אקורדים לשיר לרוץ לרוץ=]

raz91

New member
../images/Emo24.gifאקורדים לשיר לרוץ לרוץ=]

טוב אני יודע שלא רשמתי פה הרבה אבל הינה האקורדים של לרוץ לרוץ אמ אם אפשר להכניס את זה לאיפה שכל האקורדים..
. חח היה לי שבוע עמוס ועכשיו קצת חופש...
אז איזה פלייבק הייתם רוצים של קרן יש לי זמן להכין =] תבחרו שיר אחד שלה

poogy71

New member
אממ...כמה תיקונים

בעיקרון הרוב נכון אבל יש כמה טעויות A A לרוץ לרוץ, יעבור היום A Em79 A ואני תקועה באותו המקום A A עכשיו עסוק, עניינים דחופים, D9 A Em79 A מתנצל מתנצל והטלפון שיצלצל Bm/E ושאני אלך A לעזאזל A שיפוט מהיר שלושה ימים A Em79 A דיכאון, דיכאון, רחמים עצמיים A בזבוז של זמן על מחשבות ריקות D9 A Em79 A כל הלילה ערה, מנגנת לעצמי שירים, F#m7/E F#m7 Bm7sus4 Bm7 ולא אכפת יותר מכל מה שהם אומרים D האולם מתמלא Esus4 שהאור יעלה E E Bm D A עוד מעט העולם יעצר לשעה E Bm D A לקחת אוויר ולצחוק על כל מה שהיה E Bm D A כבר לא מפחדת ליפול Bm7 D9 F#m אם יש לי סיכוי לא אכפת לי A E לאבד הכל. A אסור לסמוך על אף אחד A Em79 A חברים, חברים ובכל זאת לבד A אני לא מחכה לך יותר A אם לא תפסיק לשקר, D9 אתה עוד תצטער. E E9 אני אמשיך, אם לא איתך, D9 F#m7 עם מישהו אחר Bm7 האולם מתמלא E Esus4 שהאור יעלה עוד מעט...

raz91

New member
תודה=] אבל...

חחח אני לא חשבתי להעלות כאלה אקורדים קשים לכל השירים שהעלתי יש תיקונים כי פשוט אין הרבה נראה לי שיכולים לנגן את האקורדים האלו אבל תודה בכל מקרה
ואם אתה יכול להוציא את האקורדים לשיר אביתר בבקשה חח?? הוצאתי את רובם חוץ מכמה אקורדים בהתחלה ובקטע בסוף אז אם תוכל לעזור אני אודה מאוד=]

poogy71

New member
אני אשמח...אבל

אני טס מחר על הבוקר לשבועיים אז הלילה לא יהיה לי זמן :p אם תוכל לחכות אני אוציא אותם כשאני אחזור

raz91

New member
חחח איזה פלייבק אתם רוצים??

תבחרו שיר ואני אכין פלייבק =]

LEEkm

New member
וואי!

את יכולה להכין פלייבקים? אז הייתי רוצה של...טוב, יש מלא. נכון שנורא בא לך להכין לי את הפלייבקים של כל האלבום? :p טוב, אז בזמן החופשי, בבקשה הכיני את: - זאת שבמקומי - איתי - שוכחת אותך - שמעון השכן - שיהיה לנו בית - אביתר - אם אלה החיים. אני אבין אם לא יהיה לך זמן לכולם, כמובן :p ואם יש מקום שאני יכולה למצוא פלייביקים בבקשה תגידו לי ><

raz91

New member
*יכול *הכן חח אני בן ../images/Emo122.gif

אמממ אני מקווה שאני אספיק בנתיים התחלתי את זאת שבמקומי ויש כבר פלייבק שהכנתי ל"איתי " ול"אם אלה החיים" וגם "לשמעון השכן "(אבל לשמעון משהו קצר )

LEEkm

New member
מצטערת

כלכך התרגשתי מזה שאתה יכול להכין פלייבקים ששכחתי להסתכל בניק שלך לראות את אתה בן או בת :p סורי. ויש לך מסנג'ר? או אימייל? שתוכל לשלוח לי את מה שכבר עשית...

למעלה