את חסרה פה מאמי סלי

Mוניk

New member
../images/Emo24.gifאת חסרה פה מאמי סלי../images/Emo24.gif

עבר עוד יום, ושקט עכשיו. בא געגוע, לראות לחבק אותך מה שעובר בי, זה יותר ממלים יש כאן הכל, אבל אין אותך מתגעגעת לימים הטובים פה לצחוקים לקשקושים לחיבוקים ולמילים החמות הכל ניראה רדוד פה בלעדייך. את שוב עוברת ימים לא קלים איך את שומרת ומה עם החיוכים מה את חושבת זה קשה במילים יש כאן הכל אבל אין אותך בואי תחזרי ממבטיחה לחבק לעודד ולעטוף אותך נשמה טובה פתע מופיע מבלי להודיע רגע נפלא וגז ונשארים שוב ומבקשים שוב רגע יקר של אז. ואת חברה יקרה נעלמת לי מצפה שתשובי כי שמך כה חסר לי הצחוקים ההומור השנינות המיוחדת הנשמה הטובה חסרה פה שוב בלי מנוחה ניסו לטרוף אותך עוד כוס קפה זה אוחז ולא מרפה עכשיו ספר טוב ודאי תמצא על מה לחשוב. לקחת פסק זמן ולא לחשוב לשבת מול הים ולא לדאוג לתת לראש לנוח מהפיצוצים לתת ללב לנוח מהלחצים. אולי זה רק משבר קטן וזה עובר הם כותבים בעיתונים מה שהם רוצים מסרסים מלכלכים בלי שום רחמים נכנסים אל המיטות מציצים מהחורים ואין מה לעשות אין פה רחמים. מלבינים את הפנים פוגעים במשפחה אם היום היה תורי אז מחר יהיה תורך המלך הוא עירום כולנו ילדים שרואים לו את הטוסיק שותקים ולא קמים שומעת את כל מה שאת אומרת אני יודעת עוד מאוחר ימים יפים יהיה פה רק תחזרי כבר היום או אולי מחר אוהבת אותך נשמה טובה שלי
חוצנית
מוניק

למעלה