אלוקים שלי

dejami

New member
../images/Emo24.gifאלוקים שלי

לכל אדם יש את האלקים שלו,רק חבל שאנו לא מקשיבים לו, ואם כן,אז לא קשובים מספיק,אחרת המציאות היום יומית שלנו היתה מקום שאפשר לחיות בו בהרמוניה ולא בדיסהרמוניה כפי שהיא קיימת היום. עצתי לכל אלה שחושבים שאלוקים לא קיים בתוכם ,לנקות את הלב ולהקשיב בשקט בשקט למסרים שמגיעים ממנו יום יום. ואז תגלו,שהוא יועץ וחבר הטוב ביותר שלכם.והאמינו לי,שלא תוכלו להיפרד ממנו לעולם. שבת-שלום

גריני

New member
מה דעתך לשתף אותנו - בדרכך../images/Emo35.gif

איך את מקבלת את המסרים? איך את מרגישה אותם?

dejami

New member
תשובה לגריני ,ועוד

את המסרים אני מקבלת בטלפון סלולרי מ"ס --------ורק בשעה שלוש לפנות בוקר.סתתתתם בצחוק. עכשיו ברצינות. כל אחד מאיתנו נקלע לכל מיני סיטואציות בחיים,חלקם אינו דורש מאמץ מעבר ליכולות הרציונליות שלנו.לפעמים ישנם סיטואציות שאין הרציו יכול לפתור אותן,לכן,אני פשוט יושבת בשקט בשקט,מקשיבה היטב היטב לרחשי הלב,ואז,כשאני מרגישה שאני מאד קשובה "לאני" מבלי לשמוע את הרעשים מסביב,כלומר,ברגעים אלה הדו-שיח עם עצמי פוסק,אז ורק אז אני מוכנה לשאול את "האני" שלי כיצד עלי לנהוג? אני חווה באותן רגעים כניסה לאותה תמונה,רואה אותה כמה צעדים לפני וכמה צעדים אחרי.רואה אותה בפרספקטיבה רחבה ככול האפשר,ואז זה המקום לקבל את התשובה (מסר) שאני מצפה.והאמן לי,שמאז (חבל שאני מקשיבה למסרים מאלוקים רק בשנים האחרונות) החלטותי כמעט נכונות. כמובן שיש תמיד מקום לשיפור. הערה חשובה--קבלת מסרים מאלוקים היא מאד אינדיוידואלית.כל אחד והקוד האישי שלו להתחבר עם אלוקים.אל תנסו להתחבר אליו דרך האחר.כל אדם הוא אחד ויחיד.נסו למצוא את הקוד,(זה לא קל,אבל עם רצון. אמונה ביכולת האישית.עיקביות ללא לאות) ואח"כ הדרך קצרה.---בהצלחה-שבוע טוב,וחודש טוב

למעלה