איך התגעגעתתתתיייייייייי

../images/Emo24.gif איך התגעגעתתתתיייייייייי ../images/Emo24.gif

המון!!!!!!!!!!!! וגם עברתי המווווווווןןןןןן אבל עכשיו אני כאן וזה העניין
בקצרה, כדי להרגיע את מי שדאג ובלי פרטים רפואיים מדוייקים אבא שלי עבר חודש קשה וסבל מכאבים שהשביתו אותו מכל פעולה ועבר ימים לא קלים ולילות ללא שינה
שום טיפול או תרופה לא הקלו או עזרו, לא מעט רופאים,בתי חולים, הרבה בדיקות לא נעימות, חילוקי דעות על האבחנות שגררו עוד ועוד בדיקות, חששות, פחדים ודאגות מכל סיבוך קטן שיכול להגרם מהיותו חולה סכרת ( מחלה לא פשוטה בפני עצמה
) היום נערכה בדיקה נוספת, יש כיוון ולפיו ינתן טיפול מתאים ונקווה שהוא גם יניב תוצאות טובות ומשמחות בעוד זמן מה. במקביל הופעתי, עשיתי חזרות ל"אריה הרעמתן וכ'ו " שכמו שכבר ספרתי שבה לבמות בשבת האחרונה, עשיתי מה שיכולתי מבחינת עבודה ומה שהיה ניתן- דחיתי ובלילות כמובן לא ישנתי למרות העייפות
עכשיו אני בטוח שאתם מבינים למה היה קשה להשיג אותי בתקופה האחרונה ומה הסיבה שנעדרתי בימים האחרונים כמו שאמרתי עכשיו אני כאן...תנו לי יום - יומיים לנסות להשתלט על כל מה שדחיתי או לא הספקתי כל התקופה ומבטיח לחזור לעצמי ואליכם כמו שאתם רגילים לראות אותי
* זה גם המקום להודות לכל מי שכתב\ התקשר והביע דאגה, התעניינות, אכפתיות ועזרה
ו
שעוד לא הספקתי לחזור אליכם באופן אישי!!!
תודה ענקית ומיוחדת למישהי מיוחדת: חבובית - יפעת
שלקחה על עצמה את העניינים בימים האחרונים, הורידה ממני קצת אחריות ונתנה לי זמן להיות איפה שצריך וזאת מעבר לפרוייקטים וליוזמות שהיא כל הזמן הוגה ומציעה לי באופן שוטף
אז זהו, לעבודה
מה קורה איתכם ואצלכם? ספרו, שתפו, צלמו -העלו מחכה לשמוע התגעגעתי כבר אמרתי אבל בא לי להגיד שוב, מה תעשו לי

דרך אגב, מישהו יודע לאן נעלמו דבי ועומרי../images/Emo35.gif

זו הדוגמא שאתם נותנים לחבר'ה בתור אדומים
חכו חכו...

דודי יקר, קודם כל רפואה שלמה

לאביך, לא קל נשמע כל המצב הזה
כייף לשמוע על ההצגה החדשה- וכמו שאומרים אצלנו "יש תמונות ?!". אשתף קצת מה קורה אצלי- בשבת האחרונה הופעתי בשעת סיפור שהיתה ורסיה לאורן שלא שמח בחלקו. נורא התרגשתי לפני כי הרגשתי שזה הצ'אנס לפריצת דרך. נתוני הפתיחה לא היו מעודדים- האירוע היה בשטח (יעני אמצע המדבר), איילה המקסימה עזרה לי בקטעי מוסיקה שמסיבה טכנית נעלמו לי מהמחשב ולא הספקתי לשחזר אותם. בכל אופן בשטח אין חשמל ... ובבוקר שבת גיליתי איזו בעיה עם המדונה וכך הגעתי גם בלי מיקרופון
א-ב-ל היה מקסים ונהניתי והילדים צחקו וההורים החמיאו. וכבר שאלו אותי אם אני עושה ימי הולדת ואם אני רוצה להופיע ולספר בקביעות בספרייה ושריינו אותי מראש לט"ו בשבט הבא
וזה עושה כייף בלב ! אז עכשיו אני צריכה להכין עוד כמה מערכי סיפורים שיהיה מה להציע. המלאכה מרובה !. זהו, זה דיווח ממני ! ודודי- כייף שחזרת ! ושוב
לאיילה המקסימה על ה
חגית

הי חגיתושששששששש

בשמי ובשם משפחתי תודה רבה על האיחולים לאבא
אכן לא קל המצב ( בעיקר כמובן לו...) ואנחנו מקווים שהטיפול שהוא אמור לעבור בסוף שבוע הבא יביא ב"ה לסיום הפרשה. שמחתי לקרוא את הדברים שחלקת איתנו ועוד יותר שמחתי שלמרות התקלות בדרך התוצאה הסופית היתה מוצלחת וגרמה לצופים הנאה ולך הנאה, שבחים ואני מאוווד מקווה שגם לגאווה בעצמך ( חסר לך שלא!!!!! ) אני גאה שלא נתת לכל המיכשולים לייאש אותך או להשפיע עלייך ועל תיפקודך
גם לי עשה טוב וחם בלב לדעת שבעקבות ההופעה קיבלת הצעות עבודה נוספות - איזה יופי
סתם לשם ידע... יש בידורית נטענת שניתן להשתמש בה בחוץ ובמקומות שאין נקודות חשמל זמינות\קרובות אני הופעתי עם אחת כזו שהיתה פשוט מעוללללהההה אני יודע שגם לדבי יש או היה משהו דומה. ההצגה שהזכרתי לא חדשה היא חודשה לאחר כמה חודשים של הקפאה בשל ענייני זכויות יוצרים ולאחר שההדורים יושרו היא שבה לבמות. תמונות??? כבר העלתי מזמןןןןןןןןן לדעתי בחנוכה שנה שעברה לפני שנסעתי לחו"ל אוווייי חו"ל איך בא לי עוד פעעעעעעעםםםםם יופי תיראי מה עשית עכשיו... באמת כייף שחזרתי וגם את!!!!!!!!!!!!!!!!!!
כל הכבוד לאיילה שנחלצה לעזרתך

ayaly2

New member
דודי נשמה שמחה לשמוע ממך שוב../images/Emo13.gif

איזה יופי לשמוע שאבא שלך מרגיש יותר טוב פשוט כל הזמן דאגתי לך וכמובן ראיתי שאתה לא זמין
אבל הבנתי שאתה עסוק וגם אני הייתי עסוקה אז שמחה לשמוע שאתה מתחיל לחזור לעיניינים דבר איתי לילה טוב ורק בריאות או איך שאומרים:"תקדם..תקדם

ooommmr

New member
הלוו הלווו!! בלי להעליב! אני בתקופה

של לפני פרוייקט הגמר שלי בתיכון לאומנויות ואין לי זמן להתפנות לפרוייקטים שהתחייבתי אליהם. (בקושי ) אני מתנצל על העלמות שלי בתקופה האחרונה, ומבטיח לחזור :) למי שיש איזו שאלה, אשמח לענות עליה.

ooommmr

New member
וכמובן- החלמה מהירה לאבא של דודי! ../images/Emo140.gif

תודה מהירה לכל המגיבים ../images/Emo23.gif

חזרתי ומיד שוב יוצא להצגה כשאשוב אגיב יותר מסודר לכל אחד עד אז תודה המון
והמשך יום טוב וחם למרות ש" קר, קר שם בחוץ..."

הלוווו הלווווווו עומרי!!!!! בלי עצבים!!! ../images/Emo8.gif

פרוייקט גמר לתיכון סיבה מוצדקת לחלוטין
וטוב וחשוב שאתה מקדיש לו את כל זמנך. אין צורך להתנצל - זה מובן לגמרי סומכים עליך שתחזור ונמתין לך בסבלנות עד שתסיים את הפרוייקט ואת כל התחויבויותך המקצועיות שנדחקו הצידה בגללו. שיהיה בהצלחה גם וגם

איילונת מצחיקונת ../images/Emo151.gif

תודה על הדאגה
ואם את שמחה לשמוע ממני שוב אז זה משמח אותי עוד יותר
אכן הייתי עסוק וטרוד גם יחד. שתדעי שיצאת חומוס...אני רק אומרת

../images/Emo201.gif אני מקווה שהחלק הקשה מאחוריכם

טוב לשמוע ממך שוב. ואני? בשעה טובה (או לא) חוזרת לעבודה היה לי כיף בבית, מאווווווווווווווווווווווווווווד..... אבל כיף גם לחזור.

אוווחחחח ענבלון מהצפון ../images/Emo24.gif

כמה זמן לא התקשקשנו בפורום ( למרות שדווקא נכנסת מדי פעם התעדכנת, עידכנת וענית ) וים זמן שלא החלפנו מסרים ארוכים כאורך הגלות כבעבר כל אחד מסיבותיו הוא אז כייף שאנחנו שוב כאן וטוב לשמוע גם ממך. ברכות על החזרה לעבודה, גם אם ברור ומובן שלא קל אחרי שהתרגלת לבית והעובדה שאת משאירה תינוקי מתוקי בבית לא מקלה אבל אני בטוח שמהר מאוד תיזכרי גם בפלוסים ותרגישי עד כמה זה חשוב ומוסיף לך כאמא וכאדם. אז מתי בדיוק ההופעה הראשונה? ואיזו הצגה\ הצגות פותחות את העונה החדשה של ענבלון??? התגעגעתי

יותר מידי זמן.....צודק!

היום היה היום הראשון...... ועבר בהצלחה
כמובן שהגעתי עם שעת סיפור חדשה "היה היה ופיטריה" צילמו אותי בגן היום אז ברגע שיעלו את התמונות לאתר של הגן אני אעביר גם לכאן. סוף שבוע חמים ונעים

קרנובה

New member
דודי חמודי,גם אני התגעגעתייייי

מה שלומך?ומה אפשר לומר אחרי שלא פיטפטנו ככ הרבה זמן...מאיפה להתחיל?..? קודם כול,מה שלום אבא?אני קוראת לזה צער גידול הורים...עם אבא שלי ז"ל עברנו 7מדורי גיהנום וכן, בגלל הסכרת הארורה וסיבוכייה. אני מקוה שאתה מודע לענין הגנטי שבמחלה ואתה ניזהר מהעמסת מתוקים ותופינים,מקוה שאבא שלך מתחזק ומתאזן. מה שמביא אותי לחולשה הכרונית שלי בגלל ההריון,זוכר? אז אני כבר בשבוע 28חודש 7 משחקת עדין חלקית אצל סידי,הכנסתי מחליפה לבילבי,סבא אליעזר,והאי ברחוב הציפורים להצגה הבית של יעל תפרו לי בגד מיוחד בו אוכל לשחק גם בפורים בחודש שמיני ואני אראה כמו יעל שמנמנה ופחות הריונית. בתיאטרוןבובות הורדתי ימייהולדת,כמה צהרונים רחוקים,ובסה"כ משחקת כרגיל,לצערי אני סובלת כרגע מלחץ דם נמוך להחריד וסוכר גבולי בדם אבל מאמינה שהכול יסתדר אחרי הלידה,התגעגעתי לכככולם,רק בריאות ובשורות טובות תמיד! אגב,איזה תפקיד אתה עושה ברעמתן?נשיקות ואהבה ממני,קרנובה.

נובי איזה כייף שהתגעגעת ובאת - הפתעה משמחתתתת

גם אני התגעגעתי ובכלל חסרת פה מאוד לכולנו
מסכים עם ההגדרה לגבי ההורים אבל הם תמיד נתנו ונותנים לנו כל מה שהם יכולים אז מי אנחנו שנלין???! אבא שלי נמצא כרגע בשני מצבים בלבד: ער, סובל מכאבים ומסטול לחלוטין או ישן ( הוא מסתובב עם מדבקות שמחדירות מורפיום לגוף על מנת להקל על הכאב ) אכן מודע לעניין הגנטיות אבל למזלי אני לא משתגע בכלל על מתוקים בניגוד לשנות ילדותי, נערותי וחלק קטן מאוד מחיי הבוגרים. זוכר, בטח שזוכר!!!!!!!!!!!!!!!!! נראה לך שהייתי שוכח???? אני גם זוכר שאת ועדי ( הפרטנרית שלי בפרח לב הזהב ובחלק מההצגות אצל אשרוב ) פחות או יותר באותו שלב גם היא בחודש 7 אבל לא זוכר שבועות
למרות שיש לה בטן ממממשששששש גדולה גם היא שיחקה עד לפני שבוע את סיגלית בת ה...6 ב"מעשה בחמישה בלונים" אבל כרגע כבר יש לה מחליפה בתפקיד והיא מגלמת רק את התפקיד של אמא של רותי. מבין את הצורך בהורדת הילוך אבל הסיבה שווה את זה ובגדוללללללל
הצטערתי לשמוע על התופעות הנילוות ואני מקווה ומאחל שתרגישי טוב ( אלה תופעות אופייניות לנשים מסויימות בהריון,לא? ) מקווה שבבית מפנקים אותך ועוזרים. ברעמתן
אני השועל סוף סוף תפקיד קטן שמאפשר לי פעם אחת לא לעבוד כמו חמור מתחילת ההצגה ועד סופה ( וגם זה בגלל שהתפקיד לא יועד לי מלכתחילה, אחרת נראה לך שעזרי היה מוותר לי על תפקיד גדול?! וזה לא שהוא לא מנסה לשכנע אותי כל הזמן לשחק את תפקיד האריה אבל אין סיכויי שהוא יצליח בזה
) מצטרף לאיחולים שלך רק בריאות לכולנו ולך במיוחד!!! אל תעלמי לנו שוב אהבה גדולה, נשיקות וחיבוקות

תודה רבה סמיילי - זה הדדי

גם אתם חסרתם לי מאוד!!!!!!! תודה על האיחולים
סיפרתי לאבא שלי על הברכות להחלמה שכולכם שלחתם לו והוא התרגש עד דמעות וביקש להודות לכם על כך
מאחל שבוע נפלא, מלא בריאות וחיוכים

פ י ו ל ה

New member
דודי יקירי

אני כל כך שמחה שחזרת!!
(וגם שמחה לחזור כפי שפירטתי למטה). מאוד התעצבתי לקרוא את ההודעה שלך
. חשבתי לי שאתה בטח עסוק בעבודה מרובה
והנה, הסיבות קצת פחות נפלאות. אני מאחלת רפואה שלמה לאביך!!
ושולחת חיבוקים
וכוחות לך ולמשפחה! מכל ה-
. לא משוויצה, באמת התגעגעתי!
שלך,

למעלה