בא לי לשתף אותהם

1ysrat

New member
../images/Emo24.gifבא לי לשתף אותהם

בסוך השבוע השתתפתי בשני מיסות מאוד יפים אחד בלטרון היה ממש יפה היו מוזמנים ני כהני דת חדשים שבאו לבקר בארץ הם עשו את המיסה ושרו כל כך יפה וגם בגיטרה זה היה דבר מיחוד והשני היה ביפו בא כהן דת מקהילת יחנן המטביל הוא אדם מיוחד במינו ובא אם עוד כמה חברים היו שירים כל כך יפה היה אווירה כל כך טובה כמו בחגים היו ממש מדים להשתתף מתי י 26 "לָכֵן אַל תִּפְחֲדוּ מִפְּנֵיהֶם, כִּי אֵין דָּבָר מְכֻסֶּה שֶׁלֹּא יִגָּלֶה וְאֵין נִסְתָּר שֶׁלֹּא יִוָּדַע. 27 אֶת מַה שֶּׁאֲנִי אוֹמֵר לָכֶם בַּחֹשֶׁךְ אִמְרוּ בָּאוֹר, וּמַה שֶּׁנִּלְחַשׁ לְאָזְנֵיכֶם הַכְרִיזוּ מֵעַל הַגַּגּוֹת. 28 אַל תִּפְחֲדוּ מִן הַהוֹרְגִים אֶת הַגּוּף שֶׁאֵין בִּיכָלְתָּם לַהֲרֹג אֶת הַנֶּפֶשׁ, אֶלָּא יִרְאוּ מִזֶּה אֲשֶׁר יָכוֹל לִגְרֹם הֵן לְאָבְדַן הַנֶּפֶשׁ וְהֵן לְאָבְדַן הַגּוּף בְּגֵיהִנּוֹם. 29 הַאִם לֹא נִמְכָּרוֹת שְׁתֵּי צִפֳּרִים בְּאִסָּר אֶחָד? גַּם אַחַת מֵהֶן לֹא תִּפֹּל אַרְצָה מִבְּלִי הַשְׁגָּחַת אֲבִיכֶם. 30 אַךְ אַתֶּם, אֲפִלּוּ שַׂעֲרוֹת רֹאשְׁכֶם נִמְנוּ כֻּלָּן. 31 לָכֵן אַל תִּפְחֲדוּ; יְקָרִים אַתֶּם מִצִּפֳּרִים רַבּוֹת." 32 "כָּל מִי שֶׁיּוֹדֶה בִּי לִפְנֵי בְּנֵי אָדָם גַּם אֲנִי אוֹדֶה בּוֹ לִפְנֵי אָבִי שֶׁבַּשָּׁמַיִם. 33 וְכָל הַמְכַחֵשׁ בִּי לִפְנֵי בְּנֵי אָדָם גַּם אֲנִי אֲכַחֵשׁ בּוֹ לִפְנֵי אָבִי שֶׁבַּשָּׁמַיִם.

1ysrat

New member
../images/Emo140.gifאהלן ליון

אני לא נעלמתי פשוט אנ עסוקה מאוד בימים אחרוני עובדים לומדים ונוסעת לטרון הרבה או לקהילה מירושלים בלטרון יש לי ידיד טוב כהן דת וניפגשים קבוצה אצלו ואם תגע לירושלים וענס לקהילה יש שני כהני דת אשר המיסות שלהם זה ממש דבר יפה בת"א הקהילה יש קצת תפוחות בין הזרמים הקתולים יקח להם קצת זמן יעבור להם ישוע איתנו בליבנו והוא תמיד מתעורר מהתפלותינו

My Shepherd

New member
../images/Emo23.gifתודה על הפסוקים המנחמים../images/Emo201.gif

אני שמחה שהיה לך סופשבוע רוחני ומעשיר
שירבו כאלו! ליון יקר הכנס שלנו השנה יהיה בנצרת.. קצת לפני סוף יולי..אתם מעוניינים?

למעלה