'נאום הבר מצווה'... ישבתי בשולחן עם אחי הגדולים, והם פרצו בשירה באמצע הנאום שלו מספר פעמים. -ואני לא ידעתי איפה לקבור את עצמי מבושה... כולם הסתכלו עלינו... אח"כ אחים שלי דיברו איתי בדרך חזור, ושאלו למה לא הצטרפתי לשירה, ולימדו אותי שלפעמים צריך לשים קצוץ על כל השאר ולעשות מה שאתה חושב לנכון... הפנמתי את מה שהם אמרו לי, ועם הזמן למדתי לעשות מה שאני רוצה באמת, ושיפרתי מאוד את הביטחון העצמי שלי... מה הייתי עושה בלי אחי הגדולים???!!!

hagitg5

New member
אני האחות הגדולה ואך גם מרגישה כאמא

של האחות הקטנה כי בזמן שאמא שלי הולכת לאיזור המרכז (אנחנו מאיזור הצפון) לטפל בסבא שלי החולה אז אני אחראית על הכל וקניות של שבוע, ומבשלת...

CrazyYoYo

New member
אח או אחות../images/Emo36.gif

אני חושב שלהיות האח הגדול זה הכי טוב. לא מצפים ממך להיות *כמו* מישהו (למשל להיות טוב בלימודים כמו שהאח היה) וגם אפשר להתעלל קצת באחים הקטנים
קטן.
זה די שווה, כי מהאח הגדול מצפים להבין ולהתחשב בתשומת הלב הרבה יותר שמעניקים לקטן ומהקטן מצפים להבין ש"כשתגדל תבין"..
סיפור מהמציאות-ספרו על משהו שקרה לכם והרגשתם שהכי טוב להיות מה שאתם..[קטן/גדול/וכ"ו..]
אממ.. כל פעם שהייתי מציק לאחי הגדול כשהיינו יותר קטנים אז ההורים היו אומרים לאחי שהוא יוותר לי כי אני קטן D: הייתי אולי קטן, אבל לא הייתי פראייר!
וניצלתי את היחס הזה עד הסוף

אני!../images/Emo210.gif../images/Emo141.gif

מה יותר מאגניב,להיות אח/ות גדול/ה,או קטנ/ה:נמממ הקטנה כי אז אני מקבלת צומי והמון למרות שגם האחות הגדולה מקבלת...אבלאבל...זה שונה.. ואני האחות הקטנה רק שתדעו...XD אתם הקטנים,הגדולים,או הסנדוויצ'ים:האחות הקטנה מתי לדעתכם יש יותר אפליות,אם בכלל,אצל האח הקטן,או הגדול:אין אפליות,וגם עם כן אז ישר אחרי זה מבקשים סליחה...ועם יש אז זה שאני לא יכולה ללכת למקומות שאחותי יכולה ללכת אליהם. סיפור מהמציאות-ספרו על משהו שקרה לכם והרגשתם שהכי טוב להיות מה שאתם..[קטן/גדול/וכ"ו..]:נמממ אנילאזוכרת XD

למעלה